KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Avgust 2018

Premijera na FOX MOVIES u avgsutu

Poslednji vladar vetrova
4. avgusta u 22:00

Sinopsis: Priča prati avanture Aanga, mladog naslednika duge linije Avatara, koji mora da savlada sva četiri elementa i spreči narod Vatre da porobi Vodena plemena i Zemljano kraljevstvo.

 

 

 

 

 

Dvoličnost
7. avgusta u 22:00

Sinopsis: Uovom vešto tempiranom komičnom trileru koji je napisao i režirao Toni Gilroj, dobitnica nagrade Oskar, Džulija Roberts, i Klajv Oven, koji je nominovan za nagradu Oskar, glume dugogodišnje ljubavnike i korporativne špijune koji se udružuju da bi izveli razrađenu prevaru i opljačkali rivalske kompanije. Ali u korporativnoj igri nikome ne možete da verujete, pa kako njih dvoje mogu čak i da sanjaju da veruju jedno drugom? 

 

 

 

Agent pod stresom
12. avgusta u 22:00

Sinopsis: Čarli (LIJAM NISON), legendarni agent DEA-e na tajnom zadatku, iznenada je izgubio svoje čelične živce. Iako je učestvovao u više hapšenja dilera droge nego što može da nabroji, njegov instinkt za opasnost, hladnokrvna staloženost i čelična hrabrost konačno su ga izdali. Posttraumatski stres zbog njegove najnovije dobro isplanirane policijske klopke koja je propala uzdrmao ga je do srži i on sada preklinje da ga pošalju u penziju. Međutim, Čarli je preduboko zaglibio i mora da ispuni još jednu složenu tajnu obavezu.

 

 

Hitman: Agent 47
18. avgusta u 22:00

Sinopsis: Film HITMEN zasnovan je na jednoj od najprodavanijih i višestruko nagrađivanoj franšizi video-igrice. HITMEN je genetički projektovani elitni ubica poznat samo kao Agent 47. Njegova obeležja su smrtonosna gracioznost, nepogrešiva preciznost i ponos s kojim obavlja svoj posao. Ali čak ni 47 nije mogao da reši nepredviđene situacije u svom životu u kom je sve bilo precizno: neočekivano komešanje savesti i nepoznate emocije koje je u njemu probudila zagonetna Ruskinja.

 

 

 

Začin ljubavi
25. avgusta u 22:00

Sinopsis: Izabela (Kruzova) i Toninjo (Benisio) žive u blaženstvu u lučkom gradu u Baiji na severoistočnoj obali Brazila. Izabela ludo voli Toninja i uzburkava njegove strasti jelima koja je naučila da priprema sa prirodnim začinima i biljem, lokalnim sastojcima i sopstvenom magijom koja sve to pretvara u izuzetne darove za čula. Izabela je neutešna kad ga uhvati sa drugom ženom. Ona impulsivno spakuje svoje stvari i ode u Sjedinjene Države da živi sa svojom prijateljicom Monikom. U želji da povrati svoju izgubljenu strast, Izabela traži pomoć od svoje boginje čuvarke Jamage i prijateljice Monike. Ali ona ubrzo shvati da sama mora da otkrije put do sreće.

 

Gospodar i vojskovođa: Daleka strana sveta
26. avgusta u 22:00

Sinopsis: Sa radnjom smeštenom u period Napoleonovih ratova, film je priča o kapetanu Srećnom Džeku Obriju, čuvenom vojskovođi britanske mornarice, i brodskom lekaru Stivenu Maturinu. Njihov brod „Iznenađenje” iznenada je napao nadmoćni neprijatelj. Pošto im je brod oštećen, a većina članova njegove posade je zadobila povrede, Obri je rastrzan između dužnosti i prijateljstva dok juriša preko dva okeana da bi presreo i zarobio svog neprijatelja. To je misija koja može da proslavi Srećnog Džeka ili da uništi njega i njegovu posadu. Tokom epskog putovanja ovih likova, film putuje po celom svetu: od brazilske obale do olujnih voda rta Horn, na jug kroz led i sneg do daleke strane sveta – udaljenih obala  Galapagoskih ostrva.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija