KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

27 Juni 2019

Premijere na 24KITCHEN u julu

Gozba na ostrvu: Piter Kuruvita
Četvrtkom u 13 h

Premijera: 4. jul 2019.

Strast ka kulinarskim avanturama vodi Pitera Kuruvitu da istražuje ostrvske zemlje svojih najbližih komšija. Vrativši se iz Šri Lanke, Piter kreće neutabanim putem kroz malu regiju punu kulturne raznolikosti.

Piter će provesti svoje vreme odlazeći na ostrva od Filipina do Indonezije, putovanjem brodom do Vanuatua pre nego što završi svoju avanturu na Kukovim ostrvima.

Ostvarujući dirljive kontakte sa lokalnim porodicama, Piter doživljava bogatu kulturu svakog društva i uči tajne njihove kuhinje. Na njegovom meniju je mnogo morskih plodova, tu je i indonežanski kari od tune, filipinska kisela čorba i krabe iz Tihog okeana sa morskim plodovima.

Svinjetina je popularan sastojak u ishrani naroda Jugoistočne Azije. Za porodična okupljanja ne postoji ništa bolje od svinjetine.

 

Džastin i ukusi sa planine Fudži
Sreda u 13 h

Premijera: 17. jul 2019.

U oblasti prepunoj neverovatne količine tradicije i kulture, Džastin upoznaje lokalne umetnike i proizvođače hrane, posećuje neverovatna mesta i uči proverene metode kuvanja. Praćena oštrim okom Fudžisana, Džastin će podeliti recepte inspirisane putovanjem i proizvodima koji čine Šizoku tako jedinstvenim mestom u jedinstvenoj zemlji.

Usput će naučiti i tajne pravljenja soba nudli, japanskih slatkiša poznatih kao vagaši, ali i kako se spravlja autentični soja-sos.

Džastin odlazi u potragu za svežim namirnicama, od svežeg vasabija na planinama do slatkog limuna na obali.

U emisiji će biti prikazani prilozi poznatih regionalnih kuvara, umetnika i stručnih zanatlija. U ovoj kinematografskoj avanturi, Džastin predstavlja japansku kulturu i hranu u punom sjaju.

 

Moja kuhinja je najbolja: Australija S4
Ponedeljak–nedelja u 17 h
Premijera 1. jul 2019.

Država protiv države, tanjir protiv tanjira, sve dok se pet ekipa iz Novog Severnog Velsa, Viktorije, Kvinslanda, Zapadne i Južne Australije, podeljenih u parove, takmiči u tome čija kuhinja je najbolja.


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija