KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

26 Novembar 2018

Premijere na FOX u decembru

Bezvremeni Y2
Od 3. decembra, svakog ponedeljka u 22 h

Premijera za kanal

Druga sezona ove uzbudljive akcione avanture nastavlja se tamo gde je i stala. Putovanje kroz istoriju nastavlja se sa omiljenom ekipom koju čine: naučnik Rufus (Melkom Beret), vojnik Vajot (Met Lanter) i profesorka istorije Lusi (Ebigejl Spenser). Njihov zadatak je da spreče uništenje sveta. U ovoj sezoni, dobiće neočekivanog saveznika u pokušaju da unište Rajtenhaus. Rajtenhaus je organzacija koja želi da promeni prošlost i izmeni stvarnost. Lusina porodica član je Rajtenhausa već vekovima. Pazeći da ne utiču na prošlost, posećuju 1692, 1917, 1941, 1981. i mnoge druge godine. Upoznaćemo se sa ličnostima poput Marije Kiri, Hedi Lamar, Vilijama Rendolfa Hersta ali i sa mnogim drugim moćnim istorijskim ličnostima.

Uloge:

Ebigejl Spenser u ulozi Lusi Preston
Met Lanter u ulozi Vajata Logana
Malkom Beret u ulozi Rufusa Karlina

 

Mornarički istražitelji: Los Anđeles Y7
Od 7. decembra u 22.55 h

Premijera za kanal

“Mornarički istražitelji: Los Anđeles” je drama o mornaričkim istražiteljima koji hvataju opasne kriminalce, opasnost po nacionalnu bezbednost. Koristeći lažne identitete i najsavremeniju tehnologiju, ekipa obučenih agenata odlazi na tajne zadatke i rizikuje život kako bi uhvatila svoje mete.

Uloge:

Kris O’Donel u ulozi Dž. Kalena
Danijela Ruah u ulozi Kensi Blaj
Beret Foa u ulozi Erika Bila

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija