KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

28 Decembar 2018

Premijere na 24KITCHEN u januaru

Prijatno
Ponedeljak–nedelja u11.30 h (Nove epizode svakog četvrtka i petka)

Šta se dešava kada se u kuhinji nađu i pripremaju svoja omiljena jesenja jela dva profesionalca, koja gaje ogromnu strast i ljubav prema hrani? Fantastična mešavina ukusa i aroma, hrskave korice, meso spremano na tihoj vatri, deljenje iskustava, prijatni razgovori, pufnasta testa i istinsko uživanje u hrani. Oni su Lora Najdenova i Stojan Sejmenski i odlučili su da sa gledaocima programa 24KITCHEN podele svoja omiljena jela koja spremaju za svoje porodice ili prijatelje.

 

Džejmi i Džimi u gastronomskom izazovu, 6. sezona – nove epizode
Ponedeljak u 13 h
Ponovo na programu od 7. januara 2019.

Prijatelji iz detinjstva, Džejmi Oliver i Džimi Doerti, i njihova pokretna kuhinja na pristaništu Sautend ponovo su na našim malim ekranima. Džejmi kuva divna, izdašna jela za nošenje sa sobom, dok će nam Džimi pokazati kako da pripremimo sve vrste poslastica uz pomoć njegovih neverovatnih “Uradi sam” sprava.

 

 

 

 

 

 

Rejčel Alen: Primorska kuhinja
Sreda u 13 h
Premijerno na programu od 9. januara 2019.

Naša voljena Rejčel Alen izlazi iz kuhinjskih okova, kako bi pripremala hranu među publikom duž prelepe obale Irske. Ova serija, delimično putopis, a delimično kulinarski šou, novo je iskustvo za našu dragu Rejčel. Ona prvi put napušta kuhinju i putuje duž prelepe irske obale, kako bi kuvala za svoju publiku. Od Dangarvana do poluostrva Fanad, Rejčel će tragati za lokalnim proizvodima, morskom hranom i namirnicama, boreći se ponekad sa vetrom i kišom. Prirodna radoznalost i osećaj za zabavu koje Rejčel ima u sebi doći će do izražaja dok bude obilazila neverovatne pejzaže i družila se sa neverovatnim ljudima. Kuvaće u pokretu, gde god naiđe na dobru hanu, nebitno da li se radi o vetrovitim rtovima, kućama lokalaca, kuhinjama ili skrivenim plažama.

 

Gordon, Đino i Fred na putovanju
Petak u 13 h
Premijerno na programu 25. januara 2019.

Tri velika ega, jedan mali kombi
Gordon, Đino i Fred ponovo pakuju svoj kombi i kreću na evropsku avanturu. Međutim, ovaj put je malo drugačiji, jer ćemo u svakoj epizodi biti u domovini jednog od njih, gde će imati zadatak da naprave pravu gozbu. Biće mnogo lomova, a neki od njih neće biti povezani sa kombijem. Tokom celog puta, ovaj trojac upadaće u razne avanture u potrazi za sastojcima na prelepim lokacijama. Priča počinje u Italiji, gde će Gordon i Fred pomagati Đinu da pripremi pravu gozbu za venčanje na plaži. U Francuskoj će učestvovati u organizaciji prvog festivala ostriga, a u škotskom delu avanture iskusiće gorštačku zabavu i igre. Ovakvo kulinarsko putovanje dosad nismo videli. Ali šta ako je na njemu ipak previše kuvara?


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija