KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

04 Avgust 2017

Premijera na National Geographic u avgustu

ZEMLJA UŽIVO (1 x 120)
Nedelja, 13. avgust u 21.55, PREMIJERA

Emisija „Zemlja uživo“ je brzo putovanje širom sveta, na mnoge lokacije na svih sedam kontinenata, snimljeno najsavremenijom tehnologijom pod kontrolom najvećih zvezda kinematografskog prikazivanja prirode. 

 

ISTRAGE VAZDUHOPLOVNIH NESREĆA: NAJNEVEROVATNIJI SLUČAJEVI
Od 19. avgusta, subotom u 20:55

 

Istrage vazduhoplovnih nesreća istražuju nedavne vazduhoplovne katastrofe kako bi otkrili kako i zašto su se desile. Vesti, intervjui i računarske rekonstrukcije leta daju uvid u sigurnosna pitanja u srcu kontroverzi vazduhoplovne industrije. Emisija prati priče preživelih, članova porodice žrtava nesreće i istražitelja sigurnosti u saobraćaju dok sastavljaju dokaze koji su izazvali velike nesreće.

OPAKA TUNA: SEVER PROTIV JUGA 3 (10 x 60)
Ponedeljak, 21. avgust u 20.55, PREMIJERA

U trećoj sezoni ekipa serije „Opaka tuna: sever protiv juga“ televizije National Geographic, vraća se na najopasnije mesto na svetu. Tu je ponovo kapetan Dejv Marćiano, ali i novajlija kapetan Ti Džej Ot. Njih dvojica će se boriti protiv iskusnog lokalnog ribara iz Severne Karolin.

 

NACISTIČKE MEGASTRUKTURE 4 (1 x 120 & 4 x 60)
Četvrtkom u 21.55, POSLEDNJE EPIZODE

Ovo su priče o nacističkim genijima koji su razvili Hitlerova smrtonosna oružja. Kao odgovor na savezničko razarajuće bombardovanje nemačkih gradova, Hitler je naredio izradu revolucionarnog oružja, prve leteće bombe na svetu – V1. Prva balistička raketa, V2, dizajnirana je da natera saveznike na povlačenje, a stvorio ju je naučnik čiji je rad poslužio kao osnova za sletanje na Mesec. 

ISTRAŽIVAČ, 2. sezona (17 x 60)
Ponedeljkom u 21.55, POSLEDNJE EPIZODE

Najduže emitovana emisija na kablovskoj televiziji sa nagrađivanim snimateljima i novinarima kao vodičima vraća se da vam prikaže svet kakav niste videli. Bilo da je reč o političarima ili pop kulturi, pridružite nam se u rasvetljavanju priča, ekskluzivnim reportažama i razgovorima se ikonama kulture.

OPAKA TUNA 6 (13 x 60)
Ponedeljkom u 20.55, NOVE EPIZODE

Gloster u Masačusetsu je najstarija luka u Americi i već gotovo 400 godina dom ljudi čiji opstanak zavisi od ribarenja. Svako leto donosi priliku za bogaćenje sa dolaskom najunosnije nagrade iz okeana, plavorepe tune. Ali lov na tunu je kocka, a kapetani i njihove posade moraju da se bore sa starim rivalima, novim takmičarima i jedni protiv drugih u najizazovnijoj sezoni do sada. 

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija