KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Januar 2019

Premijere na National Geographic u februaru

Dženeral medžik (1 x 120)
Nedelja 3. februar u 21.55 h

Premijera u februaru

Godine 1990. nova firma po imenu Dženeral medžik izdvojila se iz Epla. Zadivila je sve u Silicijumskoj dolini svojim novim projektom. Četiri godine kasnije, firma je proizvela mali bežični računar, prvi smartfon, čak je imao i emotikone davne 1994. Ali tehnološka svest sredine devedesetih nije bila spremna za takvu inovaciju. Prosečni korisnik nije čak imao ni imejl i sigurno nije bio spreman na konstantnu povezanost 21. veka. Njihov proizvod nije bio zanimljiv korisnicima i Dženeral medžik se zatvorio. Sada, skoro 25 godina kasnije, potpuna vizija Dženeral medžika dolazi do izražaja kroz dokumentarac Meta Mauda i Sare Keruiš.

   

Izgubljena blaga Egipta (6 x 60)
Nedelja 24. februar u 22.55 h

Premijera u februaru

Serijal pun akcije i istraživanja prati međunarodnu ekipu egiptologa koji razotkrivaju najveće blago drevne arheologije, egipatsku Dolinu kraljeva. Sezona prepuna iskopavanja i pristup nekim od najboljih arheoloških ekipa, dok se bore sa nesnosnim vrućinama i nepristupačnim terenom, kako bi došli do nekih od najvećih otkrića na svetu. Pomoću najsavremenije tehnologije i intuicije, koja je plod višegodišnjeg iskustva, oni kreću na put otkrića tajni ovih drevnih predela. Da li njihova otkrića mogu da promene naše shvatanje drevne istorije?

 

Hitlerova bitka protiv medija (1 x 60)
Četvrtak 28. februar u 21.55 h

Premijera u februaru

Već 1920. novinari Minhenskog posta primetili su opasnost koju predstavlja Hitler. Hrabro su pisali o nacizmu. Hitler ih je nazivao minhenskim štetočinama i maltretirao ih banditima. Danas su ovi hrabri novinari i njihov list skoro zaboravljeni. O njima je napisana samo jedna knjiga, i to u Brazilu.

 

 

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija