KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

30 Avgust 2017

Premijere na FOX MOVIES u septembru

Otkačeni profesor,
3. septembra u 22.00

Komičar Edi Marfi se vraća u jednom od najsmešnijih filmova u kome glumi više uloga, kao profesor Šerman Klamp, preterano gojazni naučnik koji se zaljubljuje u lepu profesorku Karlu Perti (Džejda Pinket Smit). Očajnički želeći njenu ljubav, Klamp napravi lek koji menja DNK i privremeno ga pretvara u mršavog glupana sa previše testosterona, Badija Lava. Ne prođe dugo pre nego što oba ega počnu da se bore za dominaciju i Karlinu pažnju. U ovoj komediji glume Dejv Šapel i Džejms Kobern, koji je nominovan za Oskara. Marfi sjajno glumi celu gojaznu porodicu Klamp zahvaljujući specijalnim efektima Rika Bejkera, koji je osvojio Oskara. Zabavan i sa pozitivnom porukom, ovo je film koji ne bi trebalo propustiti.

Danas 13, sutra 30,
5. septembra u 22.00

Godina je 1987. Džena Rink ima 13 godina, oseća se zarobljeno zbog svojih staromodnih roditelja, a popularna deca u školi je ignorišu. Kada se njen rođendan pretvori u katastrofu, Džena poželi da odraste i da ima život koji je oduvek želela. Sledećeg dana, kada Džena izađe iz ormana, godina je 2004. Ona je predivna, uspešna tridesetogodišnjakinja (Dženifer Garner) sa odličnim poslom i fantastičnim stanom. Zbunjena, Džena se polako privikava na svoj novi život, ali ubrzo shvati da joj nešto nedostaje – njen bivši najbolji prijatelj Met. Užasnuta je kada otkrije da više nije u kontaktu sa Metom (Mark Rafalo) i da je on veren. Džena shvati da sve što ima nije dovoljno. Sada je njena najveća želja da ne bude prekasno. 

Crveni zmaj,
8. septembra u 22.00

Dobitnik Oskara Entoni Hopkins ponovo oživljava svog najpoznatijeg lika u ovom užasavajućem trileru u kome takođe glumi Edvard Norton, koji je nominovan za nagradu Oskar. Ef-Bi-Aj agent Vil Grejem je vraćen iz prevremene penzije da bi uhvatio serijskog ubicu, koga vlasti poznaju kao „Zubić Vilu“. On traži pomoć od svog neprijatelja, doktora Hanibala Lektora, kako bi uhvatio „Zubić Vilu“ i priveo ga pravdi. Jedini problem je to što „Zubić Vila“ dobija informacije o Grejemu i njegovoj porodici od doktora Lektora

 

Otkačeni profesor 2: Klampovi,
10. septembra u 22.00

Klampovi se vraćaju u ovom smešnom nastavku! Pošto se trudio da zadrži Badija zakopanog u svojoj podsvesti, gojazni profesor Klamp (Edi Marfi) užasnut je kad sazna da on ponovo izbija na površinu u nezgodnim trenucima i preti njegovim planovima za brak sa koleginicom Deniz Gejns (Dženet Džekson). Šerman odlučuje da se zauvek otarasi svog drugog razvratnog ega tako što će izvaditi Badijev DNK iz svog sistema. Ali Badi ceo izbija na površinu u Šermanovom svetu i tvrdi da je profesorov zapanjujući pronalazak, revolucionarni serum mladosti, zapravo njegov. Badi odlazi u Šermanovu porodičnu kuću po lek, ali će prvo morati da se pozabavi sa celom porodicom Klamp! Edi Marfi briljira dok smešno i savršeno glumi svih osam članova porodice Klamp. 

Hanibal,
15. septembra u 22.00

Prošlo je sedam godina otkako su se doktor Hanibal Lektor i agentkinja Ef-Bi-Aja Klaris Starling sastali u maksimalno obezbeđenom zatvoru za kriminalce sa psihičkim poremećajima. Doktor je pobegao i sada je na slobodi, živi u Evropi i iskorišćava neoprezan svet, ne znajući da će ga prošlost sustići. Njegova šesta žrtva Mejson Verger, iako strašno unakažen, preživeo je i sada želi da se osveti koristeći Klarisu Starling kao mamac, znajući da Lektor ne može da joj odoli.

 

 

Nestli za šezdeset sekundi,
16. septembra u 22.00

Krađa automobila se u Long Biču u Kaliforniji smanjila za 47% kada je RENDAL MEMFIS REJNS prestao sa velikim krađama automobila, sve dok njegov mlađi brat KIP nije počeo da sarađuje sa mafijom. Sada šef mafije REJMOND KALITRI preti da će ubiti Kipa ako Rendal ne uspe da ukrade 50 egzotičnih automobila i dostavi ih na kontejnerski brod u petak u osam ujutru. Dok ga jure mafija i policija, Memfis ponovo sastavlja svoju staru ekipu kako bi postigao nemoguće… 

 

 

Sećanje na Titane,
22. septembra u 22.00  

Od producenta Džerija Brakhajmera („Armagedon“, „Stena“) i dobitnika Oskara Denzela Vašingtona („Slava“), film „Sećanje na Titane“ prati neverovatnu, istinitu priču o gradu u Virdžiniji koji je rastrzan zbog rasnih predrasuda i o dvojici muškaraca koji su ga ponovo sastavili. Godine 1971. mladi crnac i novajlija po imenu Herman Bun (Vašington) dobio je mesto glavnog trenera američkog fudbala u srednjoj školi, posao koji bi inače dobio Bil Joust, belac sa starešinskim prvenstvom i rekordnim brojem pobeda. Dok se Amerika bori sa rastućim bolovima rasne integracije, ova dva muškarca polako prelaze preko nepoverenja i nauče da poštuju jedan drugog. Tokom tog procesa, oni od grupe ljutih, nefokusiranih dečaka naprave dinamični, pobednički tim i dokažu da heroji postoje u svim bojama!

Ukradeno lice,
23. septembra u 22.00

Nemilosrdni agent Ef-Bi-Aja Šon Arčer je na opasnom tajnom zadatku kako bi istražio lokaciju smrtonosnog biološkog oružja koje je postavio njegov neprijatelj, sadistički terorista najamnik Kaster Troj. Nakon radikalne hirurške procedure, Arčer bukvalno „pozajmi“ lice i identitet Troja kako bi izvršio njegovu misiju. Ali stvari krenu naopako kada se Troj probudi iz kome, transformiše se u Arčera i počne da mu uništava život na poslu i kod kuće.

 

 

Vilou,
27. septembra u 22.00

Od legendarnih filmskih stvaralaca Džordža Lukasa i Rona Hauarda stiže fantazija koja ne stari, u kojoj heroji postoje u svim veličinama, a avantura je najveća magija koja postoji. Kada mladi Vilou Ufgud (Vorvik Dejvis) nađe napuštenu bebu, saznaje da je njoj suđeno da okonča vladavinu zlobne kraljice Bavmorde (Džin Marš). Kako bi zaštitio dete, Vilou mora da se udruži sa nestašnim mačevaocem (Val Kilmer) i savlada snage tame u konačnoj bici dobra i zla! 

Svemirski vojnici,
30. septembra u 22.00

Čuveni režiser Pol Verhoven (Totalni opoziv, Niske strasti) ponovo se udružuje sa kreativnim timom, koji je radio i na hit filmu Robokap, zbog filma Svemirski vojnici. Ova uzbudljiva avantura prikazuje živote elitnih članova mobilne pešadije, korpusa posvećenih mladih muškaraca i žena vojnika koji se bore zajedno u najvećem galaktičkom ratu kako bi spasli ljudsku rasu. Njihova borba ih vodi do najudaljenijih granica galaksije u rat protiv najvećeg neprijatelja ‒ ogromnih vanzemaljskih insekata Ova stvorenja su misteriozna i veoma moćna sa samo jednom misijom ‒ preživljavanje.


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija