KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Juni 2018

Premijere na FOX LIFE u junu

Prevaranti (2. sezona)
11. jun, ponedeljak u 22.00
Regionalna premijera

Serija „Prevaranti“ prati Medi, zavodljivu prevarantkinju koja ima jedinstven metod za iskorišćavanje žrtava koje ništa ne sumnjaju. Ona izmeni svoju ličnost i navede muškarce i žene da se zaljube u nju, venča se s njima i zatim nestane sa njihovim novcem i dovoljno kompromitujućih informacija da obezbedi da se oni nikad ne obrate policiji. Njena prevara uspeva opet i opet, sve dok se njene poslednje žrtve, Ezra, Ričard i Džuls, ne udruže da je nađu. Ali da bi sustigli Medi, njih troje moraju da ovladaju umetnošću prevare.

Uloge:

Inbar Lavi kao Medi
Rob Hips kao Ezra Blum
Parker Jang kao Ričard Evans
Marijan Rendon kao Džuls

 

Bez reči (2. sezona)
5. jun, utorak u 22.00

Regionalna premijera

Maja Di Meo je mama koja će učiniti sve za svog muža Džimija i decu Reja, Dilan i Džej Džeja, najstarijeg sina koji ima cerebralnu paralizu. U drugoj sezoni ove zabavne i često iznenađujuće komedije, porodica, zajedno sa Džej Džejevim pomoćnikom Kenetom, ponovo je na okupu posle prve Džej Džejeve letnje avanture u kampu. Na početku nove školske godine, Di Meovi, koji su uvek tražili pravu podršku za Džej Džeja, suočeni su sa novom nepoznatom stvarnošću. Deca iz porodice Di Meo ići će u istu školu! Ovo je neistražena teritorija za Di Meove, ali oni će, kao i uvek, naći ravnotežu u svemu što rade dok se prilagođavaju činjenici da postaju pravi članovi zajednice.

Uloge:

Mini Drajver kao Maja Di Meo
Džon Ros Bouvi kao Džimi Di Meo
Sedrik Jarbro kao Kenet Klements
Mejson Kuk kao Rejmond Rej Di Meo
Mika Fauler kao Džimi Džej Džej Di Meo
Kajla Kenedi kao Dilan Di Meo

 

Nova devojka (7. sezona)
Od 17. juna, subotom i nedeljom u 14.10

Regionalna premijera

Ulazeći u svoju sedmu i poslednju sezonu, ansamblovska komedija NOVA DEVOJKA nudi savremeni pogled na prijateljstvo i romansu prateći prijatelje iz grupe koji pokušavaju da nađu svoje mesto u svetu dok nevoljno prihvataju odgovornosti koje idu uz odraslo doba, a rezultati su često urnebesni.

Dok se šesta sezona primicala kraju, Džes je rekla Niku šta zaista oseća prema njemu, Vinston i Ali su se verili, a Sisi i Šmit su primili vest koju su očekivali. Na početku poslednje sezone serije, desiće se skok od tri godine. Džes i Nik su srećni zajedno i vraćaju se s vrtoglave evropske turneje, nezaposleni tata Šmit i zaposlena mama Sisi odgagaju svoju ćerku Rut, a Vinston i Ali su u braku i čekaju dete.

Uloge:

Zoi Dešanel kao Džes Dej
Džejk Džonson kao Nik Miler
Maks Grinfild kao Šmit
Hana Simon kao Sisi Parek

 

Američka domaćica (2. sezona)
17. juna, nedelja u 21.00

Regionalna premijera

Kejti Oto (Kejti Mikson, „Majk i Moli“), samouverena, punačka žena koja se nikad ne izvinjava, supruga i majka troje dece, odgaja svoju nesavršenu porodicu u bogatom gradu Vestportu u Konektikatu prepunom „savršenih“ mama i njihovih „savršenih“ potomaka. Ona nam otkriva svoje najdublje, neprečišćene misli pomoću naracije dok živi život domaćice koja je druga po debljini u Vestportu.

Uloge:

Kejti Mikson kao Kejti Oto
Didrih Bejder kao Greg Oto
Danijel Di Mađio kao Oliver Oto
Džulija Baters kao Ana-Ket Oto

 

Slatke male lažljivice (5. sezona)
Od 14. juna, od ponedeljka do petka u 19.00

Premijera za kanal

Spremite se za još obrta i uzbuđenja. Peta sezona serije SLATKE MALE LAŽLJIVICE počinje nekoliko trenutaka nakon epskog završetka četvrte sezone u kojoj je Ezra upucan, a došlo je i do drugih šokantnih dela i otkrića. Osim toga, Alison je živa i njen povratak je uticao na sve. Takođe će se vratiti Kejleb, Hanin bivši, kao osoba koja se promenila. Sa više pitanja nego ikada i ostalim poznatim licima u Rouzvudu, ovo će sigurno biti sezona prepuna emocija i intriga.

Uloge:

Trojan Belisario kao Spenser Hejstings

Ešli Benson kao Hana Marin
Lusi Hejl kao Arija Montgomeri
Šej Mičel kao Emili Filds
Saša Piterse kao Alison Di Lorentis

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija