KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Maj 2018

Premijere na 24KITCHEN u maju

Sarine istanbulske delicije
Svake srede u 13:00

Od 2. maja 2018.

Kuvarica i spisateljica Sara la Fauntajn kreće na put otkrivanja kulinarskog i kulturnog srca Istanbula – zapanjujućeg grada koji trenutno osvetljava svet gastronomije. Ona želi da shvati kako se hrana, kultura i nasleđe stapaju u vrevi savremenog Istanbula i šta je potrebno da bi čovek kuvao, jeo i živeo kao meštanin.

Sa Istanbulom kao svojom muzom, Sara kreće da vidi, čuje, dodirne i oseti miris i ukus ovog uzbudljivog grada, gledajući na različite boje i fokalne tačke u svakoj epizodi. Usput se sprijateljuje sa kuvarima, istoričarima, slavnim blogerima i umetnicima. Ovi ljudi predstavljaju stručne lokalne vodiče na delu njene gastronomske odiseje. Ona ih poziva da joj se pridruže u raznim aktivnostima poput treninga u teretani i upoznavanjem sa manekenkama na modnoj reviji.

Od tradicionalnih jela do savremenih poslastica, i od hrane na ulici do večera u otmenim palatama, Sara će prihvatiti inspiraciju, iskustva i kulinarske metode koje Istanbul pruža i primeniti ih u raznim receptima u svojoj kuhinji. Sa odličnom mešavinom gradskih prizora, hrane i, naravno, neobuzdane Sare, „Sarine istanbulske delicije” je mešavina putovanja i kulinarstva od koje će vam poći voda na usta.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija