KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Januar 2019

Premijerе na FOX MOVIES u februaru

Bitka za Los Anđeles
Subota, 09. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Posmatrajte kraj sveta dok vanzemaljci napadaju Zemlju. Najveći gradovi na svetu padaju, ali Los Anđeles postaje poslednje uporište za čovečanstvo u bici koju niko nije očekivao. Jedan marinac (Aron Ekhart) i njegov vod moraju da se bore sa protivnikom kakvog nikad nisu imali.

 


 

 

 

Legenda o Zorou
Nedelja, 10. februar u 22 h

Sinopsis: Antonio Banderas i Ketrin Zita Džouns ponovo rade sa rediteljem Martinom Kembelom u ovoj akcionoj priči, koja se odigrava u Kaliforniji, nekoliko dana pre objavljivanja da Kalifornija postaje država. Nekoliko godina nakon prethodne avanture, Alehandro (Banderas) i Elena (Zita Džouns) su venčani i imaju desetogodišnjeg sina, Žoakina (Adrijan Alonso). Iako Alehandro i dalje nosi masku Zoroa kako bi štitio siromašne i ugnjetavane od pohlepe njihovih gospodara, rastrzan je između svoje dužnosti i  želje za normalnim životom. Nakon što su planovi da Kalifornija postane 31. država prekinuti od strane istaknutih zemljoposednika, Zoro mora ponovo da stavi masku na lice. U njegovim časnim naporima da pokvari planove zemljoposednicima, Zoro upada u krizu koja ugrožava njegov život i bezbednost njegove porodice.

 

U stvari ljubav
Četvrtak, 14. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Gde god da pogledate, čini se kao da ljubav stvara haos. Od premijera koji se zaljubljuje 30 sekundi nakon što preuzme funkciju, do jadnog dostavljača sendviča koji nema sreće sa engleskim devojkama pa odlazi u Viskonsin. Od lošeg pisca koji begom na jug Francuske želi da zaleči slomljeno srce, do ostarele rok zvezde koja želi da se vrati slavi po svaku cenu. Od mlade koja ima problema sa kumom do udate žene koja ima problem sa mužem. Od dečaka koji se zaljubio u najlepšu devojku u školi do njegovog oca, arhitekte, koji se zaljubio u Klaudiju Šifer.

 

 

 

Šta žene žele
Petak, 15. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Nik Maršal bio je veliki ženskaroš. Šarmantni i neodoljivi neženja, koji voli Sinatru i kao i predsednik upravnog odbora misli da drži život za rogove. Ali jedne noći, u svom raskošnom stanu, doživeo je veliki strujni udar. To mu je otvorilo oči, više nego što je ikad mogao da zamisli. Sada ženskaroš može da čuje sve što žene misle.

 

 
 

Aleksandar Veliki
Subota, 16. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: On je imao mnogo uloga: ratni kralj pun ambicije, hrabrosti i mladalačke arogatnosti, koji vodi svoje omalu vojsku protiv moćne Persije. Bio je sin koji je očajnički želeo odobravanje od svog strogog, iskusnog oca i vodio borbu za nasleđe njegove majke. Bio je nemilosrdni osvajač, koji nikad nije izgubio bitku i vodio je svoje vojnike do granica tada poznatog sveta. Bio je vizionar čija dela i sudbina odzvanjaju vekovima, pomažući da se stvori svet kakav je danas. On je bio sve to i još mnogo više. Bio je Aleksandar Veliki.

 

 

 

 

96 sati
Subota, 02. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Postoji li išta gore za oca nego da sluša preko telefona kako mu otimaju ćerku? To je stvarnost za Brajana, bivšeg tajnog agenta, koji ima samo par sati da spase svoju ćerku Kim. Nju je otela nemilosrdna banda trgovaca ljudima. Brajanov prvi problem je to što se nalazi u Los Anđelesu, a ćerka je oteta u Parizu.

 

 

 

Transporter 3
Nedelja, 03. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Frenk Martin ponovo navlači rukavice za vožnju kako bi dovezao Valentinu, otetu ćerku zvaničnika ukrajinske vlade. Frenk je vozi od Marseja do Odese na Crnom moru. Usput mora da se bori sa banditima koji žele da ga presretnu i spreče da Valentina stigne na odredište. Frenk mora i da drži svoja lična osećanja dalje od svog zadatka.

 

 

Moja velika mrsna pravoslavna svadba
Nedelja, 17. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Svi u porodici Portokalos brinu za Tulu. Ona ima 30 godina i neudata je. Radi u “Zorbi koji igra”, grčkom restoranu koji drže njeni roditelji, Gas i Marija. Ceo restoran miriše na beli luk.

Njeni dani dugi su i dosadni, baš kao i njena kosa, njena odeća i njen stav. Tula tiho sluša kako porodica negoduje zbog njene situacije. Otac joj nudi da je pošalje u Grčku da nađe muža, ali ona to odbija, kao da i ne želi da se uda. To nervira njene rođake.

Tula traži nešto više, nešto za sebe. Baš kada je pomislila da nije dovoljno hrabra ili lepa, ugledala je zgodnog, visokog stranca u porodičnom restoranu. Zaledila se poput mnogih grčkih skulptura koje se nalaze ispred porodične kuće njenih roditelja. Zgodni stranac nije je ni primetio.

 

Povratak ubice mekog srca
Ponedeljak, 18. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Penzionisani plaćeni ubica, Džimi “Tulipan” Tadeski (Brus Vilis) uživa u mirnom životu u bungalovu u Meksiku. Zahvaljujući lažnim zubarskim nalazima koje mu je dao prijatelj i komšija, Nikolas “Oz” Oseranski (Metju Peri). Na kraju filma, Ubica mekog srca, Džimi, izdao je bandu Gogolak i pobegao FBI-ju lažirajuči svoju smrt. Sada na sigurnom, u skloništu u Donjoj Kaliforniji, Džimi je zamenio pušku pajalicom za prašinu. Pokušava da se okrene ka životu u domaćinstvu, čišćenju, uređenju enterijera i kuvanju. Nastoji da reši lične probleme, koji su ga i doveli do kriminalnog života. U međuvremenu, njegova žena Džil (Amanda Pit), koja želi da bude atentator, iako nije uspela da izvede nijedno čisto ubistvo, sanja o dobrim starim vremenima, kada je njen muž mislio samo o čišćenju dokaza.

Iznenada, nepozvani gost pojavljuje se na pragu Tadeskijevih. To je Oz, koji ih zadihan moli da mu pomognu da spase svoju ženu Sintiju (Nataša Henstridž), koju je otela banda Gogolak.

 

Peti element
Subota, 23. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Svakih pet hiljada godina, vrata između dimenzija se otvaraju. U jednoj dimenziji leži univerzum sa svim svojim raznovrsnim oblicma života. U drugom univerzumu nalazi se elemenat koji nije sačinjen od zemje, vazduha vatre ili vode. Sastavljen je od antienergije, antiživota. Ovo “čudo” mirno čeka trenutak da uništi sav život i sve svetlo na svetu.

Svakih pet hiljada godina, svetu je potreban junak, ali u Njujorku 23. veka, junak se teško pronalazi.

 

Profesionalac
Nedelja 24. februar 2019. u 22 h

Sinopsis: Matilda je dvanaestogodišnja devojčica koju profesionalni ubica Leon uzima pod svoje. Matildina porodica je ubijena. Leon i Matilda neguju neobičan odnos u kojem ona postaje njegov učenik.

 

 

 

 

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija