KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Juli 2018

Premijere na FOX LIFE u julu

MLADI I GLADNI (5. sezona)
Od 1. jula, nedeljom u 20.00

REGIONALNA PREMIJERA

U polusatnoj komediji „Mladi i gladni“, snimanoj sa više kamera, dva sveta su se sudarila kada je Džoš (Džonatan Sadovski), bogati, mladi preduzimač u oblasti računarstva, angažovao Gabi (Emili Osment), ratobornu mladu ženu, da bude njegova lična kuvarica. Nakon što su započeli sa neprijatnom vezom za jednu noć, Gabi i Džoš nikad nisu prestali da razmišljaju o tome treba li da slede osećanja koja su očigledna ili da zadrže profesionalan odnos. Zajedno sa Gabinom najboljom prijateljicom Sofijom (Ejmi Karero), Džošovom spremačicom Jolandom (Kim Vitli) i publicistom i desnom rukom Eliotom (Reks Li), oni čine veoma dinamičnu, ali komplikovanu ekipu sa mnogo smeha i srca.

Uloge:

Emili Osment kao Gabi Dajmond
Džonatan Sadovski kao Džoš Kaminski
Ejmi Karero kao Sofija Rodrigez
Reks Li kao Eliot Park
Kim Vitli kao Jolanda

 

NEPRILAGOĐENA PORODICA (4. sezona)
Od 5. jula, četvrtkom u 22.00

REGIONALNA PREMIJERA

U seriji čija je radnja smeštena u devedesete, tinejdžer Edi Huang, koji je zaljubljenik u hip-hop već nekoliko godina, živi u Orlandu sa svojom porodicom i oni su se dobro uklopili u životni stil američkog predgrađa. Kulturološke razlike su i dalje svakodnevni izazov, ali bliski prijatelji, susedi i poslovni partneri su tu da im pomognu da se izbore sa kompleksnim zadatkom podizanja porodice budućih milenijalaca.

Uloge:

RENDAL PARK kao Luis Huang
KONSTANS VU kao Džesika Huang
HADSON JANG kao Edi Huang
FOREST VILER kao Emeri Huang
IJAN ČEN kao Evan Huang
LUSIL SUNG kao baka Huang

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija