KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

26 Novembar 2018

Premijere na FOX LIFE u decembru

Južnjačko srce Y4
Od 7. decembra, ponedeljak–petak u 13.50 h

Premijera za kanal

Četvrta sezona Južnjačkog srca počinje tako što je Zoe spremna da ponovo osvoji ljubav svog života, reformisanog lošeg momka Vejda Kinzela (Betel). U finalu treće sezone, Zoe je objavila stanovnicima Blubela da je zaljubljena u Vejda. Nažalost,Vejd je saopštio Zoe da je njihovo vreme prošlo i da oboje moraju da nastave život odvojeno. Međutim, zbog takvog odgovora, Zoe je postala još odlučnija nego ranije. U četvrtoj sezoni Zoe koristi sve načine da dokaže Vejdu da ga voli. Da li će konačno pronaći sreću?

Uloge:

Rejčel Bilson u ulozi dr Zoe Hart
Džejmi King u ulozi Lemona Brilenda
Kres Vilijams u ulozi Lavon Hejz
Vilson Betel u ulozi Vejda Kinzela

 

Ljubav na prvi let
Od 7. decembra, ponedeljak–petak u 15.15 h 

Premijera za Balkan

U filmovima, stranci se upoznaju u neočekivanim situacijama i nakon nekoliko smešnih dogodovština, zaljubljuju se jedno u drugo. Da li bismo mogli ovakav scenario da organizujemo u stvarnom životu, za osmoro ljudi? U emisiji “Ljubav na prvi let”, četiri para spajaju se nakon što stručnjaci provere njihovu spremnost za vezu. Posle spajanja, parovi su poslati na romantična putovanja širom Severne Amerike. Upoznaju se na avionu koji ih vodi do prve destinacije, gde izazovi putovanja mogu da izlude i najstrpljivije ljude. Visoki stres i neočekivani izazovi proveriće njihovu snalažljivost. Kao što je Bil Marej rekao: ”Ako vaša veza može da izdrži prvo zajedničko putovanje, trebalo bi da se venčate.” Ova emisija pokušaće da uradi upravo to, da stresom proveri kompatibilnost i potencijal u vezi kroz osam epizoda, punih jedinstvenih izazova. Ako parovi zadrže ljubav do kraja, moći će da se venčaju na aerodromu na kraju putovanja.  

 

Pronađi moju prvu ljubav
Od 25. decembra, ponedeljak–petak u 15.15 h

Premijera za Balkan

Šta biste uradili kada biste mogli da pronađete ljubav koja vam je promakla? “Pronađi moju prvu ljubav” prati putovanje muškarca ili žene u potrazi za njihovim izgubljenim ljubavima. Da li će iskre i dalje biti tu? Da li će vas prepoznati? Možda bića vaše požude gaje ista osećanja pa će poleteti pravo u vaše ruke? Od ljubavi iz srednje škole koja se odselila pre 20 godina do romanse na odmoru koja se prekinula, jer ste izgubili imejl adrese jedno drugog. Ovo je potraga za ljubavlju koja će se dopasti i mladima i starima.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija