KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Juli 2018

Premijere na National Geographic u julu

ISTRAGE VAZDUHOPLOVNIH NESREĆA: SPECIJALAN IZVEŠTAJ (10 x 60)
Od 23. jula, ponedeljkom u 21.55

PREMIJERA

Svaki put kad se avion sruši, svet to primeti, kao i stručnjaci čiji je posao da otkriju šta se desilo. Emisija „Istrage vazduhoplovnih nesreća“ otkriva istinu o najlegendarnijim avionskim katastrofama i u svakoj epizodi prikazuje izjave svedoka, upečatljive rekonstrukcije, vrhunsku računarsku grafiku i intervjue sa istražiteljima koji su na kraju utvrdili šta je pošlo naopako. U ovoj bonus sezoni „Istraga vazduhoplovnih nesreća“, svaka epizoda proučava više slučajeva sa zajedničkom temom: „Eksplozivni dokazi“ prepričava priče putnika aviona koji su namerno ili slučajno bili meta; „Piloti heroji“ je hronika izuzetnih napora pilota u pilotskim kabinama koji su se borili da spasu letelice koje su bile osuđene na propast; „Smrtonosne distrakcije“ daje kratak pregled potencijalno fatalnih posledica do kojih dolazi čak i zbog najmanjih grešaka u pilotskoj kabini.

 

JAPAN: IZMEĐU ZEMLJE I NEBA (3 x 60)
Od 15. jula. nedeljom u 22.55

PREMIJERA 

Ova 52-minutna serija, „Japan između zemlje i neba“ vodi nas na put otkrića kroz divlji i malo poznati Japan koji je snimljen i prikazan kao nikad ranije sa 4K slikama i spektakularnim snimcima iz vazduha. Tri filma, od severa do juga, snimana tokom četiri sezone, otkrivaju misteriju nekih od najlepših prizora iz ove zemlje, spektakularnu prirodu i suptilni balans između tradicije i modernizacije koji se održava u Japanu.

 

MEGASTRUKTURE LUVR U ABU DABIJU (1 x 60)
Subota, 21. jul u 21.55

PREMIJERA 

Na obalama Persijskog zaliva pluta Luvr u Abu Dabiju. Prema dizajnu vrhunskog arhitekte Žana Nuvela, ovaj muzej inspirisan Arapima sagrađen je u saradnji sa Luvrom u Parizu da bi u njega bilo smešteno više od 400 neprocenjivih remek-dela. Zgrade galerije natkriva masivna čelična kupola koja je teška 7.000 tona – takav podvig nikad ranije nije ostvaren u arhitekturi. Luvr u Abu Dabiju je vizionarsko arhitektonsko delo ispred svog vremena, a možda je i sam po sebi umetničko delo.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija