KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

31 Oktobar 2018

Premijerе na 24KITCHEN u novembru

Hrana i piće
Od 1. novembra, četvrtkom u 13:00

Premijera: 1. novembar 2018.

Mesto gde će se raspravljati o hrani i piću.

Topao i zabavan serijal koji vodi popularni kuvar nagrađen Mišlenovom zvezdom, Mišel Ru Mlađi. Njegovu strast za hranom i pićem oživljava kroz njegove prelepe recepte, iznenađujuće proizvode i kuhinjske tajne. Čuvenom kuvaru pridružuje se nagrađivani stručnjak za pića Kejt Gudman, koja deli svoje poglede na vina, žestoka pića i piva, ali i mišljenje o bezalkoholnim pićima. Tokom serijala, Mišelu se pridružuju mnoga poznata imena iz prehrambene industrije, koji uz razgovor i zdravu konkurenciju donose neverovatne činjenice i ukusne ideje o hrani. Govoriće se i o trenutnim trendovima u ishrani i piću. Od tema poput hrane za dušu do brze hrane i ideja za peciva i kolače, do tema o zabavi, ovaj lagani serijal objasniće vam sve što treba da znate o tome kako se danas jede.

 

Prijatno
Od 19. novembra, radnim danima u 11:30

Premijera: 19. novembar 2018.

 Šta se dogodi kada se dva profesionalca, koja gaje ogromnu strast i ljubav prema hrani, nađu zajedno u kuhinji kako bi skuvali svoja omiljena jesenja jela? Neverovatna mešavina ukusa, aroma, hrskavih korica, meso koje se polako kuva. Iskustva se dele, kao i puter, čavrljanje, dizano testo i iskrena radost prema hrani. Oni su Lora Najdenova i Stojan Sejmenski, i odlučili su da podele svoje omiljene recepte. Recepte, koje bi kuvali kod kuće sa porodicom ili na večeri sa prijateljem, rado će podeliti sa gledaocima kanala 24Kitchen.

 

 

 

DAVID SKOKO: Stari gušti, nova kužina
Od 16. novembra, petkom u 13:00

Premijera: 16. novembar 2018.

David Skoko dolazi iz Hrvatske. Njegov otac probudio mu je želju za pecanjem, ali ljubav prema hrani duguje majci. Skoko ima duboku vezu sa svojim korenima u Istri. Ostao je odan tamošnjoj kuhinji koju čini mešavina tradicionalne hrvatske kuhinje i uticaja susedne Italije. Njegova jela zasnovana su na porodičnim receptima, sa svežom ribom i svežim mesom koje on obrađuje na zanimljiv i inovativan način. Kroz svih 20 epizoda emisije, gledaoci će uživati u laganim mediteranskim receptima i otkriti neverovatne proizvode koji se tradicionalno mogu pronaći u sunčanoj Istri. Davidova jela toliko su primamljiva, da će gledaoci sa lakoćom pratiti njegova uputstva iz dela emisije “Kako uprostiti jelo”.

 

Pecite sa Hideom de Brabanderom S3
Od 20. novembra, utorkom u 13:00

Premijera: 20. novembar 2018.

Hide de Brabander, poznati i inovativni kuvar koji gaji ljubav prema pecivima, pokazuje kako možemo da napravimo ukusne dezerte. Koristi sve, od čokolade i karamele do krem putera i različitih vrsta peciva, izazivajući gledaoce da i oni naprave nešto savršeno. Njegov entuzijazam je zarazan i njegovi saveti osiguravaju da sa pravom pripremom, čak i komplikovana jela mogu da se naprave kod kuće.

 

Čupavi bajkeri: Odmor uz peciva
Od 22. novembra, četvrtkom u 13:00

Premijera: 22. novembar 2018.

Dvojac zaljubljenika u hranu kreće na epsku gastronomsku turneju po Evropi u potrazi za najboljim pecivima. Pogledaće sve, od autentičnih bageta do švarcvald torte, učeći pritom od najvećih majstora pekarskog zanata. U ova doba strogoće, šta može da bude bolje od malo domaćih peciva i kolača? Postoji li bolji način da proširite svoje vidike od neverovatnog putovanja po Evropi sa Sijem i Dejvom? Ovaj serijal prati simpatični dvojac dok se voze preko 3.000 kilometara od Skandinavije do Španije, posećujući usput Norvešku, Holandiju, Belgiju, Luksemburg, Nemačku, Slovačku, Mađarsku i Rumuniju. Posetiće i Austriju, Italiju i Francusku, a sve u nameri da nađu najbolja peciva koja stari kontinent ima da ponudi. Od jednostavnih seljačkih hlebova do najsloženijih kolača. U toku putovanja upoznaju mnogo likova, od amaterskih kuvara do profesionalnih pekara koji dele intimne porodične recepte prenošene sa kolena na koleno.

 

Najdželisima
Od 28. novembra, sredom u 13:00

Premijera: 28. novembar 2018.

Donesite duh i ukus Italije na svoj sto dok vam kuvar Najdžela Loson prikazuje kako lako možete da napravite sveže gozbe od svakodnevnih sastojaka.

Suština italijanske kuhinje je kao i Najdželin stil kuvanja: jednostavnost i neformalnost. U novom serijalu “Najdželisima”, ona će vam pokazati sa kojom lakoćom možete uneti duh Italije u kuhinju i na sto. Sve to uz pomoć sastojaka dostupnih u svakom supermarketu. Svojom ljubavlju i strašću za Italijom, Najdžela je živela i radila u Firenci pre nego što je otišla na studije italijanskog na Oksford, danas sprema jela koja su tradicionalna, ali i dalje ukusna.

Iako se Najdželisima drži duha italijanske kuhinje, recepti su uvek brzi za pripremu i jednostavni, jer kvalitetna ishrana ipak mora da bude brza da bi se večera spremila na vreme. Za Božić će biti emitovana specijalna epizoda, donoseći italijansku prazničnu atmosferu na sto, ukrašen prelepim cvećem i ukusnim namazom, koji samo Najdžela može da priredi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija