KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

26 Novembar 2018

Premijere na National Geographic u decembru

Severna Koreja: Putovanje Majkla Pejlina (2 x 60)
Četvrtak 6. decembar u 21.55 h

Premijera u decembru

Istorijski sastanak između vođa Severne i Južne Koreje Kim Džong Una i Mun Džae Ina, dospeo je na naslovne strane novina širom sveta. Dok su se vesti slivale u državu, Majkl i ekipa prave snimke običnog naroda za vreme ovog istorijskog događaja. Majkl je posećivao retko prikazane znamenitosti tokom svog putovanja. Provodio je vreme sa stanovnicima iz svih društvenih slojeva i prisustvovao neverovatnim proslavama 1. maja.

   

Megastrukture: Sagrada familija (1 x 60)
Nedelja 30. decembar u 21.55 h

Premijera u decembru

“Megastrukture: Sagrada familija” baca pogled na jednu od najzanimljivijih i najinspirativnijih građevina u Evropi. Dugotrajna gradnja dozvoljava prikaz od starih metoda gradnje do današnjih savremenih kompjuterskih modela. Sagrada familija predstavlja harmonijsko spajanje starog i novog, od graditelja srednjovekovnih katedrala do genijalaca postmodernizma.

 

Kjuriositi: Život Marsovog rovera (1 x 60)
Nedelja 2. decembar u 22.55 h

Premijera u decembru

Novi intervjui, grafika i animacije poboljšaće specijal iz 2012. po imenu “Marsovski megarover”. Priča prati dva robota koja rade na Marsu, Oportjunitija koji radi od 2004. i Kjuriositija koji je sleteo 2012. Uzbuđenja u vezi sa putovanjima ljudi na Mars povezana su sa ova dva pionirska istraživača. Oni su jedini izaslanici koje imamo na površini Marsa trenutno. Slike koje šalju nazad neiscrpan su izvor inspiracije i želje za odlaskom na Crvenu planetu.

 

Od Pariza do Pitsburga (1 x 120)
Nedelja 16. decembar u 18 h
Premijera u decembru

Američka vlada ne posmatra klimatske promene kao važne, ali vođe američkih gradova i država preuzimaju odgovornost u borbi za budućnost planete.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija