KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Januar 2019

Premijere na FOX CRIME u februaru

Kapetan Šarif Y1
25. februar, ponedeljak–petak u 17.15 h

Premijera za Balkan

Zajedno rešavaju različite zločine i ubistva ali... Sa jedne strane je kapetan Kader Šarif, detektiv za ubistva koji radi svoj posao sa mnogo žara. Vešt je da otkrije šta ne valja u nekom slučaju i njegov blag pristup ne plaši previše neke kriminalce. Svojim poznatim sarkazmom i znanjem o televizijskim serijama, obožava da destabilizuje osumnjičene i svoje kolege. Sa suprotne strane je njegova nova, elegantna partnerka, kapetan Adelin Brajard. Ona se ne slaže kako Šarif iznosi svoje istrage i radije koristi prave metode. Međutim, ona ne može da se ljuti na njega duže od par minuta jer ima nešto u vazduhu između njih.

Uloge:
Abdelhafid Metalzi u ulozi Kadera Šarifa
Kejrol Bijanik u ulozi Adelin Brajard

 

Kriminalne igre, nova kolekcija Agate Kristi
1. februar, petak u 22 h

Premijera za Balkan

Serija “Kriminalne igre” smeštena je u glamurozni svet pedesetih godina prošlog veka. Glavni poručnik Lorens, odvratni ali neodoljivi mačo lik, istražuje krimi misterije koje je osmislila kraljica krimi romana Agata Kristi. Mlada novinarka i feministkinja Alis Avril spremna je na sve da dobije priču za naslovnu stranu. Njeni sukobi sa Lorensom postali su čuveni. Lorens može da se uzda u svoju odanu sekretaricu Marlin, koja je reinkarnacija Merlin Monro. Serijal kombinuje glamur i humor.

Uloge:
Samjuel Labart u ulozi Svona Lorensa
Blandin Belavor u ulozi Alis Avril

 

Zločinački umovi Y14
Od 5. februara, utorkom u 22 h

Premijera za Balkan

“Zločinački umovi” prikazuje elitnu ekipu FBI, čiji je zadatak da procenjuju najuvrnutije zločinačke umove u državi, kako bi predvideli njihov naredni postupak pre nego što naprave novi prekršaj. Najiskusniji agent Ekipe za analizu bihejviorizma je Dejvid Rosi, koji je i osnovao ekipu, i čini važnu kariku koja pomaže ekipi da reši slučajeve. Vođa ekipe je specijalni agent Aron Hočner, iskusni procenitelj koji ume da pridobije ljude i sazna njihove tajne. Ostali članovi ekipe su specijalni agent Derek Morgan, stručnjak za zločine iz opsesije, specijalni agent dr Spenser Rid, neshvaćeni genije čija je društvena inteligencija niska onoliko koliko je njegova intelektualna moć visoka. Dženifer “Džej-Džej” Džarou je bivša veza sa policijom koja je postala procenitelj i udala se za svoju dugogodišnju ljubav. Penelopi Garsija je kompjuterski stručnjak u ekipi, koja pomaže u istrazi slučajeva sa svojim jedinstvenim šarmom. Najnoviji član Ekipe za analizu bihejviorizma je Aleks Blejk, ona se vratila u FBi nakon nekoliko godina rada kao profesor na fakultetu. Ona donosi svoje lingvističko iskustvo u ekipu. Svaki član ekipe pridonosi svojim znanjem ka zajedničkom cilju, otkrivanju motivacije kriminalaca i njihovih slabosti u pokušaju da ih uhvate.

Uloge:
Metju Grej Gubler u ulozi dr Spensera Rida
Kersten Vangsnes u ulozi Penelopi Garsije
Džo Mantenja u ulozi Davida Rosija

 

Bul Y3
6. februar, sreda u 22 h

Premijera za Balkan

U trećoj sezoni serijala Bul, dr Džejson Bul (Majkl Vederli) vraća se na posao nakon što se oporavio od srčanog udara. Prvi slučaj nakon povratka je težak. Bul i ekipa moraju da brane osiguravajuće društvo koje tuži mlada majka, jer joj nije odobrena isplata za transplantaciju jetre.

Uloge:
Majkl Vederli u ulozi Džejsona Bula
Fredi Rodrigez u ulozi Benija Kolona
Ženeva Kar u ulozi Marise Morgan

 

FBI Y1
21. februara, četvrtkom u 22 h

Premijera za Balkan

Od osvajača nagrade Emi Dika Volfa i ekipe koja je napravila seriju “Zakon i red”, serija FBI je drama o unutrašnjem funkcionisanju njujorške kancelarija FBI-ja. Ova elitna jedinica mora da koristi sve znanje, inteligenciju i tehničko umeće svojih članova, kako bi Njujork i ostatak države bio bezbedan. Specijalni agent Megi Bel rođena je u policijsku porodicu i ona je veoma posvećena ljudima sa kojima radi, kao i onima koje čuva. Njen partner je specijalni agent Omar Adom “OA” Zidan. Studirao je u Vest Pointu i proveo je dve godine na tajnom zadatku za DEA pre nego što ga je FBI angažovao. Njihov nadređeni je specijalni agent Dana Mouzer, koja radi pod velikim pritiskom svakog dana i ima neosporiv autoritet. Ekipu čini i glavni izvršni agent Džubal Valentajn. Njegova veština u razumevanju i komuniciranju sa nadređenima i podređenima čini ga savršenim motivatorom. Kristen Čazal je najveći adut ekipe. Neverovatni analitičar, regrutovan odmah posle fakulteta, on ume da sklopi širu sliku brže od bilo koga drugog. Ovi prvoklasni agenti temeljno istražuju slučajeve, ogromne važnosti, od terorističkih napada do organizovanog kriminala i kontrašpijunaže.

Uloge:
Misi Peregrim u ulozi specijalnog agenta Megi Bel
Ziko Zaki u ulozi specijalnog agenta Omara Adoma “OA” Zidana

 

Mornarički istražitelji Y8
12. februar, ponedeljak–petak u 22 h
Premijera za kanal

“Mornarički istražitelji” nije samo akciona drama. Sa dosta humora, to je emisija koja se bavi ponekad komplikovanim i uvek zabavnim odnosima u ekipi primoranoj da sarađuje, u visoko stresnim situacijama. Specijalni agent Liroj Džetro Gibs, bivši marinac, ima najbolje veštine istražitelja i on vodi ovu ekipu raznolikih ličnosti. Od ubistava i špijuniranja do slučajeva terorizma i ukradenih podmornica, ovi specijalni agenti putuju svetom da istraže sve zločine u vezi sa mornaricom i marincima.

Uloge:
Mark Harmon u ulozi Liroja Džetro Gibsa
Dejvid Makalum u ulozi Donalda Malarda

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija