KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Septembar 2018

Premijera na FOX MOVIES u oktobru

Sirena za uzbunu
Nedelja, 7. oktobar, 22.00 h

Sinopsis: Sirena za uzbunu je uzbudljiv film koji prikazuje obične ljude koji rizikuju sve svakog dana. Film prati vatrogasca iz Baltimora Džeka Morisona u napredovanju od neiskusnog početnika do veterana. Boreći se sa svojim opasnim poslom i ženom i detetom kod kuće, Džek se trudi da se osloni na svoju “drugu porodicu”. Njegove odane kolege iz Vatrogasne službe 49 uvek su tu za njega. Čak i kad njegov život visi o koncu, u najgorim trenucima  Džek shvata da mora da se uzda u porodicu, dostojanstvo i hrabrost.

 

 

Preživeli
Subota, 13. oktobar, 22.00 h

Sinopsis: Popodne, 13. oktobar 1972. Jedna od najkontroverznijih i najinspirativnijih priča o preživljavanju počinje. Avion koji je prevozio ragbi tim iz Montevidea u Čile, srušio se u Andima. Nekoliko putnika i većina posade odmah je poginula. Oni koji su preživeli imali su otvorene rane i prelome. Svi su čekali spas, među njima i Nando Parado (Itan Houk), Antonio Balbi (Vinsent Spano) i Roberto Kanesa (Džoš Hamilton). Međutim, spas nikada nije stigao. Osmog dana od pada aviona, preživeli su preko radija čuli da je potraga obustavljena. Ubrzo su ostali i bez vode i hrane.

Ostavljeni i prisiljeni da žive na temperaturama daleko ispod nule skoro 10 nedelja, preživeli su morali da izdrže nemoguće i urade nezamislive stvari kako bi ostali u životu. Nando i Roberto odlučuju da nešto preduzmu. Hrabro su se spuštali niz Ande sve dok nisu došli do civilizacije 23. decembra 1972.

Agent pod stresom
Petak, 26. oktobar, 22.00 h

Sinopsis: Charlie (LIAM NEESON), legendarni tajni agent DEA-e, iznenada je izgubio čelične živce. Iako se ni ne sjeća u koliko je narkooperacija sudjelovao, instinkt za opasnost, hladnokrvnost i hrabrost – naročito hrabrost – napokon su ga iznevjerili. Do srži ga je prodrmao posttraumatski stress zbog dobro planirane operacije koja je pošla po krivu te sada moli da se povuče iz posla. Međutim, Charlie je preduboko u poslu i prvo mora ispuniti zadnju, složenu i skrivenu obavezu.

 

Na rubu mentalnog sloma izazvanog karijerom te u potpunom strahu od raspucanog šefa mafije Fulvija (OLIVER PLATT), Charlie traži psihijatrijsku pomoć te se na koncu oslanja na potporu nestabilne terapijske skupine i sestre Judy (SANDRA BULLOCK) samo kako bi izgurao na poslu.

Lova do krova
Nedelja, 21. oktobar, 22.00 h

Sinopsis: Džon Kjuzak (Prevaranti, Reci bilo šta) glumi u ovoj istinitoj priči o Džoiju Kojlu, nezaposlenom lučkom radniku koji pronalazi milion dolara i odluči da ih zadrži. Džoi misli da su svi njegovi problemi rešeni kad 1,2 miliona dolara ispadne iz blindiranog kamiona pravo u njegovo krilo. Međutim, dok se policija približava, njegovi prijatelji željni nagrade za pronalazak novca počinju da ga izdaju. Džoi shvata da su njegovi problemi tek počeli.

 

Između života i smrti
Subota, 27. oktobar, 22.00 h

Sinopsis: Sirene urlaju i svetla bleskaju, kola hitne pomoći jure kroz mračne ulice Njujorka. Vozač i putnici su bolničari koji rade u noćnoj smeni, ljudi koji dolaze u dodir sa smrću svaki dan. Umorni i izmučeni od previše noći provedenih na poslu, bledi su skoro kao i leševi koje voze kroz ulice. Ono što ih pokreće je njihov zajedljiv smisao za humor i oštar pogled na svet koji pronalazi svoje mesto na Menhetnu.

Veronika Gerin
Nedelja, 28. oktobar, 22.00 h

Sinopsis: Sredinom 1990-ih Dablin je bio poput ratnog žarišta. Nekoliko moćnih dilera droge borilo se za prevlast. Njihov najveći protivnik nije bila policija već neustrašiva novinarka Veronika Gerin. Istražujući i razotkrivajući dilere, tražeći balans između opasnog posla i privatnog života, postala je nacionalna heroina naroda Irske. Svaki pokušaj njenog ubistva samo ju je još više gurao u legendu. Nakon njenog brutalnog ubistva 1996. Irska je promenila svoje zakone, što je dovelo do hapšenja najvećih kriminalaca u državi. Film je pravljen po uzoru na istinitu priču, u produkciji Džerija Brukhajmera (Perl Harbor, Pad crnog jastreba) i reditelja Džoela Šumahera (Loše društvo, Vreme ubijanja, Pad, Zemlja tigrova) i daje uvid u fascinantnu priču o irskom sukobu i potresan prikaz novinarke, koja je rizikovala svoj život u potrazi za istinom.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija