KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 April 2018

Premijere na 24KITCHEN u aprilu

OMILJENI PROLEĆNI RECEPTI
Od 1. aprila, subotom i nedeljom u 16:00

24Kitchen proslavlja dolazak proleća uz omiljene sezonske recepte! Pogledajte našu kolekciju epizoda u kojima Džejmi, Maksut, Joli, Božana i mnogi drugi dele svoju strast prema svežoj i zdravoj sezonskoj hrani.

 

UKUSI ITALIJE
Od 3. aprila, svakog dana u 14:00

April je mesec u kojem se potpuno prepuštamo uživanju u jednoj od najomiljenijih svetskih kuhinja – italijanskoj. Naučite kako da kuvate kao Italijani uz Đina Dakampa, Mikelu Kiapu, Silviu Koloku i mnoge druge.

 

Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu
Četvrtkom u 13.00

Premijere od 9. do 15. nastavka: 26. travnja 2018.

Kosmati bajkeri Dave Myers i Simon King vratili su se u novoj seriji u kojoj kuhaju neka od njihovih omiljenih jela iz kategorije hrane za utjehu: od gozba za prijatelje i obitelj do obroka nadahnutih hranom iz pabova. Kosmati bajkeri stvaraju vrhunska jela za utjehu.

Ali ne dijele samo oni svoje recepte. Vrhunski chefovi otkrit će nam što oni jedu kod kuće, proizvođači hrane odat će nam tajne izvrsnih sastojaka, neke od najtoplijih čajana okruga otvaraju svoja vrata, a obitelji otkrivaju priče koje se kriju iza njihovih legendarnih i omiljenih recepata i jela.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija