KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

29 Novembar 2017

Premijere na FOX LIFE u decembru

DOGOVOR
Ponedeljkom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Džoš Henderson kao Kajl Vest, Kristin Evangelista as Megan Morison, Leksa Dojg kao Dien Anderson, Majkl Vartan kao Terens, Kara Paterson kao Ingrid

„Dogovor“ prati Megan Morison (Kristin Evangelista), prelepu mladu glumicu koja odlazi na audiciju za glavnu žensku ulogu u letnjem blokbasteru u kom treba da glumi sa Kajlom Vestom (Džoš Henderson), jednim od najboljih svetskih filmskih glumaca. Kajlov mentor je Terens Anderson (Majkl Vartan), koji vodi organizaciju za samopomoć pod nazivom „Institut višeg uma“ zajedno sa svojom suprugom Dien (Leksa Dojg). Nakon što Meganina sjajna audicija dovede do neverovatnog prvog sastanka (i više od toga) sa Kajlom, njena „priča o Pepeljugi“ dobija neočekivani obrt kad joj predstave ugovor koji bi zauvek mogao da joj promeni život… U gradu u kom slava znači sve, Megan mora da odluči koliko daleko će otići da bi pokrenula svoju karijeru i hoće li prihvatiti „Dogovor“.

TO SMO MI (2. sezona)
Četvrtkom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Majlo Ventimilija kao Džek Pirson, Mendi Mur kao Rebeka Pirson, Sterling K. Braun kao Rendal Pirson, Krisi Mec kao Kejt Pirson, Džastin Hartli kao Kevin Pirson, Suzen Keleči Votson kao Bet Pirson, Kris Salivan kao Tobi Dejmon.

Višestruko nagrađivana, osvežavajuće iskrena i provokativna serija prati jedinstvenu grupu ljudi čiji se putevi ukrštaju, a životne priče isprepliću na čudne načine. TO SMO MI je oštroumna, savremena „dramedija“ koja će vas navesti da preispitate svoje svakodnevne pretpostavke o ljudima za koje mislite da ih poznajete.

MLAĐA (4. sezona)
Sredom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Saton Foster kao Lajza Miler, Debi Mazar kao Megi, Mirijam Šor kao Dajana Traut, Hilari Daf kao Kelsi Piters, Niko Tortorela kao Džoš, Piter Herman kao Čarls Bruks

Lajza sakuplja deliće svojih uništenih veza. Nakon velikog otkrića, njena budućnost u  Empirikal pablišingu visi o koncu sa Kelsi. U međuvremenu, Kelsi je iznenađujuće upetljana sa Džošom – oboje nalaze utehu u svojoj zajedničkoj izdaji. Dok se Lajza sve više približava Čarlsu, njena želja da prestane da laže ljude koje voli sve joj više izmiče.

IZBACI MAMU ULJEZA (3. sezona)
Utorkom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Džil Kargman kao Džil Veber, Endi Bakli kao Endi Veber, Kej Kej Glik kao Vanesa Rigli, Šon Klajer kao Leks fon Veber, Ebi Eliot kao Bruk fon Veber

Zaboravite na održavanje koraka sa Džonsovima – u svetu priznate spisateljice i slavne modne kreatorke Džil Kargman, život se vrti oko održavanja koraka sa Rokfelerovima. Ova urnebesna polučasovna komedija koja je poprilično zasnovana na Džilinom stvarnom životu, prikazuje fantastičan nečuveni svet prebogatih „mamadzila“ njujorškog Aper Ist Sajda. Glumeći verziju sebe, Džil živi u svetu.


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija