KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Maj 2018

Premijere na National Geographic u maju

Priručnik za diktatore (6x60)
Nedelja, 27. maj u 22:55

Premijera u maju

Od Musolinija do Sadama Huseina, diktatori su oblikovali svet u kom živimo. Ali kako su to učinili? Koje metode su koristili da osvoje i zadrže vlast? Kako su savladali sile koje su im se odupirale? Šta je na kraju dovelo do njihovog pada i okončalo njihove režime? Danas su ova pitanja važnija nego ikad. Ova serija će dati odgovore proučavajući taktike  šest različitih tiranina 20. veka. 

 

Spasavanje sa ledenog puta 3 (9x60)
Ponedeljak, 7. maj u 21:55

Premijera u maju

„Spasavanje sa ledenog puta“ prikazuje grupu junaka koji rade kao spasioci kamiondžija. Kad zima pogodi Norvešku, putevi se pretvaraju u opasne ledene staze za bob. Spasioci se svakog dana bore da ovaj put ostane otvoren tako što spasavaju teške prikolice zaglavljene na planinskom terenu. Zimske oluje, lavine i nedostatak dnevnog svetla tokom zime samo su neki od izazova sa kojima moraju da se suoče dok rade u blizini polarnog kruga. Zbog ekstremnih zimskih uslova, oni često rizikuju svoj život. „Spasavanje sa ledenog puta“ prikazuje žestoku borbu čoveka protiv prirode.

 

Hitlerova omladina (2x60)
Četvrtak 10. maj u 21:55

Premijera u maju

Tridesetih godina u Nemačkoj nacistička partija je stvorila Hitlerovu omladinu da bi indoktrinirala decu i adolescente nacističkom ideologijom i pripremila ih da postanu vojska dece za Hitlera. Prva emisija prati uspon pokreta tokom rata.

Druga emisija počinje na vrhuncu Drugog svetskog rata i prati priču o Hitlerovoj omladini suočenoj sa porazom.

 

U SS odredu (2x60)
Četvrtak, 24. maj u 21:55

Premijera u maju

Uz pomoć retkih arhivskih snimaka, ovaj film otkriva krvavu istoriju SS-a čiji su neki članovi i dalje živi i voljni da pričaju

 

 

Tutovo blago: Skrivene tajne (3x60)
Subota, 5. maj u 20:55

Premijera u maju

Otkriće Tutankamonove grobnice do kog je Hauard Karter došao 1922. godine dospelo je u novine širom sveta i zapalilo globalnu pomamu za drevnim Egiptom. Ali tokom decenija nakon otkrića mnoga neprocenjiva blaga iz faraonovog groba su nestala u podrumima muzeja i arhivama širom Egipta. Sada je svih 5.398 predmeta na istom mestu - u Velikom egipatskom muzeju, prvi put nakon njihovog otkrića. Mnogi nikad ranije nisu viđeni, ali zajedno bacaju novo svetlo na kratak i buran život takozvanog „dečaka kralja“ i pomažu stručnjacima da otkriju veličinu Tutankamonovog uticaja u starom veku.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija