KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Maj 2018

Premijere na FOX MOVIES u maju

Gvozdeni čovek, 5. maja u 22:00

Sinopsis: Bogati industrijalac Toni Stark je primoran da napravi armirano odelo posle incidenta u kojem mu je ugrožen život i na kraju odluči da tu tehnologiju koristi u borbi protiv zla.

 

 

 

 

 

Kapetan Amerika: Zimski vojnik, 6. maja u 22:00

Sinopsis: Stiv Rodžers se bori da prihvati svoju ulogu u savremenom svetu i udružuje se sa Natašom Romanof, Crnom udovicom, u borbi protiv moćnog, ali skrivenog neprijatelja u savremenom Vašingtonu.

 

 

 

 

 

Gvozdeni čovek 3, 12. maja u 22:00

 

Sinopsis: „Gvozdeni čovek 3" kompanije Marvel Studios prikazuje sukob drskog i genijalnog industrijalca Tonija Starka/Gvozdenog čoveka i neprijatelja koji ne zna za granice. Nakon što shvati da je neprijatelj uništio njegov privatni svet, Stark započinje iscrpljujuću potragu za onima koji su odgovorni za to. Ovo putovanje će na svakoj krivini testirati njegovu hrabrost. Sa leđima uza zid, Stark može da preživi samo pomoću sopstvenih sredstava, oslanjajući se na svoju genijalnost i instinkt da bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok uzvraća udarac, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno progonilo: da li odelo čini čoveka ili čovek čini odelo?

 

 

Tor: Mračni svet, 13. maja u 22:00

Sinopsis: Marvelov film „Tor: Mračni svet" nastavlja avanture na velikom platnu Tora, moćnog osvetnika, koji se bori da spase Zemlju i devet oblasti od mračnog neprijatelja koji je stariji od samog univerzuma. Nakon Marvelovog „Tora" i Marvelovih „Osvetnika", Tor se bori da povrati red u kosmos, ali drevna rasa predvođena osvetoljubivim Malekitom vraća se da univerzum gurne nazad u tamu. Suočen sa neprijateljima kojima čak ni Odin i Asgard ne mogu da se odupru, Tor mora da krene na najopasnije i najličnije putovanje do sad na kom će se ponovo ujediniti sa Džejn Foster i biti primoran da žrtvuje sve da bi nas spasao.

 

 

Grdana – Zla vila, 19. maja u 22:00

 

Sinopsis: Priča o Uspavanoj lepotici ispričana iz ugla zle vile Grdane, sa osvrtom na događaje koji su otvrdnuli njeno srce i naveli je da prokune mladu princezu Auroru. 

 

 

 

 

 

 

Šakal, 21. maja u 22:00

Sinopsis: Kad opasni međunarodni ubica bez lica osujeti najveće napore FBI-ja, oni moraju da se obrate jedinom čoveku koji ga je video, zatvorenom teroristi IRA-e.

 

 

 

 

 

 

Narodni neprijatelji, 25. maja u 22:00

Sinopsis: Vladin agent Melvin Pervis (Kristijan Bejl) pokušava da zaustavi Džona Dilindžera (Džoni Dep) i njegovu bandu. Drama smeštena u 1930-te prikazuje doba bezakonja u američkoj istoriji koje je iznedrilo bande gangstera sa naslovnih stranica, među kojima je Dilindžer najozloglašeniji. Napori da se osujete krupni kriminalci doveli su do formiranja onoga što je poznato kao FBI.

 

 

 

 

Kockar,  27. maja u 22:00 

Sinopsis: Profesor na koledžu, kompulzivni kockar koji ne može da odustane ili pobedi, nađe se do grla u dugovima prema mafiji.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija