KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 April 2018

Premijera na FOX u aprilu

MOĆ IZ SENKE (1. sezona)
Od 10. aprila, utorkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

MOĆ IZ SENKE je novi međunarodni špijunski triler u kome Mark Strong glumi Maksa Istona, bivšeg špijuna koji se vraća struci kako bi osvetio smrt svog sina (koji je pošao njegovim stopama), samo da bi se našao u središtu prikrivenog obaveštajnog rata i zavere koja ostvaruje profit od širenja haosa širom Bliskog istoka. Priča se odvija širom Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Irana, Libana i Francuske, i sadrži duboku političku dimenziju koja postavlja pitanja o vezama između predstavnika naroda i velikih industrija koje profitiraju od globalnih sukoba. Ovo je priča o izuzetno visokim ulozima, zaveri koja bi mogla da sruši vlade, a uključuje i spasavanje talaca, pucnjavu i spektakularne potere. Međutim, u svojoj osnovi, MOĆ IZ SENKE je emotivna drama o porodici koja se našla u ekstremno opasnoj situaciji, u kojoj su intimni i intenzivni lični odnosi u sukobu sa epskom pozadinom. Neposredna i ubedljiva, MOĆ IZ SENKE je bogata, višeslojna drama sa angažovanim likovima i uzbudljivom špijunskom pričom koja postavlja pitanja o velikim korporacijama, ratu i globalnoj politici. Na kraju, to je i putovanje čoveka koji se bori da obezbedi sigurnost onih koje voli, sa znanjem da nikada ne možete da imate drugu šansu u životu.

Uloge:

MARK STRONG kao Maks Iston
DŽO DEMPSI kao Heri Klark
KARIMA MAKADAMS kao Lejla Tumi
LINA RENE kao Ena Iston
ANASTASIJA GRIFIT kao Amanda Džons
ALISTER PETRI kao Džordž Vajt
KALID LEIT kao Antoni Kani
MARK HOLDEN kao Džon Lin
DONALD SEJDŽ MAKEJ kao Martin Kolins
REJČL ŠELI kao Eliot Tejlor
KINGSLI BEN ADIR kao Kalid Voker

 

LEGION (2. sezona)
Od 5. aprila, četvrtkom u 22:00

REGIONALNA PREMIJERA

LEGION je serija zasnovana na Marvelovom stripu koja prati priču Dejvida Holera (Den Stivens), čoveka koji je verovao da je šizofreničar, sve dok nije saznao da je možda najmoćniji mutant koga je svet ikada video. Od detinjstva Dejvid je prelazio iz jedne psihijatrijske ustanove u drugu, sve do svojih ranih tridesetih godina kada je sreo prelepu i problematičnu pacijentkinju po imenu Sid (Rejčel Keler) i zaljubio se u nju. Sid vodi Dejvida kod Melani Bird (Džin Smart), zahtevne ali brižne terapeutkinje koja vodi tim specijalista. Svaki od njih poseduje izvanrednu i jedinstvenu moć. Zajedno pomažu Dejvidu da spozna i iskoristi svoje skrivene moći. Uz njihovu podršku, Dejvid konačno saznaje duboko potisnutu istinu – celog života ga progoni zlonamerni parazit nezamislive moći. Poznato kao Kralj Senki, ovo zlonamerno stvorenje se pojavilo u obliku Dejvidove prijateljice Leni (Obri Plaza), ali je zapravo drevno stvorenje po imenu Amal Farok. U epskom suočenju, Dejvid i njegovi prijatelji se bore protiv njegovog demona, i na kraju ga isteraju iz Dejvidovog tela. Nažalost, Farok je našao novog domaćina – Melaninog muža Olivera Birda (Džemejn Klement) – i pobegao. Baš kad su pomislili da zaslužuju trenutak odmora, misteriozna sfera se pojavila i odvela Dejvida na nepoznato mesto. Sa nestalim Dejvidom i Oliverom, i Farokom na slobodi, tim formira neverovatni savez sa bivšim neprijateljem Klarkom (Hamiš Linklajter) i njegovom dobro finansiranom vladinom organizacijom, Divizijom III. U međuvremenu, Amal Farok (Navid Negaban) je na novom putu ka postizanju beskonačne moći koja bi mogla da uništi svet.

Uloge:

DEN STIVENS kao Dejvid Holer
REJČEL KELER kao Sidni „Sid“ Baret
DŽIN SMART kao Melani Bird
OBRI PLAZA kao Leni Basker
DŽEREMI HARIS kao Ptonomi Valas
BIL IRVIN kao Keri Laudermilk
AMBER MIDTANDER kao Keri Laudermilk
DŽEMEJN KLEMENT kao Oliver Bird
HAMIŠ LINKLAJTER kao Klark Debjusi
NAVID NEGABAN kao Amal Farok
KEJTI ASELTON (gošća serije) kao Ejmi Holer

 

MEKGAJVER (2. sezona)
Od 24. aprila, ponedeljak-četvrtak u 20:00

REGIONALNA PREMIJERA

MEKGAJVER je rimejk klasične serije pune akcije, avanture i drame o dvadesetogodišnjem Angusu „Meku“ Mekgajveru, koji osniva tajnu organizaciju u okviru vlade Sjedinjenih Američkih Država u kojoj koristi svoj izvanredni talenat za rešavanje neuobičajenih problema i obimno znanje o nauci kako bi spasavao živote. Njegovom timu se u rizičnim misijama širom sveta pridružuju bivši agent CIA-e Džek Dalton, nepredvidljiva i svadljiva kompjuterska hakerka Rajli Dejvis, Mekov cimer i najnoviji agent tima Vilt Bozer, legenda Tajnih operacija i novi direktor operacija Fondacije Feniks Meti Veber. Pod okriljem Odeljenja za spoljašnje usluge, Mekgajver preuzima odgovornost da spase svet, naoružan do zuba snalažljivošću i još ponečim osim žvakaće gume i spajalice.

Uloge:

Lukas Til (Angus „Mek“ Mekgajver)
Džordž Ids (Džek Dalton)
Tristin Mejs (Rajli Dejvis)
Džastin Hajers (Vilt Bozer)
Meredit Iton (Meti Veber)
Izabel Lukas (Samanta Kejdž)

 

ATLANTA (2. sezona)
Od 27. aprila, petkom u 23:55 (po 2 epizode)

REGIONALNA PREMIJERA

U seriji ATLANTA: SEZONA PLJAČKANJA, dva rođaka rade na muzičkoj sceni Atlante kako bi poboljšali svoje i živote svojih porodica. Ern Marks (Donald Glover) je mladi menadžer koji pokušava da pokrene karijeru svog rođaka. Alfred Majls (Brajan Tajri Henri) je novi reper koji pokušava da definiše granicu između pravog života i života na ulici. Darijus (Lakit Li Stenfild) je Alfredova desna ruka i vizionar. Van (Zazi Bic) je Ernova najbolja prijateljica i majka Ernove ćerke.

Uloge:

DONALD GLOVER kao Ernest „Ern“ Marks
BRAJAN TAJRI HENRI kao Alfred Majls
LAKIT STENFILD kao Darijus
ZAZI BIC kao Van

 

DOK KAŽEŠ MISISIPI (2. sezona)
Od 18. aprila, svakim radnim danom u 01:45

REGIONALNA PREMIJERA

Tig, Bil i Remi ponovo žive zajedno u Misisipiju i ljubav je u vazduhu. Ovo je sezona za nove odnose za svakog od njih, tokom koje će svi testirati svoj dosadašnji status, kao i granice unutar porodice. Tig se vratila na radio, ali njen iskreni stav se pokazao kao kontroverzan za lokalno tržište. Šansa za većom pozornicom u Nju Orleansu donosi više publike, ali i više odgovornosti.

Uloge:

Tig Notaro kao Tig
Noa Harpster kao Remi
Džon Rotman kao Bil
Kejsi Vilson kao Bruk

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija