KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Septembar 2018

Premijere na FOX u oktobru

Okružen mrtvima Y9
Od 08. oktobra, svakog ponedeljka u 22.00 h

Premijera za Balkan

U prošloj sezoni došlo je do vrhunca “Otvorenog rata”, gde su se Rik Grajms i njegova ekipa našli nasuprot Spasioca i njihovog vođe Negana. Neganov život je bio u Rikovim rukama,  koji je bio primoran da donese tešku odluku. Donošenjem jednostrane odluke da poštedi Negana, Rik je potvrdio vrednosti koje mu je njegov poginuli sin usadio. Međutim, Rikova želja da izgradi budućnost sa “protivnicima” stvara razdor u njegovoj ekipi.

U ovoj sezoni pratimo preživele godinu i po dana nakon završetka rata, kako obnavljaju civilizaciju, uz Rikovo vođstvo. Zajednice su u miru i sarađuju, kako bi izgradili bolju budućnost. Međutim, svet koji poznaju brzo se menja. Građevine koje su ljudi stvorili propadaju i priroda preuzima primat, što menja pejzaž, stvarajući nove izazove za preživele.

Vreme prolazi a zajednice se susreću sa neočekivanim preprekama, opasnostima i, naravno, “šetačima”. Međutim, ništa ne može da ih pripremi za susret sa pretnjom koja može da uništi ideju o civilizaciji, koju su preživeli mukotrpno stvorili.

Uloge:
Endru Linkon u ulozi Rika Grajmsa
Norman Ridus u ulozi Darila Diksona
Melisa Makbrajd u ulozi Kerol Peletijer
Loren Kohan u ulozi Megi Grin

 

Nadareni Y2
Od 25. oktobra, svakog četvrtka u 22.00 h

Premijera za Balkan

Serija Nadareni, snimljena u saradnji sa Marvel television, smeštena je u univerzum X-Men i prikazuje emotivnu priču o paru iz predgrađa. Njihov život menja se iz korena nakon što saznaju da njihova deca imaju mutantske moći. Država ih progoni i oni su prisiljeni da beže i traže pomoć od druge grupe odbeglih mutanata. Borba za preživljavanje počinje.

Radnja druge sezone nastavlja se nakon eksplozije u stanici u Atlanti. Članovi Instituta za mutante traže svoje prijatelje i porodicu koji su napustili Unutrašnji krug. Nakon što su ih pronašli u blizini Vašingtona, članovi Instituta za mutante moraju da se nose sa ekstremistima, i ljudskim i mutantskim, sve u nameri da spreče sukob.

Uloge:
Ema Dumont u ulozi Lorne Dejn
Stiven Mojer u ulozi Rida Strukera
Ejmi Aker u ulozi Kejt Struker
Natali Alin Lind u ulozi Loren Struker
Persi Hajns Vajt u ulozi Endija Strukera

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija