KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

05 Februar 2018

Premijerе na FOX CRIME u februaru

BUL (2. sezona)
Od 21. februara, sredom u 22.00

Regionalna premijera

Dr Bul je genijalni, drski i šarmantni manipulator koji kombinuje psihologiju, ljudsku intuiciju i visoku tehnologiju da bi saznao kako da utiče na porotnike, advokate, svedoke i optuženog. Bul zapošljava impresivan tim stručnjaka u Korporaciji za analizu sudskih procesa da bi oblikovao uspešne naracije do poslednjih detalja. U timu su njegov oštroumni bivši zet Beni Kolon, advokat koji nastupa kao branilac u prikazima suđenja, Marisa Morgan, vrhunski stručnjak u oblasti neurolingvistike iz Državne bezbednosti, bivši inspektor Njujorške policije Deni Džejms, istražitelj koji je grub, ali ima i ljudske osobine s kojima svi mogu da se povežu, nadmeni milenijumski haker Kejbl Makrori, koji je odgovoran za prikupljanje sajber podataka, i Čank Palmer, modni stilista i bivši linijski igrač američkog fudbala koji brine o izgledu klijenata na suđenju. Na suđenjima sa visokim ulozima, kombinacija Bulovog izvanrednog razumevanja ljudske prirode, tri doktorata i vrhunskog osoblja stvara pobedničke strategije koje čine da pravda prevagne u korist njihovih klijenata.

Uloge:

Majkl Vederli kao dr Džejson Bul
Fredi Rodrigez kao Beni Kolon
Dženiva Kar kao Marisa Morgan

 

96 SATI (1. sezona)
Od 1. februara, četvrtkom u 22.00

PREMIJERA ZA KANAL

Od izvršnog producenta Lika Besona („96 sati“, „Peti element“) stiže savremeni, napeti triler koji prati prvobitnu priču o mladom bivšem pripadniku Zelenih beretki Brajanu Milsu (Klajv Stenden, „Vikinzi“), koji se nosi s ličnom tragedijom. Dok se bori da prevaziđe traumu uzokovanu incidentom i sprovede osvetu, Mils je uvučen u karijeru smrtonosnog operativca CIA-e, a taj posao uspeva da probudi njegove specifične i veoma opasne veštine. Njegova sudbina je da za 30 godina postane Brajan Mils, kog smo zavoleli u filmovima „96 sati“.

Uloge:

Klajv Stenden kao Brajan Mils
Dženifer Bils kao Kristina Hart
Gaj Čarls kao Džon

 

INSPEKTOR DIPEN (1. sezona)
Od 2. februara, petkom u 22.00

REGIONALNA PREMIJERA

Neki smatraju da je Bretanja kraj sveta. Na primer, inspektor Odeljenja za ubistva Žorž Dipen, koji je iz Pariza prebačen tamo. Pošto je alergičan na morske plodove i plaši se okeana, oseća se kao riba na suvom. Srećom, njegov šarm i toplina pomažu da se otvore ljušture najpovučenijih Bretanjaca i da osvoji svoje nove kolege – šaljivdžiju, početnika i pouzdanu devojku Frajdej. Dipena iznenađuje maštovitost bretanjskih ubica. Veličanstveni stenoviti predeli Bretanje barem pružaju živopisnu pozadinu za Dipenove avanture!

Uloge:

Paskal Aleardi kao Žorž Dipen
David Benent kao Pol Daron
Ludvig Blohberger kao Rival

 

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI (7. sezona)
Od 19. februara, od ponedeljka do četvrtka u 23.00
PREMIJERA ZA KANAL

Sedma sezona istražiteljske hit-serije započinje tako da se ekipa NCIS-a i dalje bavi gubitkom Zive (Cote de Pablo), a Tony (Michael Weatherly) i McGee (Sean Murray) od vođe ekipa Gibbsa (Mark Harmon) dobili su zadatak da joj nađu zamjenu. Među ostalim događajima ove sezone su: momačka večer koja završava tragedijom, liječnik kojeg je ubio operativac Sjeverne Koreje te cyber napad zbog kojeg će cijeli Washington ostati bez struje. Pauley Perrette (kao Abby Sciuto), David McCallum (kao Donald „Ducky“ Mallard) i Rocky Carroll (glumi direktora Leona Vancea) i ove sezone zaokružuju zvjezdanu ekipu.

Uloge:

Mark Harmon kao Liroj Džetro Gibs
Majkl Vederli kao Entoni DiNozo
Kote de Pablo kao Ziva David


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija