KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

28 Decembar 2018

Premijere na FOX LIFE u januaru

Uvod u anatomiju Y15
Od 3. januara, četvrtak u 21 h
Premijerno na Balkanu

Dobitnik Zlatnog globusa 2007. godine za najbolju dramsku seriju i višestruko nominovana za nagradu Emi, serija “Uvod u anatomiju” smatra se jednim od najboljih televizijskih ostvarenja našeg vremena. Medicinska drama, sada u 15. sezoni, prati Meredit Grej i njen lekarski tim bolnice „Grey Sloan Memorial“, dok svakodnevno donose odluke koje se tiču života i smrti. Povremeno traže utehu jedni od drugih, a nekad njihovi odnosi prelaze granice prijateljskih. Zajedno će otkriti da ni medicina ni veze nisu crno-beli.

 

 

 

To smo mi Y3
Od 9. januara, sreda u 22 h
Premijerno na Balkanu

Svako ima porodicu, a svaka porodica ima svoju priču. „To smo mi“ je hronika porodice Pirson kroz decenije: od 1980 tih godina prošlog veka, kada su Džek i Rebeka bili mladi roditelji, do vremena njihove dece, Kevina, Kejt i Rendala, 38-godišnjaka, koji traže ljubav i smisao u današnjem vremenu. Ova životna drama sa elementima komedije otkriva kako i najmanji događaji u našim životima mogu da utiču na to ko ćemo postati, i kako bliskost koju gradimo može da prevaziđe vreme, daljinu, pa čak i smrt.

 

Vatrogasna stanica 19 Y2
Od 10. januara, četvrtak u 22 h
Premijerno na Balkanu

“Vatrogasna stanica 19” prati grupu neustrašivih vatrogasaca u Sijetlu, koji rizikuju svoje živote i svoja srca. Najnovija serija producenata ostvarenja poput serija “Uvod u anatomiju”, “Skandal” i “Kako se izvući sa ubistvom” daje uvid u težak, emotivan i ponekad srceparajući svet najhrabrije gradske hitne službe.

 

 

 

Specijalizant Y2
Od 15. januara, utorkom u 22 h
Premijerno na Balkanu

I u drugoj sezoni, „Specijalizant“ nastavlja da podiže zavese i otkriva istinu skrivenu iza bolničkih zavesa. Provokativna medicinska drama prati grupu lekara bolnice „Chastain Memoria“ dok se svakodnevno sreću sa ličnim i profesionalnim preprekama.

 

 

 

Sledeći top-model Amerike Y20
Od 7. januara, ponedeljak–petak u 15.15 h
Premijerno na Balkanu

Svake nedelje, sledeći top-model Amerike nada se da će osvojiti nagradu kompanija Next Model Management, GUESS i magazina Nylon, čime će započeti svoju blistavu karijeru. Pobednik serijala osvaja nacionalnu GUESS reklamnu kampanju vrednu 100 000 USD, intervju u magazinu Nylon i ugovor sa agencijom Next Model Management.

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija