KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

27 Septembar 2017

Premijere na FOX u oktobru

NADARENI (1. sezona)
Od 12. oktobra, četvrtkom u 22.00, REGIONALNA PREMIJERA

Uloge: STIVEN MOJER kao Rid Straker, EJMI EKER kao Kejtlin Straker, ŠON TIL kao Eklips / Markos Dijaz, DŽEJMI ČANG kao Blink / Klaris Ferguson, KOBI BEL kao Džejs Tarner, EMA DUMONT kao Polaris / Lorna Dejn, BLER REDFORD kao Tanderbird / Džon Praudstar, NATALI ELIN LIND kao Loren Straker, PERSI HAJNS VAJT kao Endi Straker

Serija NADARENI prati priču običnog bračnog para iz predgrađa čiji život uzdrma iznenadno otkriće da njihova deca imaju mutantske moći. Rid (Stiven Mojer, „Pucnjava“, „Prava krv“) i Kejtlin Straker (Ejmi Eker, „Stalna meta“) tipični su roditelji iz srednje klase suočeni sa problemima odgajanja dece. Međutim, njihova deca tinejdžeri, Loren (Natali Elin Lind, „Gotam“) i Endi (Persi Hajns Vajt, „Noć u muzeju 3“), nakon incidenta u srednjoj školi otkrivaju da su mutanti, pa Rid i Kejtlin čine sve što je u njihovoj moći da ih zaštite. Primorani da beže, Strakerovi moraju da napuste svoje stare živote kako bi pobegli od nemilosrdne vladine agencije koja traži mutante i njenog agenta Džejsa Tarnersa (Kobi Bel, „Odstrel“). Situaciju dodatno komplikuje činjenica da je Rid advokat kancelarije okružnog tužioca, koji ima zadatak da goni mutante. Očajna i sa sve manje opcija, porodica je prinuđena da stupi u kontakt sa podzemnom mrežom koja pomaže mutantima u nevolji. Mutanti u mreži – Eklips / Markos Dijaz (Šon Til, „Vladavina“), Blink / Klaris Fong (Džejmi Čang, „Gotam“), Polaris / Lorna Dejn (Ema Dumont, „Vodolija“) i Tanderbird / Džon Praudstar (Bler Redford, „Zadovoljstvo“) – imaju sopstvene probleme. Pošto je jedan njihov član u zatvoru i ekipa je možda kompromitovana - suočeni su sa nesigurnom budućnošću u svetu koji je sve opasniji za mutante.

OKRUŽEN MRTVIMA (8. sezona)
Od 23. oktobra, ponedeljkom u 22.00, REGIONALNA PREMIJERA          

Uloge: Endru Linkoln kao Rik Grajms, Džefri Din Morgan kao Nigan, Čendler Rigs kao Karl Grajms, Norman Ridus kao Deril Dikson, Melisa Makbrajd kao Kerol Peletijer, Loren Koen kao Megi Grin, Danaj Gurira kao Mišon

U prethodnoj sezoni Rik Grajms i njegova grupa suočili su se sa svojim najsmrtonosnijim izazovom. U udobnosti Aleksandrije dozvolili su sebi da spuste gard, ali uskoro su se podsetili koliko brutalan može da bude svet u kojem sada žive. Osećajući se bespomoćno pred Neganovim pravilima i zahtevima, Rik je savetovao članovima grupe da se povinuju. Međutim, uvidevši da se s Neganom ne može postići dogovor, Rik je počeo da okuplja druge zajednice koje su pod kontrolom Spasitelja. Uz podršku Hiltopa i Kraljevstva, konačno imaju dovoljno ljudi da im se suprotstave. Ove sezone, Rik kreće u bespoštednu borbu protiv Negana i njegove grupe. Spasitelji su brojniji, bolje opremljeni i nemilosrdni, ali Rik i udružene zajednice se bore za viziju svetlije budućnosti. Do sada je preživljavanje bilo u fokusu Rika i naše grupe, ali to nije dovoljno. Moraju da se bore i povrate svoju slobodu kako bi mogli da prežive. Kao i u svakom ratu, neizbežne su žrtve. Ipak, kada se udruže snage Aleksandrije, Hiltopa i Kraljevstva – vladavini Negana i Spasitelja mogao bi konačno da dođe kraj.

IMPERIJA (4. sezona)
Od 6. oktobra, petkom u 20.00, REGIONALNA PREMIJERA

Uloge: Terens Hauard kao Lušus Lajon, Brjšir J. Grej kao Hakim Lajon, Džusi Smolet kao Džamal Lajon, Trej Bajers kao Andre Lajon, Grejs Bajers kao Anika Kalhun, Taradži P. Henson kao Kuki

Serija IMPERIJA je moćna drama o muzičkoj porodičnoj dinastiji čija je radnja smeštena u glamurozan i ponekad opasan svet hip-hop muzike. Serija prati porodicu Lajon i njihovu medijsku kompaniju po imenu Imperija. Osnivač Lušus Lajon (Terens Hauard) kralj je hip-hopa, ali njegovu kompaniju i vladavinu neprestano ugrožava njegova porodica, koju čine njegova bivša žena Kuki Lajon (Taradži P. Henson), sinovi Džamal (Džusi Smolet), Hakim (Brajšir J. Grej) i Andre (Trej Bajers), kao i promenljiva i kompetitivna muzička industrija.

TRAGOM SEĆANJA (2. sezona)
Sredom i četvrtkom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Ema Išta kao Kirsten Klark, Kajl Haris („Kerini dnevnici“) kao Kameron Gudkin, Riteš Radžan („Knjiga o džungli“) kao Lajnus Ahluvalija, Sali Ričardson-Vitfild („Eureka“, „Ja sam Legenda“) kao Megi Baptist, Alison Skaglioti („Skladište 13“) kao Kamil Engelson i Dejmon Dejub („Mornrički istražitelji) kao inspektor Kvinsi Fišer.

Veoma inteligentna i uporna mlada žena Kirsten Klark nadarena je za tehnologiju, ali nije ni pomišljala da će hakovati umove nedavno preminulih osoba. Pošto ju je tajna vladina agencija regrutovala da se „ubaci“ u sećanja mrtvih, Kirsten se pokazuje kao  savršena kandidatkinja za istrage ubistava i dešifrovanje misterija koje bi u suprotnom otišle u grob. Kirstenini saradnici su Kameron, briljantni i strastveni neuronaučnik i Lajnus, ozbiljni inženjer i tehničar za komunikacije. Tajnom agencijom upravlja Megi, iskusna veteranka tajnih operacija koja dobro čuva dublju svrhu programa. Kirstenina cimerka Kamil, nadarena studentkinja kompjuterskih nauka, takođe je regrutovana da bi svojim veštinama pomogla Kirsten u njenoj novoj ulozi, a tu je i Fišer, inspektor Policije Los Anđelesa, koji timu obezbeđuje podršku.

CRNA LISTA: ISKUPLJENJE (1. sezona)
Utorkom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Famke Jansen kao Suzan Skoti Hargrejv, Rajan Egold kao Tom Kin, Edi Gategi kao Matijas Solomon, Toni Sajpres kao Nez Rouan 

Serija „Crna lista: Iskupljenje“ prati Toma Kina, operativca na tajnom zadatku koga je regrutovala tajna, bogata vojna organizacija koja izvršava nemoguće zadatke koje bi vlade i korporacije u suprotnom morale da odbace. Organizacijom upravlja zagonetna Suzan Skoti Hargrejv.

 

HAVAJI 5-0 (3. sezona)
Radnim danima u 19.00, NOVE EPIZODE

Uloge:Aleks O'Lohlin  (Stiv Makgeret), Skot Kan  (Deni Dano Vilijams), Danijel De Kim  (Čin Ho Keli), Grejs Park  (Kono Kalakaua), Masi Oka  (dr Maks Bergman), Či Makbrajd  (kapetan Lu Grover), Horhe Garsija  (Džeri Ortega)

Serija HAVAJI 5-0 nudi savremen pogled na klasičnu seriju o elitnoj federalnoj jedinici čiji je zadatak da izbriše kriminal koji more donese na suncem okupane plaže Havaja. Inspektor Stiv Makgeret, odlikovani mornarički oficir koji je postao policajac, vratio se u Oahu da istraži ubistvo svog oca i ostao je na Havajima nakon što ga je bivši guverner ubedio da bude vođa novog tima. Njegova pravila su da nema birokratije i da ima odrešene ruke kad je u pitanju potera za najvećim plenom u gradu. Makgeretu se pridružuju inspektor Deni Dano Vilijams, prekomandovani policajac iz Nju Džersija, zaposleni čovek u raju koji više voli nebodere nego obalu, ali se posvetio čuvanju bezbednosti ostrva zbog svoje ćerke; Čin Ho Keli, bivši policijski inspektor iz Honolulua i nekadašnji šegrt Makgeretovog oca koji je nepravedno optužen za korupciju; dr Maks Bergman, svojeglavi patolog; Činova rođaka Kono Kalakaua, prelepa i neustrašiva meštanka; i kapetan Lu Grover koji je nekada bio vođa havajske specijalne jedinice. Pridružuje im se Džeri Ortega, Činov školski drug i ostrvski teoretičar zavere. Unutar odvažne jedinice 5-0 možda ima kavgi i podsmevanja, ali njeni članovi su odlučni u nameri da eliminišu zločin u ovom raju na zemlji.


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija