KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

05 Februar 2018

Premijere na FOX MOVIES u februaru

Oz, veliki i moćni, 3. februara u 22.00

Kad ne baš uspešni mađioničar Oskar Digs (Džejms Franko) izvede jednu prevaru previše, nađe se u fantastičnoj zemlji Oz, gde nekako mora da se pretvori u velikog i moćnog čarobnjaka i da usput možda postane i bolji čovek.

 

 

 

 

 

 

Serija nesrećnih događaja Lemonija Sniketa, 4. februara u 22.00

Uzbudljiva avantura troje genijalnih siročića i zlog glumca po imenu grof Olaf, koji želi njihovo ogromno bogatstvo. 

 

 

 

 

 

 

Gladijator, 9. februara u 20.00

Dobitnik pet Oskara, film Gladijator je ponovo oživeo gladijatorski epski žanr i postao jedna od najpriznatijih i najpopularnijih epskih drama decenije! Rasel Krou je nagrađen Oskarom za maestralnu glumu generala čiju je porodicu pobio korumpirani princ (Hoakin Feniks, nominovan za nagradu Oskar). On kreće u očajničku potragu za osvetom koja ga dovede do Koloseuma, gde se bori pred hiljadama Rimljana. U režiji čuvenog Ridlija Skota, film Gladijator ponovo oživljava slavu Starog Rima pomoću specijalnih efekata koji su nagrađeni Oskarom. Savremeni klasik.

 

 

Oficir i džentlmen, 11. februara u 22.00

Povremeno se pojavi odličan film koji zaokupi pažnju i podigne publiku. Takav film je Oficir i džentlmen, univerzalna priča o romansi, prijateljstvu i ličnom razvoju. Usamljenik Zek Majo (Ričard Gir) primljen je u školu za oficire da bi postao mornarički pilot i trinaest mukotrpnih nedelja uči o važnosti discipline, ljubavi i prijateljstva. Luis Goset mlađi osvojio je nagradu Oskar za briljantan prikaz grubog instruktora koji uči Zeka da nijedan čovek ne može da uspe sam. Dok Goset pokušava da upozori mladog oficira na lokalne devojke koje će učiniti sve da se udaju za pilota, Zek tokom vremena zavoli jednu od njih (Debra Vinger), a njegov kolega, nezaboravni lik u izvođenju Dejvida Kita, muku muči sa potpuno drugačijom sudbinom. Oficir i džentlmen je bogata i ubedljiva priča sa dirljivim scenama koje će vam ostati u sećanju dugo nakon završetka filma.

Put iskupljenja, 17. februara u 22.00

Di-Džej (Terens Hauard) je diler iz Memfisa koji većinu dana provodi u parkiranom ševroletu i filozofira o životu, dok Nola (Terin Mening) izvodi trikove na zadnjem sedištu. On nije baš najuspešniji makro, ali može da obrlati gotovo svakoga i zaradi dovoljno da on i njegove tri cure budu zadovoljni u njegovoj maloj kući. Međutim, Di-Džej je usred krize srednjih godina. On potajno sanja o tome da postane uvaženi reper. Kad od vlasnika lokalnog kluba Arnela (Ajzak Hejs) sazna da rep mogul Skini Blek (Ludakris) prolazi kroz grad, Di-Džej odluči da snimi svoje repovanje u nadi da će demo dati Skiniju. Uz malu pomoć prijatelja i „porodice“, Di-Džej pokreće posao svog života i inspiriše ljude koji ga okružuju da shvate da „Svako mora da ima san“.

Alisa u zemlji čuda, 18. februara u 22.00

Devetnaestogodišnja Alisa se vraća u čudnovati svet u koji je prvi put stupila kao devojčica i ponovo se susreće s prijateljima iz detinjstva: Belim zecom, Tvidldijem i Tvidldamom, Puhom, Gusenicom, Češirskim mačorom i, naravno, Ludim Šeširdžijom. Alisa kreće na fantastično putovanje da bi otkrila svoju pravu sudbinu.

 

 

 

 

 

Flešdens, 24. februara u 22.00

Muzika, ples, romansa, grejači za noge… Oh, kakav osećaj! Spremite se da ponovo doživite dramu u kojoj se Aleks (Dženifer Bils) hrabro bori da se otarasi posla varioca i striptiz plesačice i upiše se u školu plesa. Flešdens, fenomen pop kulture osamdesetih, vratio se blještaviji nego ikad sa novim kratkim filmovima koji istražuju prošlost, izgled, muziku i još mnogo toga! Film koji je inspirisao mnoge generacije osvojio je nagradu Oskar za najbolju pesmu „Flashdance – What A Feeling“.

 

 

 

 

Vavilon, 25. februara u 20.00   

U filmu Vavilon, tragični incident u Maroku u koji je umešan američki par pokreće niz događaja za četiri porodice iz raznih zemalja sveta. Boreći se da prevaziđe izolovanost, strah i izmeštenost, svaki od likova otkrije da utehu na kraju pruža porodica.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija