KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

29 Novembar 2017

Premijere na FOX MOVIES u decembru

Nepobedivi, 1. decembra u 22.00

Istinita priča o posvećenom fanu koji rizikuje sve da bi ostvario najveću sportsku fantaziju – da igra za svoj omiljeni profesionalni tim! Sve ukazuje na to da Vins Papali (Mark Volberg), barmen kog je napustila sreća, nikad neće stupiti u akciju i da će samo posmatrati utakmice sa tribina. Ali uz malo sreće i mnogo truda, najstariji početnik lige postaje legenda.

 

 

 

Opet ti, 10. decembra u 22.00

Uspešna PR menadžerka Marni (KRISTEN BEL) saznaje da se njen brat ženi njenom zakletom suparnicom iz srednje škole. Da stvari budu još gore, Marnina mama u nevestinoj pompeznoj tetki prepoznaje sopstvenu suparnicu iz srednje škole.

 

 

 

 

Poroci Majamija, 11. decembra u 22.00

Kokainski kauboji iz osamdesetih su nestali, ali privlačnost Majamija, policajci na tajnom zadatku i stavovi uticajne televizijske serije Majkla Mana su poboljšani u filmskoj verziji „Poroka Majamija“. Dobitnik nagrade Oskar Džejmi Foks i Kolin Farel glume u ovom velikom i odvažnom projektu. Ovi partneri detektivi otkrivaju sve što je opasno, seksi i samo za odrasle u radu na tajnom zadatku, naročito kad odu tamo gde njihove značke ništa ne znače.

 

 

Sneč, 17. decembra u 22.00

Kradljivac dijamanata Frenki Četiri Prsta (Benisio del Toro) stiže u London na svom putu ka Njujorku da bi isporučio ogroman dijamant svom šefu Aviju (Denis Farina). Ali nakon što je predao manje dijamađpadne u pogrešne ruke. U međuvremenu, dva sumnjiva bokserska promotera otkriju irskog Ciganina Mikija O'Nila (Bred Pit) i nadaju se da će se pomoću njega obogatiti ako bude izgubio borbu kao što mu je naloženo. Kad Avi stigne u London tražeći svoj dijamant, nastaje pakao jer razne strane pokušavaju da ostvare ciljeve koji su nelegalni, a većina je osuđena na bolan završetak. Dok plan izmiče kontroli i eksplozivne naravi preuzimaju, psi, dijamanti, kamp prikolice, bokseri i oružje postaju deo haotičnog opšteg obračuna.

 

Kako je Grinč ukrao Božić, 18. decembra u 20.00

On je zao, on je zelen i nimalo ne voli božićne proslave. Džim Keri glumi glavnu ulogu u ovoj igranoj adaptaciji klasične priče za decu dr Sjusa. Sa samog vrha planine Krampet, Grinč posmatra stanovnike Huvila koji se radosno pripremaju za proslavu Božića. Njemu je dosta sve te sreće, pa skuje zaveru da ukrade Božić iz Huvila! Ovaj fascinantan film nominovan je za Oskara za scenografiju, a dobio je Oskara za šminku, jer savršeno dočarava jedinstveni izgled sveta dr Sjusa. Pravi praznični klasik!

 

Tor: Mračni svet, 23. decembra u 22.00

Marvelov „Tor: Mračni svet“ nastavlja da na velikom ekranu prikazuje avanture moćnog osvetnika Tora koji se bori da spase Zemlju i svih Devet oblasti od mračnog neprijatelja koji je stariji od samog univerzuma. Nakon Marvelovog „Tora“ i Marvelovih „Osvetnka“, Tor se bori da povrati red širom kosmosa, ali drevna rasa predvođena osvetoljubivim Malekitom vraća se da gurne univerzum nazad u tamu. Suočen sa neprijateljima kojima čak ni Odin i Asgard ne mogu da se suprotstave, Tor mora da pođe na najopasnije putovanje dosad, da se ponovo ujedini sa Džejn Foster i žrtvuje sve da bi spasao svet.

Gvozdeni čovek, 24. decembra u 22.00

Bogati industrijalac Toni Stark je nakon incidenta koji mu je ugrozio život primoran da napravi oklopno odelo i na kraju odluči da koristi tehnologiju u borbi protiv zla.

 

 

  

 

 

Gvozdeni čovek 3, 25. decembra u 22.00  

Marvelov film „Gvozdeni čovek 3“ prikazuje borbu drskog, ali genijalnog industrijalca Tonija Starka/Gvozdenog čoveka protiv neprijatelja čiji domašaj nema granice. Kad Starkov privatni svet ostane uništen u rukama njegovog neprijatelja, on se upućuje u mučnu potragu za onima koji su odgovorni za to. Ovo putovanje će na svakom koraku testirati njegovu srčanost. Pritisnut uza zid, Stark mora da preživi pomoću sopstvenih izuma, oslanjajući se na svoju genijalnost i instinkte da bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za svoj povratak, Stark otkrije odgovor na pitanje koje ga je potajno progonilo: da li čovek čini odelo ili odelo čini čoveka? 

Kad si u Rimu, 26. decembra u 22.00

Ambiciozna mlada Njujorčanka (KRISTEN BEL) sa pogrešnim predstavama o romansi otputuje u Rim gde prkosno izvadi čarobne novčiće iz „budalaste“ fontane ljubavi, čime neobjašnjivo raspali strast u čudnoj grupi udvarača: kobasičarskog magnata (DENI DEVITO), uličnog mađioničara (DŽON HEDER), zanosnog slikara (VIL ARNET) i narcisoidnog manekena (DAKS ŠEPARD). Ali kad šarmantni reporter (DŽOŠ DUMEL) počne da je progoni sa jednakim žarom, kako će ona znati da li je njegova ljubav prava?

Znaci, 29. decembra u 22.30

Grejemu Hesu (Mel Gibson) i njegovoj porodici je rečeno da su vanzemaljci odgovorni za znake na njihovom polju. Oni sa sve većom strepnjom posmatraju nove krugove u žitu koji se pojavljuju širom sveta.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija