KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Avgust 2018

Premijere na National Geographic u avgustu

ISUŠIVANJE OKEANA: AVETINJSKE OLUPINE (10x60)
Od 5. avgusta, nedeljom u 21:00

PREMIJERA

Emisija ISUŠIVANJE OKEANA izvlači čep iz dna okeana da bi otkrila skrivene tajne i izgubljene svetove koristeći najsavremeniju tehnologiju, fotografiju koja oduzima dah i uvide najboljih pomorskih arheologa.

Serija nudi nove duboke uvide u epsku istoriju ljudske civilizacije i duboku istoriju same planete Zemlje otkrivajući potopljene gradove, olupine brodova i zadivljujuća čuda prirode u dubinama.

 

NAUKA O GLUPOSTI (20x30)
Od 8. avgusta, sredom u 22:05

PREMIJERA

U emisiji „Nauka o gluposti“ Dalas Kembel istražuje nove nezgode neustrašivih, ali i nesmotrenih osoba iz svih krajeva sveta. Koristeći posebnu animaciju i maksimalno usporene snimke, on objašnjava nauku koja dovodi do njihovih neuspeha. U svakoj emisiji ćemo prikazati 40 do 50 snimaka nezgoda u kojima obični ljudi čine neobične greške i plaćaju cenu za njih.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija