KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

05 Februar 2018

Premijerе na FOX LIFE u februaru

ŽENSKI VODIČ KROZ RAZVOD (1. i 2. sezona)
Od 12. februara, radnim danima u 22.55

PREMIJERA ZA KANAL

Prva Bravova originalna igrana serija „Ženski vodič kroz razvod“ prati Ebi Makarti (Lisa Edelstin, „Doktor Haus“), autorku knjige o samopomoći i gurua za sve stvari koje su vezane za porodicu, koja šokira svet kada otkrije da je njen naizgled savršen život zapravo laž. Nakon što je javno priznala da se rastala od supruga Džejka (Pol Ejdelstajn, „Privatna praksa“), nekada omiljena devojka svih Amerikanaca shvata da joj karijera i brak padaju u provaliju. Dok počinje da se probija kroz život kao samica u svojim četrdesetima, Ebi za savete pita svoje razvedene prijatelje radije nego one koji su još uvek u braku. Upustivši se u zapanjujuće avanture sa svojim prijateljicama Lajlom (Dženin Garofalo, „Ujedi života“) i Fibi (Bo Garet, „Zločinački umovi“), Ebi se nađe na stazi samootkrivanja dok pokušava da spase karijeru, ponovo počne da se viđa s muškarcima i otkrije svoj novi identitet – žene koja nije u vezi.

 

Uloge:

Lisa Edelstin kao Ebi Makarti
Bo Garet kao Fibi
Nekar Zadegan kao Dilija
Pol Ejdelstajn kao Džejk

 

KUĆA ZA IGRU (od 1. do 3. sezone)
Od 2. februara, radnim danima u 19.00

REGIONALNA PREMIJERA

U seriji „kuća za igru“, najbolje prijateljice iz detinjstva Megi Karuso (Lenon Parem, „Parkovi i rekreacija“) i Ema Kroford (Džesika Sent-Kler, „Deveruše“) delile su nebrojene avanture dok su odrastale u šarmantnom gradiću Pajnbruku u Konu. Kad je Megi saznala da njen suprug Brus  (Bred Moris, „Traženje prijatelja za smak sveta“) ima onlajn aferu, Ema se odrekla svoje sve uspešnije karijere u Kini da bi ostala u rodnom gradu i pomogla Megi da odgaja bebu. Dok su se pripremale za rođenje Meginog prvog deteta i posledice razvoda, Ema je bila prinuđena da se suoči s prošlošću koju je tako naglo ostavila iza sebe pre trinaest godina, a koju čine njena prva ljubav, lokalni policajac Mark (Kigan-Majkl Ki, „Ki i Pil“), njena konzervativna i uštogljena majka (Džejn Kačmarek, „Malkolm u sredini“) i gradić u kom se nikad nije osećala prijatno.

 

Uloge:

Lenon Parem kao Megi Karuso
Džesika Sent-Kler kao Ema Kroford
Kigan-Majkl Ki kao Mark Rodrigez

 

AMERIČKI TOP-MODEL (21. sezona)
Od 9. februara, radnim danima u 15.15

REGIONALNA PREMIJERA

Dvadeset prvi ciklus poznate serije počinje sa devojkama i momcima koji se takmiče da odnesu titulu američkog top-modela. 31 potencijalni kandidat prošetaće se pistom, a videćemo i ko ume da napravi najbolji selfi.

Uloge:

Tajra Benks

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija