KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Juli 2018

Premijere FOX MOVIES u julu

Planeta majmuna
Nedelja, 1. jul u 22.00

Godine 2029, astronaut se survao na zagonetnu planetu gde je napredna rasa majmuna koji govore dominantna nad rasom primitivnih ljudi.

 

 

 

Tanka crvena linija
Nedelja, 1. jul u 22.00

Film TANKA CRVENA LINIJA zasnovan na romanu Džejmsa Džounsa prati priču o grupi muškaraca iz pešadijske čete koji se menjaju, pate i na kraju dolaze do suštinskih otkrića o sebi tokom žestoke bitke za Gvadalkanal u Drugom svetskom ratu. Priča se odvija dok se vojne trupe premeštaju da bi zamenile marince koji su izmoreni od bitke. Film prati njihovo putovanje, od iznenađenja zbog iskrcavanja bez ometanja, kroz krvave i iscrpljujuće bitke koje slede, do konačnog odlaska onih koji su preživeli. 

 

Romeo i Julija
Subota, 14. jul u 22.00

Čuveni Šekspirov komad je prebačen u moderno predgrađe Verone, ali je zadržao svoje originalne dijaloge.

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Volim te
Nedelja, 15. jul u 22.00

Mlada udovica otkriva da joj je njen pokojni muž ostavio 10 poruka, s namerom da joj pomogne da ublaži bol i započne novi život. 

 

 

 

 

Hrabro srce
Subota, 21. jul u 22.00

Krajem 13. veka, Vilijam Volas (Mel Gibson) vraća se u Škotsku nakon što je mnogo godina živeo daleko od domovine. Kralj Škotske je umro bez naslednika, a nemilosrdni kralj Engleske, poznat kao Edvard Dugonogi, prisvojio je tron. Volas postaje vođa oronule, ali hrabre vojske koja je odlučna da porazi brojčano nadmoćne engleske snage. Volasova hrabrost i strast ujedinjuju njegov narod u HRABROM SRCU. 

Vol Strit
Nedelja, 22. jul u 22.00

Vol strit je nesumnjivo najzavodljiviji kvadratni kilometar zemljišta na svetu  — nijedno mesto na svetu nije takvo ovaploćenje bogatstva, moći i kontrole. Brzo bogaćenje je mamac za dva igrača na ovoj šahovskoj tabli: jedan je iskusni multimilionerski korporativni napadač, a drugi je novopečeni mladi broker koji nije pripremljen za moralne nedoumice s kojima će morati da se suoči. Njihovo opasno prijateljstvo koje se razvilo tokom inflacije 1985. i 1986. godine postaće sukob mentora i pretendenta, profesora i studenta, oca i sina.

Osmi putnik protiv predatora
Subota, 28. jul u 22.00  

Dobro poznata čudovišta iz dve najstrašnije filmske franšize bore se jedno protiv drugog na Zemlji u filmu OSMI PUTNIK PROTIV PREDATORA. 

 

 

 

 

 

Predatori
Nedelja, 29. jul u 22.00  

Rojs (Ejdrijen Brodi) je plaćenik koji nevoljno predvodi grupu elitnih ratnika koji shvate da su dovedeni na stranu planetu kao plen. Izuzev osramoćenog fizičara, svi su hladnokrvne ubice – plaćenici, jakuze, osuđenici, članovi odreda smrti – ljudski „predatori“ koje sada sistematski lovi i eliminiše nova rasa vanzemaljskih Predatora.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija