KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Januar 2019

Premijere na FOX LIFE u februaru

Novi Amsterdam Y1
Od 12. februara, utorkom u 21 h 

Premijera za Balkan

Inspirisano najstarijom javnom bolnicom u Americi, ova medicinska drama prati genijalnog i šarmantnog dr Meksa Gudvina koji je najnoviji direktor medicine. Njegov cilj je da ukloni birokratiju i pruži vrhunsku negu pacijentima. Kako on to misli da izvede? Tako što neće pristati na odgovor: Ne. Dr Gudvin mora da razbije status kvo i da udiše novi život u ovu bolnicu kojoj fali lekara, novca i poštovanja. Ona je jedina bolnica na svetu u kojoj mogu da se leče pacijenti sa ebolom, zatvorenici iz Rajkersa i predsednik Amerike, pod istim krovom.

Uloge:
Rajan Egold
Dženet Mongomeri
Frima Agjeman
Džoko Sims
Tajler Labin
Anupam Ker

 

Milion malih stvari Y1
Od 20. februara, sredom u 21 h

Premijera za Balkan

Kažu da prijateljstvo nije jedna stvar već milion malih stvari. To je tačno za grupu prijatelja iz Bostona,koji su se zbližili pod neobičnim okolnostima. Neki su uspešni, neki se muče sa svojim karijerama i vezama, ali svi oni osećaju se zaglavljeni u životu. Kada jedan od njih iznenada umre, to je buđenje koje je bilo potrebno svima ostalima da konačno počnu da žive. Usput shvate da je prijateljstvo jedino što može da ih spasi od njih samih.

Uloge:
Dejvid Guntoli
Ron Livingston
Romani Malko
Alison Miller
Kristina Moziz

 

Osvetničko telo sa Kloi KardašijanY1
Od 27. februara, ponedeljak–petak u 15.15 h

Premijera za Balkan

U “Osvetničkom telu sa Kloi Kardašijan” učesnici će dobiti priliku da se preobrate iznutra ka spolja, uz pomoć Kloi i najboljih trenera i nutricionista na svetu. Ove muškarce i žene ostavili su partneri, neki pokušavaju da poprave svoje veze ili se bore sa mnogim drugim životnim izazovima. Kloi je imala problema sa svojim telom i razume poteškoće kroz koje prolaze učesnici. Zato je odlučila da im pomogne. Kloi će dobro upoznati svoje polaznike, shvatiće šta ih muči i daće im alatke pomoću kojh će moći da ponovo izgrade svoje najbolje “ja”. Ovo je pravo osvetničko putovanje.

Uloge:
Kloi Kardašijan 

 

Šepova potraga za ljubavlju Y1
Od 19. februara, ponedeljak–petak u 15.15 h

Premijera za Balkan

Ova nova emisija prati zvezdu “Južnjačkog šarma” i poželjnog samca, Šeparda “Šepa” Rouza, koji kreće na putovanje po državi kako bi pronašao pravu ljubav. Vlasnik bara iz Čarlstona proširuje vidike putujući sa jedne obale do druge. Sve to radi u potrazi za istinskom ljubavlju. Ali zabavnom gospodinu sa juga biće potrebna sva pomoć koju može da dobije kako bi pronašao “onu pravu”. Putujući iz jednog grada u drugi, Šep se oslanja na prijatelje da mu pomognu da upozna žene i pronađe savršenu partnerku.

Uloge:
Šepard Rouz

 

 

 

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija