KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

04 Avgust 2017

Premijera na FOX MOVIES u avgustu

Igra,
4. avgusta u 22.00

Dobitnik Oskara Majkl Daglas glumi čoveka koji dobije neobičan rođendanski poklon. Izabran je da učestvuje u igri koja prodire u sve aspekte njegovog života. Ali može li da pobegne kada stvari izmaknu kontroli? Majkl Daglas i dobitnik Oskara Šon Pen glume u ovom uzbudljivom filmu vizionarskog režisera Dejvida Finčera.

 

 

Misija na Mars,
5. avgusta u 22.00

Godine 2020, prva misija na Mars sa posadom kojom komanduje Luk Grejem (Don Čidl), bezbedno sleti na crvenu planetu. Ali marsovski pejzaž krije bizarnu i šokantnu tajnu koja dovodi do misteriozne katastrofe i usmrti posadu. NASA pokreće misiju za povratak sa Marsa kako bi istražila i vratila preživele, ako ih uopšte ima, jer ih progoni poslednja Grejemova poruka.

Preboleti Saru Maršal,
6. avgusta u 22.00

Od producenata filmova „4 banke a nevin“ i „Zalomilo se“ stiže komičan pogled na težak put jednog čoveka da odraste i preboli raskid. Džejson Sigel glumi muzičara koji odlazi na odmor na Havaje nakon što ga je devojka i televizijska zvezda (Kristen Bel) ostavila zbog drugog muškarca. Ali saznaje da njegova bivša sa novim dečkom boravi u istom hotelu u kom je i on! Za sve kojima je srce nekada bilo slomljeno na milijardu komada, stiže zabavan, iskren pogled na veze sa Raselom Brendom, Polom Radom, Džonom Hilom, Bilom Hejderom i Džekom Makbrajerom.

Helboj 2: Zlatna vojska,
10. avgusta u 22.00

Sa poznatom mešavinom akcije, humora i spektakla, saga o najžilavijem heroju iz Pakla koji voli mačiće nastavlja da se razvija u filmu „Helboj 2: Zlatna vojska“. Filmski režiser nominovan za Oskara Giljermo del Toro režirao je nastavak u kome se Helboj (Ron Perlman) suprotstavlja vojsci stvorenja koju je pustio đavolski zlikovac iz drugog sveta. Selma Bler se vraća kao Helbojeva devojka sa pirokinetičkim sposobnostima i zajedno će, nadamo se, spasti svet kad doslovno nastane pakao!

 

 

Nesalomiv,
11. avgusta u 22.00

U danu koji je počeo kao i svaki drugi, Dejvid Dan jedini je preživeo katastrofalnu nesreću u vozu. Pošto je nekim čudom nepovređen, on započinje emotivno putovanje da bi shvatio značenje ovog čuda. Na svom putu samootkrivanja, Dejvid upozna Ilajdžu Prajsa, ekscentričnog neznanca koji je ubeđen da Dejvid ima neobičan dar. Razmišljajući o Ilajdžinoj teoriji, Dejvid shvati da nikad nije bio bolestan, nikad nije slomio kost ili bio povređen. Dejvid polako otkriva šokantnu istinu koja se krije iza Ilajdžinog objašnjenja o Dejvidovom neverovatnom životu.

Planeta tame,
14. avgusta u 22.00

Kada se putnički svemirski brod sruši, nekolicina preživelih putnika se nađe na jalovoj, opustošenoj planeti sa tri žarka sunca i odbeglim osuđenikom Ridikom (Vin Diezel). U potrazi za skloništem i vodom, preživeli se udružuju samo da bi otkrili da noć sa sobom donosi ogromne mesojede, čudovišta koja se mogu zaustaviti samo svetlom. Ridik i putnici moraju da veruju jedni drugima ako žele da živi pobegnu sa planete. Napet, maštovit i vizuelno zapanjujući, film režisera Dejvida Tvohija donosi novu mudrost u žanr naučne fantastike i lansira karijeru zvezde Vina Diezela.

 

Solista,
18. avgusta u 22.00  

Dobitnik Oskara Džejmi Foks i Robert Dauni Džunior, koji je nominovan za Oskara, glume u ovoj uzbudljivoj i inspirativnoj drami zasnovanoj na istinitoj priči, u kojoj novinar nalazi nekadašnje čudo od deteta klasične muzike koji sada svira violinu na ulicama Los Anđelesa. Dok novinar pokušava da pomogne beskućniku da ostvari svoje snove o nastupu u Koncertnoj dvorani Volta Diznija, formira se jedinstveno prijateljstvo koje transformiše njihove živote.

 

 

Rt straha,
21. avgusta u 22.00

Legendarni režiser Martin Skorseze udružuje se sa dobitnikom Oskara Robertom De Nirom zbog još jedne bogate saradnje na ovom užasavajućem trileru. Nik Nolti glumi advokata odbrane koga bivši robijaš želi da eliminiše jer nije mogao da ga oslobodi. De Niro je nominovan za Oskara za ulogu zlikovca i psihotičnog serijskog ubice. Rimejk je snažan koliko i original iz 1962, što je velika retkost! Napetost i neizvesnost ne popuštaju, Rt straha je uzbudljiv svakog minuta.

 

Deca čovečanstva,
23. avgusta u 22.00

Ovaj zapanjujući naučnofantastični film nudi pogled na budućnost u kojoj Zemljom vlada anarhija zbog neplodnosti ljudi i u kojoj se čovečanstvo suočava sa verovatnoćom sopstvenog izumiranja. Radnja se odvija u Londonu, koji potresa nasilje. „Deca čovečanstva“ prati junaka Zemljinog opstanka – Teo (Klajv Oven),razočarani bivši aktivista, postao je birokrata, prisiljen da se suoči sa sopstvenim demonima i zaštiti poslednju nadu planete za buduću generaciju. Glumica nominovana za Oskara Džulijen Mur, kao i dobitnik Oskara Majkl Kejn, takođe glume u filmu koji je režirao Alfonso Kuaron. „Deca čovečanstva“ je napeto i uzbudljivo, neverovatno pažljivo osmišljeno remek-delo, koje će vas naterati na razmišljanje.

Van Helsing,
30. avgusta u 22.00

Superzvezda Hju Džekmen glumi Van Helsinga, čuvenog lovca na čudovišta iz 19. veka koji putuje u daleke i opasne zemlje kako bi savladao zlo. Mora da se bori protiv klasičnih zločinaca kao što su Drakula, Frankenštajnovo čudovište i Vukodlak, koji se vraćaju na ekrane u ovoj epskoj i mračnoj horor avanturi. Očaravajuća Kejt Bekinsejl se pridružuje Džekmanu u ratu protiv zla, dok savremeni majstor užasa Stiven Somers oštroumno režira s ljubavlju prema klasičnim horor filmovima iz dvadesetih i tridesetih godina.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija