KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

02 Februar 2018

Premijere na 24Kitchen u februaru

VIDIMO SE U KUHINJI
Od 9 februara 2018, petkom u 13.00

PREMIJERA

Hazer Amani poziva gledaoce u svoju kuhinju da bi im pomogao da se pripreme za sve moguće prilike u kojima će morati da kuvaju za prijatelje i porodicu. Kuhinja ovog svestranog i energičnog kuvara sadrži mnogobrojna jela iz svih krajeva sveta, a među njima su i fahita i baklava. Bilo da su u pitanju jela za slavne, gozbe za velike mečeve ili poslastice za decu, Hazer pokazuje da je kuvanje još zabavnije kad kuvate za voljene osobe. Hazer Amani je kordon blu kuvar koji je proputovao svet i danas kombinuje svoje veštine sa turskim i persijskim uticajima kao glavni kuvar u vodećem restoranu u Istanbulu. Bilo da ste kuhinjski čarobnjak ili potpuni početnik, koristeći ove fantastične kombinacije sastojaka i trikove za uštedu vremena, čak i oni sa najmanje vremena mogu da pripreme obrok koji će sve oboriti s nogu. 

PITE I PUDINZI POLA HOLIVUDA
Od 20. februara 2018, vikendom u 13.55

PREMIJERA

Pol Holivud, omiljeni britanski pekar, poziva vas u svoju kuhinju kako biste naučili da pečete uz maestra lično. Prepuna aroma vrelih pita i sveže pečenih deserata, i sa frižiderom punim najbogatijih i najzrelijih britanskih sastojaka, serija prikazuje kako Pol prenosi svoje veštine, trikove i savete gledaocima kod kuće i gostima u kuhinji. Pošto je karijeru započeo u očevoj pekari, Pol zna koliko je dragoceno učiti direktno od samog stručnjaka. On nam tokom serije pokazuje kako da napravimo sve vrste peciva i otkriva metode koje se često koriste za pravljenje pudinga – od toga kako napraviti najtanju koricu za pitu do pripreme najlaganijeg pudinga na pari. Pol u svoju kuhinju poziva mnoge specijalne goste i kuvare iz raznih krajeva sveta, a među njima su Omar Alibhoj (Španija), Pegi Porčen (Nemačka), Tonija Bakston (Kipar) Rejčel Alen (Irska), Endru Vong (Kina), čuvena poslastičarnica Autsajder tart (Amerika), Livaj Ruts (Jamajka), Merle Mustafa (Turska) i Mandžu Mali (Indija). Osim nemačkog majstora konditora Falka Burketa, Polovi gosti su i Mišelinovim zvezdama nagrađeni kuvari Glin Pernel, Najdžel Hejvort i Tom Keridž.

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija