KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

28 Decembar 2018

Premijere na FOX CRIME u januaru

Pod lažnom zastavom Y2
7. januara, ponedeljak u 22 h
Premijerno na Balkanu

Žestoka eksplozija prekinuće ceremoniju otvaranja gasovoda između Izraela i Turske. Životi tri naizgled obične porodice više nikad neće biti isti. Naći će se usred oluje kada njihovi najbliži budu osumnjičeni za bombaški napad u kome je stradalo nekoliko zvaničnika, uključujući i ambasadora Turske. “Smrtonosni teroristički napad” naziv je koji su mediji dali ovom međunarodnom incidentu. Vlada, usled nemogućnosti da ignoriše ovaj napad, tajno angažuje agente Mosada i Sin-Beta. Njihov zadatak je da otkriju da li se iza napada zaista krije Hezbolah.

Na početku se tri imena pojavljuju kao osumnjičeni – ANAT, AMIR i DIKLA. Njih troje su prisustvovali inauguraciji, a nakon eksplozije misteriozno su nestali. Nema ih među mrtvima, ranjenima, a ni preživelima. Njihove porodice sada su uvučene u vrtlog laži i i tajni. Ubrzo će njihovo iznenađenje otvoriti put sumnjama i nepoverenju. Svi su pod senkom sumnje, a nema naznaka da će rešenje ove misterije pomoći da sve bude kao što je bilo.

 

 

Deset malih crnaca
18. januar, petak u 22 h
Premijerno na programu

Mini-serija zasnovana na jednom od najprodavanijih romana svog vremena „Deset malih crnaca“ Agate Kristi. Radnja je smeštena u 1939. godinu kada je Evropa bila na ivici rata, a prati 10 stranaca sumnjive prošlosti, smeštenih na izolovanom Vojničkom ostrvu blizu Devona. Odsečeni su od kopna, ne znaju ko ih je zatočio, optuženi su za strašan zločin, a kad oni počnu da stradaju pod čudnim okolnostima, shvatiće da je ubica možda među njima. Ko će preživeti? I ko je ubica?

 

 

Agata Rejzin Y2
10. januar, četvrtak u 22 h
Premijerno na Balkanu

Možda se iza seoske idile krije ubistvo – naš omiljeni detektiv-amater ponovo je sa nama. Ešli Džensen ponovo je sa nama u ulozi PR stručnjaka i amaterskog detektiva u drugoj sezoni serije o rešavanju misterija ubistava, zasnovanih na knjigama M.C. Biton.

Na kraju prve sezone otkrivena su imena ubica Agatinog bivšeg muža, Agata se vratila sa
očajnog puta na Kipar, a Džejms je dezertirao.

Ponovo je sama u Karseliju.

 

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija