KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Septembar 2018

Premijere na FOX CRIME u septembru

Instinkt Y1
12. septembar, sredom u 22 h

Premijera za Balkan

Doktor Dilan Rajnhart (bivši agent CIA) autor je i profesor na fakultetu koji predaje Nauku o ljudskom ponašanju. Međutim, kada neustrašivi detektiv Lizi Nedham zatraži njegovu pomoć u hvatanju serijskog ubice, Rajnhart ne može da je odbije. Lizinom šefu, poručniku Džasmin Goden, drago je što se njen najbolji detektiv konačno slaže dok radi sa nekim, jer je Lizi odbacivala sve saradnike još od tragedije koja ju je zadesila pre godinu dana. Iako Dilan i Lizi u početku imaju trzavice u odnosu, s vremenom shvataju da su savršen tandem za hvatanje ubica.

Uloge:

Alan Kaming u ulozi dr Dilana Rajnharta
Bojana Novaković u ulozi detektiva Lizi Nedham

 

Nijanse plave Y3
4. septembar, utorkom u 22 h

Premijera za Balkan

U krimi drami “Nijanse plave”, svetska zvezda Dženifer Lopez glumi Harli Santos, njujorškog detektiva i samohranu majku koja radi u usko povezanoj jedinici korumpiranih policajaca. Šef jedinice je zagonetni poručnik Met Voznijak (glumi ga osvajač nagrade Emi, Rej Liota). Usled loše finansijske situacije, Harli prima mito i novac za zaštitu kako bi obezbedila najbolji mogući život svojoj talentovanoj ćerci Kristini.

Uloge:

Dženifer Lopez u ulozi Harli Santos
Rej Liota u ulozi Meta Voznijaka

 

 

 

 

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija