KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

26 Novembar 2018

Premijerе na FOX MOVIES u decembru

21
Subota, 1. decembar 2018. u 22 h

Sinopsis: “21” je film zasnovan na istinitim događajima u kojem je šest studenata MIT-a naučeno da broji karte, čime će ojaditi kazine u Las Vegasu za milionske iznose.

Profesor angažuje matematičkog genija sa MIT da postane deo specijalne ekipe brojača karata. Ali studenti beže od svog mentora pre nego ih obezbeđenje kazina uhvati. 

 

 

 

Loši momci   I
Subota, 8. decembar 2018. u 22 h

Sinopsis: Od vrhunskih producenata Dona Simsona i Džerija Bruhajmera (Top gan, Policajac sa Beverli Hilsa 1 i 2, Dani groma) stižu “Loši momci”. Uloge tumače Martin Lorens i Vil Smit, kao policajci iz Majamija, koji moraju da pronađu ukradeni heroin vredan 100 miliona dolara pre nego što njihovo odeljenje bude zatvoreno. Vreme ističe i detektivi Barnet (Lorens) i Lovri (Smit) prate lopova do podzemlja Majamija, bežeći usput od metaka i negativaca. Atraktivan svedok (Tea Leoni), može da identifikuje osumnjičenog, ali zbog nesporazuma, ona meša identitete policajaca. Sada dva partnera moraju da zamene uloge. Među pucnjavama i jurnjavom autima, oženjeni Barnet mora da se približi svedoku, dok njegov partner Lovri saznaje šta su lepote očinstva… Na teži način.

 

Loši momci II 
Nedelja, 9. decembar 2018. u 22 h

Sinopsis: U ovoj zabavnoj i intenzivnoj akcionoj avanturi, detektivi za drogu u Majamiju, Majk Lovri (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) otkrivaju smrtonosnu zaveru u kojoj beskrupulozni diler pokušava da preuzme profitablnu trgovinu drogom. Zadatak im postaje još opasniji kad Markusova prelepa sestra Sid (Gabrijela Junijon), agent DEA na tajnom zadatku, bude uhvaćena u unakrsnoj vatri. Majk se zaljubljuje u Sid.

 

 

 

Trenutna prednost
Subota, 15. decembar  2018. u 22 h

Sinopsis: U ovom trileru punom akcije iz Kolambija pikčersa, osam stranaca sa različitim pogledima na svet, pokušavaju da otkriju istinu koja leži iza pokušaja atentata na predsednika Amerike. Tomas Barnz (Denis Kvejd) i Kent Tejlor (Metju Foks) glume dva agenta Tajne službe, koji treba da zaštite predsednika Eštona (Vilijam Hart), na samitu o terorizmu. Nakon dolaska u Španiju, predsednik Ešton je upucan. Nastaje haos i različiti životi upliću se tokom potrage za atentatorom. U publici je Hauard Luis (Forest Vitaker), američki turista koji misli da je snimio ubicu na svojoj kameri. Tamo se nalazi i televizijski voditelj Reks Bruks (Sigurni Viver), koji prenosi događaje. Dok svi pričaju svoje priče, delići događaja dolaze na mesto i postaće jasno da su motivi ubistva šokantni.

 

Samo drugarski
Subota, 22. decembar 2018. u 22 h

Sinopsis: Oboje su imali užasne veze. Žena koja povezuje poslodavce sa adekvatnim radnicima i njen najnoviji klijent, koji joj je postao i najbolji prijatelj, dogovore se da imaju neobavezan seks. Seks će prestati ako se iko od njih dvoje veže za drugog emotivno. Iako dogovor u početku funkcioniše, dvoje prijatelja s vremenom se ipak zaljubljuju i moraju da procene šta zaista znače jedno drugom.

 

 

 

 

Turista
Nedelja, 23. decembar 2018. u 22 h

Sinopsis: Tokom putovanja u Evropu da bi zalečio slomljeno srce, učitelj matematike Frenk Tupelo (Džoni Dep) nalazi se u neobičnoj situaciji, nakon što mu se privlačna žena Eliz (Andželina Džoli) nađe na putu. Njihovo naizgled nevino flertovanje prerasta u opasnu igru mačke i miša. Jure ih opaki ljudi misleći da je Frenk, Elizin partner i lopov, Aleksander Pirs.

 

 

 

 


Gola istina
Ponedeljak, 24. decembar 2018. u 22 h

Sinopsis: Producent jutarnjeg programa, koja se bori sa ljubavlju (Ketrin Hajgl), nevoljno je uvučena u nekoliko neverovatnih ispita. Njen šovinistički korespodent (Džerard Batler) želi da dokaže svoje teorije o vezama i da joj pomogne da pronađe ljubav. Njegove domišljate smicalice dovode do neočekivanog ishoda.

 

  

Jedi, moli, voli
Utorak, 25. decembar 2018. u 22 h

Sinopsis:  Liz Gilbert (Džulija Roberts) je savremena žena koja je na putovanju da vidi lepote sveta, dok se povezuje sa samom sobom u filmu “Jedi, moli, voli”. Na raskršću života, nakon razvoda, ona uzima godinu dana slobodno od svog posla i iskače iz svoje zone komfora kako bi promenila svoj život. Tokom svojih putovanja, otkriva jednostavne draži hrane u Italiji, moći molitve u Indiji i unutrašnji mir i balans ljubavi na Baliju. Film je zasnovan na istinitoj priči. “Jedi, moli, voli” dokazuje da postoji više načina da se oslobodite i proputujete svet.

 

 

Sedam duša
Subota, 29. decembar 2018. u 22 h

Sinopsis: Glumac nominovan za Oskara Vil Smit(2006. glavna uloga za film “U potrazi za srećom”), glumi Bena Tomasa, čoveka pred životnom raskrsnicom, u potrazi za načinom da se iskupi za ono što mu je na duši. Otkriva da poseduje moć da promeni živote sedam neznanca koji zaslužuju novu šansu. Međutim, kad mu se jedan od stranaca zalepi za srce, mora da odluči da li da otkrije svoju tajnu, čak i po cenu da odustane od svog plana. Od pisaca “U potrazi za srećom”, “Sedam duša” je film pun emotivnih misterija, sa prelepom ljubavnom pričom kao i inspirišućim završetkom. (Muvigajd)

 

 

 


Božićni program
Svaki dan od 1. do 21. decembra 2018. u 16 h

Sa dolaskom Božića, FOX Movies posvetiće decembarski raspored velikom porodičnom prazniku. Svakog dana od 01. do 21. decembra u 16 h emitovaće se filmovi koji greju srca i pripremaju nas za praznične svečanosti. Emitovaće se mnoge premijere poput filmova: Priča o Božiću, Božić za pamćenje, Volim te kao Božić, Najslađi Božić, Božić u gradu, Četiri Božića i venčanje ali i mnogi drugi.

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija