KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Januar 2019

Premijere na 24KITCHEN u februaru

Džejmijevi laki i jednostavni recepti S2
Ponedeljak u 13 h

Premijera: 18. februar 2019 .

Džejmi se vraća u novom serijalu, sa nekoliko jedinstvenih i ukusnih jela koja zahtevaju samo pet sastojaka. Recepti su savršeni za spremanje kod kuće, za one koji vole da jedu ali im nedostaje vremena i snage za komplikovana jela. Koristeći sve svoje kulinarsko umeće, Džejmi je razvio neverovatnu kolekciju ukusnih i korisnih recepata, koji zahtevaju samo pet sastojaka. Ovi lagani recepti, savršeni su za prezauzete dane jer zahtevaju minimalni broj sastojaka, a puni su neverovatnih ukusa. Bez obzira na to da li ste kuhinjski veteran ili tek početnik, koristeći ove kombinacije sastojaka i trikova za uštedu vremena, čak i najzauzetiji kuvari praviće jela koja će svi u domu obožavati.

 

Sarini istanbulski specijaliteti S2
Petak u 13 h

Premijera: 15. februar 2019.

Kuvarica i autor Sara La Fontejn vraća se na putovanje bi da istražila kulinarsku i kulturološku srž Istanbula. Istanbul je neverovatan grad koji trenutno fascinira gastronomski svet. Sara želi da nauči kako se hrana, kultura i nasleđe spajaju u jedno u srcu savremenog Istanbula. Saznaće šta je potrebno da bi se kuvalo i jelo kao pravi Istanbulac.

Sara kreće na putovanje da vidi, čuje, omiriše i oseti ukus ovog neverovatnog grada. Pratimo je po bazarima i zanimljivim restoranima dok se sreće sa kuvarima, zaljubljenicima u modu i stilistima za hranu. Od svake epizode kreće voda na usta, dok posmatramo Saru u kuhinji, gde pravi slana i slatka jela inspirisana svojim putovanjima.

 

Pojedite nedelju
Četvrtkom u 13 h

Premijera: 07. februar 2019.

Kuvar Sajmon Rimer vodi ovu inovativnu kulinarsku emisiju koja ima zadatak da jela učini ukusnim i zabavnim. Sajmon će podeliti sa gledaocima nove i zabavne ideje u vezi sa kuvanjem za čitavu porodicu.

On pomaže 10 porodica koje se bore sa kulinarskim problemima, bilo da je u pitanju to da stalno jedu ista jela ili da su članovi porodice izbirljivi po pitanju hrane ili nedostatak vremena. Za sve ove probleme Sajmon ima rešenje. Prikazujući inspirišuće recepte koje je lako pratiti, neverovatne fotografije hrane i priče o hrani sa novinarkom i kuvaricom Mikelom Čijapom, “Pojedite nedelju” je prelepa emisija o hrani za čitavu porodicu.

 

Kuvati kao Heston 
Ponedeljak–petak u 14 h

Premijera: 11. februar 2019

Nakon godina potrage za savršenstvom u kulinarstvu, Heston Blumental ne pokazuje samo kako kuvati već zašto neke stvari funkcionišu a neke ne. On razbija neke mitove koje smo nasledili iz majčine kuhinje. Britanski vizionarski kuvar daje savete i tehnike kako bi pomogao gledaocima da pretvore svoje večere iz običnih u neverovatna jela, bez previše truda. Svaka epizoda koncentriše se na jedan svakodnevni sastojak: jaja, piletina, govedina, čokolada i krompir. Pokazuje recepte za neke od omiljenih sastojaka kao što su: pečena piletina, savršeni file i kako napraviti najbolju čokoladnu tortu. Serijal je ispunjen korisnim savetima i pomoću posebnih kamera pokazuje šta se zaista dešava sa hranom kad dođe u tiganj ili dok se peče u rerni.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija