KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

26 Novembar 2018

Premijere na 24KITCHEN u prosincu [translations pending]

Martine poslastice iz rerne S9
Ponedeljak–petak u 12 h

Premijera: 12. decembar 2018.

Saznajte kako napraviti najfinije dezerte i slatkiše u svom domu prateći Martine poslastice iz rerne.

Marta Stjuart podeliće sa vama najbolje pekarske savete i tehnike, zbog kojih ćete postati samopouzdaniji u pravljenju odličnih peciva, od malo sastojaka u sopstvenoj kuhinji.

Martini savremeni klasici postavljaju visok standard, a njena upotreba raznolikih ukusa i sastojaka stvara nove ideje oko nekih poznatih i svima omiljenih jela.

 

Laki obroci: Rejčel Alen
Ponedeljak–nedelja u 17 h

Premijera: 27. decembar 2018.

Voljena kuvarica vraća se svojim korenima i pokazuje nam svoj život kao nikada do sada. Ona deli svoje tajne opuštenog kuvanja u svom domu na irskom primorju.

U ovom prelepom i opuštenom serijalu, Rejčel nam pokazuje svoj život kao nikada do sada. Ona deli svoju strast, stručnost i ideje, kao i ideje svojih prijatelja i porodice, kroz priče zasnovane na prelepim lokacijama snimljenim oko njenog doma u Bejlikotonu u Irskoj.

Bez obzira na to da li radi kao majka i ispituje svoje recepte na lokalnoj zajednici ili prikuplja sastojke od omiljenih dobavljača, Rejčel otkriva tajne svog pristupa ukusnoj i jednostavnoj hrani, savršenoj za haotične živote koji vodimo. Svaka emisija prikazuje tri inspirišuća recepta.

  

 

Božićni specijal Džejmija Olivera
Subotom u 12 h

Početak: 01. decembar 2018.

 

Džejmijev spektakularni Božić (Jamie's Cracking Christmas)

Božić nije samo jedan dan u godini. Njega predstavljaju i svi prelepi dani oko njega. Velike ukusne večere, sezonske proslave i predivna okupljanja sa prijateljima i porodicom, vreme za najukusniju hranu koju ćete jesti te godine.

U ovoj specijalnoj jednosatnoj božićnoj epizodi prepunoj ukusa, Džejmi će pokazati neka predivna jela, slatka i slana. Jela koja čine srž obroka, koja se pamte, spremljena čak i na sam dan Božića.

Džejmijevo Badnje veče (Jamie's Night Before Christmas)

Džejmijevo Badnje veče pravi je predbožićni dar koji mora da se vidi kako bi proslava bila ukusna i bez stresa.

Božićno kuvanje može da deluje kao najteži kulinarski izazov u godini. Zato, bez obzira na to da li ste iskusni kuvar ili tek početnik, Džejmi želi da Božić svima bude najbolje iskustvo.

Pomoći će nam da poboljšamo sezonsko kuvanje sa svojim proverenim receptima i pametnim idejama da u poslednji čas poboljšate svoje planove. Pokazaće svoje najbolje savete i ideje kako da napravite klasične božićne recepte koji će biti ukusniji nego ikada pre. Iako ste već sve kupili, Džejmi će vam pokazati kako da dodate novi sjaj omiljenim porodičnim obrocima. Od savršenog preliva do ukusnih krompira i najukusnije ćuretine.

Sniman u Džejmijevom domu u Eseksu sa prijateljima i porodicom, ovaj božićni specijal prepun je ukusnih i neverovatnih prazničnih jela.

Džejmijev italijanski Božić (Jamie's Italian Christmas)

Kao uvod nove serije o Italiji, ovaj satni božićni specijal prati Džejmijevo putovanje u dolinu Aosta na severu Italije. Džejmi će podeliti neke odlične recepte koji stavljaju italijanski akcenat  na naše božićne proslave. Džejmi će napraviti epski obrok za Božić, dok se kroz prozor pomaljaju obrisi šarmantnog ukrašenog italijanskog gradića. Sve to uokvireno je snegom prekrivenim planinama. Džejmi će se usredsrediti na dva glavna jela: ćurku na italijanski način i na klasičnu porčetu. Spremaće i predjela, povrća, slatkiše i pića na italijanski način.

Džejmijev božićni kuvar (Jamie Oliver's Christmas Cookbook)

Tokom mnogo godina koliko kuva za Božić, Džejmi Oliver isprobao je nekoliko načina pripreme klasičnih jela. Međutim, ove godine podeliće svoje najbolje recepte. Prelepa jela koja će pripremati i svojoj porodici na Božić.

Kao i svi mi, i Džejmi želi da provede što je više vremena moguće sa prijateljima i porodicom na Božić. Zato je pripremio spisak jela koja pokrivaju sve obroke ali ne zahtevaju mnogo sati u kuhinji. Na meniju je odlično predjelo, glavno jelo čini osnova svakog božićnog obroka kao i neverovatan puding. Sve uključuje i odličan recept za ostatke jela i recepte za ukusne božićne koktele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija