KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Avgust 2018

Premijere na FOX u avgusta

Kvantiko, 3. sezona
Od 7. avgusta, utorkom u 22:00

Regionalna premijera

Prošle su tri godine otkako je američka junakinja Aleks Periš morala da plovi opasnim vodama CIA i da rizikuje život za svoju zemlju. Živela je mirno i anonimno negde u Italiji. Međutim, Aleks je primorana da napusti idiličan život kad je Rajan ubedi da mu pomogne da spase Šelbi od zloglasne internacionalne dilerke oružja poznate samo kao Udovica. Ona drži Šelbi kao taoca i u zamenu za njeno puštanje zahteva nešto što samo Aleks može da obezbedi. Rajan i Aleks regrutuju Ovena i Harija da im pomognu da spasu svoju prijateljicu i poraze zlikovca. Da bi pomogao oko slučaja, Oven dovodi bivšu agentkinju Džoslin Tarner (Marli Metlin), koja ima sopstvenu mračnu prošlost sa Udovicom. Čitava nova budućnost je pred ovim timom kada pristanu da rade zajedno kao elitna jedinica za tajne operacije.

Uloge:

Prijanka Čopra kao Aleks Periš
Džejk Meklaflin kao Rajan But
Džoana Brejdi kao Šelbi Vajat
Rasel Touvi kao Hari Dojl
Alan Pauel kao Majk Makvig
Marli Metlin kao Džoslin Tarner
Bler Andervud kao Oven Hol

 

Od Los Anđelesa do Vegasa, 1. sezona
Od 9. avgusta, radnim danima u 01:30

Regionalna premijera

Izvršni producenti Vil Ferel („Voditelj: Legenda o Ronu Burgundiju“, „Vilenjak“), Adam Makej („Opklada veka“), Lon Zimet („Nesalomiva Kimi Šmit“) i Stiv Levitan („Moderna porodica“) donose nam seriju Od Los Anđelesa do Vegasa, komediju o posadi aviona i ekscentričnim putnicima koji svakog vikenda putuju iz Los Anđelesa u Las Vegas sa jednim ciljem na umu – da se vrate kao dobitnici. To neće proći bez turbulencija, ali ova neobična grupa simpatičnih nesavršenih sanjara s kojima možemo da se poistovetimo, od potpunih neznanaca će postati nekonvencionalna porodica puna podrške... Bar od petka do nedelje. U seriji glume Kim Matula („Nerealno“), Ed Viks („Projekat Mindi“), Nejtan Li Grejem („Povratak“, „Hič“) i Olivija Maklin („Mladi papa“), sa Peterom Stormareom („Veliki Lebovski“) i Dilanom Makdermotom („Praksa“, „Američka horor priča“), koji je nominovan za nagradu Emi i osvojio je nagradu Zlatni globus.

 Uloge:

Kim Matula (Roni)
Ed Viks (Kolin)
Peter Stormare (Artem)
Nejtan Li Grejem (Bernard)
Olivija Maklin (Nikol)
Dilan Makdermot (kapetan Dejv)


 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija