KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Maj 2018

Premijere na FOX u maju

911 (1. sezona)
Od 29. maja, četvrtkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

Tvorci Rajan Marfi  i Bred Felčak (franšiza „Američka horor priča“, „Reži me“), i Tim Minir („Svađa“, „Američka horor priča“) ponovo oživljavaju format proceduralne drame sa serijom „911“, istražujući napeta iskustva policajaca, zdravstvenih radnika i vatrogasaca koji su gurnuti u najstrašnije, najšokantnije i najuzbudljivije situacije. Ovi članovi timova hitnih službi moraju da naprave ravnotežu između spasavanja najranjivijih i rešavanja problema u sopstvenim životima. U ovoj provokativnoj seriji glumi Anđela Baset („Američka horor priča“, „Šta ljubav ima s tim“) koja je nominovana za nagrade Oskar i Emi, Piter Krauze („Ulov“, „Dva metra pod zemljom“) koji je nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus, i Koni Briton („Nešvil“, „Svetla petkom uveče“, „Američka horor priča“) koja je nominovana za nagradu Emi. U ostalim ulogama su Oliver Stark („U pustaru“), Ajša Hinds („Pucnjava“, „Podzemlje“), Kenet Čoi („Narod protiv O'Džeja Simpsona: Američka krimi priča“) i Rokmond Danbar („Bekstvo iz zatvora“, „Staza“).

Uloge:

Anđela Baset (Atena Grant)
Piter Krauze (Bobi Neš)
Oliver Stark (Evan „Bak" Bakli)
Ajša Hinds (Henrijeta „Hen" Vilson)
Kenet Čoi (Haui „Dimnjak" Han)
Rokmond Danbar (Majkl Grant)
Koni Briton (Ebi Klark)

ISTERIVAČ ĐAVOLA (2. sezona)
Od 14. maja, ponedeljkom u 22:00
REGIONALNA PREMIJERA

Otvarajući potpuno novo poglavlje legendarne franšize, druga sezona serije ISTERIVAČ ĐAVOLA zatiče oca Tomasa Ortegu (Alfonso Herera) i odnedavno razrešenog dužnosti Markusa Kijena (Ben Danijels) u potrazi za zlom na putu izvan Čikaga. S druge strane Atlantika, otac Benet (Kurt Egijavan) pokušava da očisti Vatikan od onih koji su se okrenuli protiv Boga. Tomas i Markus na kraju stižu do Endrjua Kima (Džon Čo), nekadašnjeg dečjeg psihologa koji upravlja domom za petoro ugrožene dece bez roditelja na privatnom ostrvu u blizini Sijetla. Kad jedno od dece o kojima Endrju brine napadne moćna sila, njih dvoje kreću na zapad, u siguran susret s paklom.

Uloge:

ALFONSO HERERA kao otac Tomas Ortega
BEN DANIJELS kao Markus Kijen
ZULEJKA ROBINSON kao Maus
KURT EGIJAVAN kao otac Benet
LI DŽUN LI kao Rouz
BRIJANA HILDEBREND kao Veriti
DŽON ČO kao Endrju Kim

 

ČOVEK SA PLANOM (1. i 2. sezona)
Od 24. maja, od ponedeljka do petka u 15:20 x 2ep
REGIONALNA PREMIJERA

Komedija ČOVEK SA PLANOM sa Metom Leblankom, koji je osvojio nagradu Zlatni globus, prati preduzimača koji počinje da provodi više vremena sa decom kad njegova žena počne da radi, i otkrije istinu koju svi roditelji na kraju shvate: njihovi mali anđeli su manijaci. Adam oseća da je potpuno spreman da preuzme više roditeljskih obaveza, dok se njegova samouverena žena Endi vraća na posao nakon što je 13 godina bila nezaposlena majka. Međutim, ostaje zaprepašćen kad shvati koliko je teško ubeđivati se sa troje neuredne dece koja ne mogu da žive bez interneta. Ćerka Kejt je majstor manipulacije u svom predtinejdžerskom dobu i u početku je uzbuđena jer je došlo „tatino vreme zabave", srednji sin Tedi ne može da prestane da zavlači ruke u pantalone uprkos neprestanom opominjanju, a njihova najmlađa ćerka Em je nervozna zbog polaska u vrtić kod stroge gđe Vanamejker. Usred svega toga, Adamov stariji brat i poslovni partner Don uživa u tome da mu daje užasne savete o odgajanju porodice. Ali uz Endino hrabrenje i nekoliko saveta od jednako preopterećenih roditelja, Meri i Louela, Adam preuzima kontrolu nad svojim potomcima, utvrđuje pravila i otkriva da će „rasturiti" u ovom poslu.

Uloge:

Met Leblank (Adam Berns)
Liza Snajder (Endi Berns)
Stejsi Kič (Džo Berns)
Met Kuk (Louel)
Grejs Kaufman (Kejt Berns)
Metju Maken (Tedi Berns)
Hejla Finli (Em Berns
Kevin Nilon (Don Berns)

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija