KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Septembar 2018

Premijere na 24KITCHEN u septembru

Pojedite nešto slatko sa Pavelom Pavlovim
Ponedeljak-nedelja u 14 h

Premijera: 10. septembar 2018.

Vrhunski kuvar Pavel Pavlov obožava da putuje i eksperimentiše. Karijeru je započeo u Bugarskoj, a svoje kulinarske veštine usavršio na nekoliko mesta u Evropi i Americi. Poslastičar Pavlov jedini je član Norveškog kuvarskog udruženja koji dolazi iz Bugarske.

U emisiji “Pojedite nešto slatko sa Pavelom Pavlovim”, Pavel će podeliti sa gledaocima recepte i tehnike kuvanja važne za pripremu nekih od njemu najukusnijih dezerta.

Pavlov smatra da svaka osoba sama mora da pronađe balans za savršen dezert. Sve što vam je potrebno jesu malo entuzijazma, oko za detalje i kap znanja koje će kuvar sa Vama rado podeliti.

 

Tomovi istanbulski užici
Četvrtkom u 13 h
Premijera: 14. septembar 2018.

Vrhunski britanski kuvar Tom Alkens nedavno je otvorio restoran u Istanbulu. Sada želi bolje da upozna lokalnu kulturu i tradiciju i da nađe najbolje začine i sastojke. Tom nas vodi na kulinarsko istraživanje Istanbula, u kojem srećemo brojne lokalce koji dele svoju znanje i umeće kuvanja. Tokom svojih putovanja, naći će se u raznim situacijama poput kuvanja na malom ribarskom brodiću usred Bosfora.  Duboko u vrelini zemljanih peći, Toma, ali i gledaoce, obliće znoj dok se pravi čuveni kebab. Na kraju svojih istraživanja, Tom će se vratiti u kuhinju kako bi sastavio sopstvene recepte po ugledu na ljude koje je sreo na putovanjima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Džejmi kuva italijanski
Ponedeljkom u 13 h
Premijera: 24. septembar 2018.

“Džejmi kuva italijanski” je prelepa emisija o hrani i putovanju, u kojoj Džejmi Oliver odlazi u potragu za najboljim kućnim kuvarima Italije, kako bi nam pokazao najlepše obroke koje možemo da spremimo u sopstvenom domu. Džejmi voli Italiju, njen krajolik i, naravno, njenu hranu.

Italijanska hrana nije zasnovana na Mišlenovim zvezdama, već na hrani pripremljenoj u domu. Zato će u ovom serijalu, Džejmi i njegov prijatelj i mentor Đenaro Kontaldo, putovati daleko od osunčane Sicilije do snežnih Alpa, kako bi upoznali zvezde italijanske kuhinje, majke i bake Italije koje su usavršile recepte prenošene s kolena na koleno. Nakon što je prošao obuku strogih ali finih baka, Džejmi će pokušati da doda svoj pečat nekim od najukusnijih italijanskih jela. Od fenomenalnih pasta i prelepih morskih plodova do ukusnih pečenja i savršenih pudinga, Džejmi će od Vas napraviti prave italijanske kuvare.

 

Bilova kuhinja – Noting hil
Četvrtkom u 13 h
Premijera: 20. septembar 2018.

Australijski kuvar i vlasnik restorana, Bil Grejndžer, koristi svoj ležeran način kuvanja prilikom pripreme porodičnog obroka, kako bi Vam pokazao da dobar ukus ne mora da ide nauštrb vremena.

Poznat po svom veselom i brzinskom pristupu kuvanju, Bil je oduvek verovao da se ukusan obrok može spremiti bez prevelike pompe. Njegov ležeran pristup ne pokušava da pokvari ukus radi uštede vremena. Kuvanje je zasnovano na načinu kako ljudi jedu hranu svakodnenvo. Nakon što se preselio u London iz Sidneja sa svojom porodicom, Bil postaje deo rastućeg ugostiteljstva u srcu Noting hila.

Zbog ljubavi prema otkrivanju novih sastojaka i novih metoda kuvanja, Bila inspiriše raznolikost hrane koju pripremaju ljudi na ulicama Londona iz svih krajeva sveta. On pokušava da tu inspiraciju prenese na svoj način kuvanja u kući. U ovoj emisji usredsređenoj na hranu koja se odmah jede, kuvar pokazuje da sa samo malo svežih sastojaka i malo mašte, život može postati ukusniji.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija