KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

06 Juli 2017

Premijera na FOX u julu

TRAGOM SEĆANJA (1. sezona)
Od 19. jula, sredom u 22:00, REGIONALNA PREMIJERA

Uloge: Ema Išta kao Kirsten Klark, Kajl Haris („Kerini dnevnici“) kao Kameron Gudkin, Riteš Radžan (najavljena „Knjiga o džungli“) kao Lajnus Aluvalija, Sali Ričardson-Vitfild („Eureka“, „Ja sam Legenda“) kao Megi Baptist i Alison Skalioti („Skladište 13“) kao Kamil Engelson.

Serija „Tragom sećanja“ prati Kirsten, mladu ženu koju je državna agencija regrutovala da se „prikači“ na mozak nedavno preminule osobe i da, koristeći njena sećanja, istražuje ubistva i razotkriva misterije koje bi inače otišle u grob. Kirstenin saradnik Kameron je genijalni neuronaučnik koji ne skriva svoju strast prema programu, a to se odražava i na njegov rad. Ovim tajnim programom upravlja Megi, vešta veteranka tajnih operacija, a tu je i Lajnus, društveno neprilagođeni inženjer bioelektrike i tehničar za komunikacije. Kirstenina cimerka Kamil, talentovana studentkinja kompjuterskih nauka, takođe je regrutovana da pomaže Kirsten u njenoj novoj ulozi.

ŠTREBERI (1. sezona)
Od 26. jula, radnim danima u 14:55 x 3 epizode, PREMIJERA ZA KANAL

Uloge: Džoni Galecki - Lenard , Džim Parsons - Šeldon , Kejli Kuoko - Peni , Siajon Helberg - Hauard Volovic , Kunal Najar - Radžeš Kutrapali

Lenard i Šeldon su genijalni fizičari, „blistavi umovi“ koji razumeju kako univerzum funkcioniše. Ali njihova genijalnost nije od koristi pri interakciji sa ljudima, a naročito sa ženama. Sve to počne da se menja kada se u susedstvo doseli lepotica slobodnog duha po imenu Peni. Šeldon, Lenardov cimer, prilično je zadovoljan dok večeri provodi igrajući klinognski bogl sa svojim društveno neprilagođenim prijateljima i  kolegama Volovicem i Kutrapalijem. Međutim, Lenard u Peni vidi čitav univerzum novih mogućnosti među kojima je i ljubav.

SEKS, DROGA I ROKENROL (2. sezona)
Od 3. jula, radnim danima u 07:40, REGIONALNA PREMIJERA

Uloge: Denis Liri kao Džoni Rok, Džon Korbet kao Fleš, Elizabet Gilis kao Điđi, Ilejn Hendriks kao Ejva, Robert Keli kao   Bam Bam, Džon Ejls kao Rihab

Serija SEKS, DROGA I ROKENROL prati Džonija Roka (Denis Liri), oronulu zvezdu devedesetih i njegov bend koji je bio na ivici da postane slavan, ali raspao se istog dana kad je album izdat. Mnogo godina kasnije talentovana mlada pevačica, Džonijeva ćerka Điđi (Elizabet Gilis) pojavljuje se sa željom da postane slavna, divljenjem prema jedinom albumu benda i gomilom novca dovoljno velikom da ceo bend vrati nazad u studio. Baš kad Điđi i „Ubicama“ krene kako treba, ova disfunkcionalna rokenrol porodica počne da implodira. Nakon iznenadne smrti starog prijatelja i nekadašnjeg člana benda, muzičari su primorani da pomno prouče svoje živote i karijere. Ejva (Ilejn Hendriks), više od ostalih bori se s krizom srednjih godina dok preispituje svoju ulogu pratećeg vokala. Poslušavši Điđin savet, uz podršku Fleša (Džon Korbet), spremna je da stane pod reflektore. Džoni čini sve što može da se ponovo nađe u centru pažnje dok shvata da će možda izgubiti Ejvu ako njen novi projekat uspe. U međuvremenu Điđi shvata da bi trebalo da iskusi sve dok je još mlada. Fleš nudi podršku Ejvi i Điđi dok razmišlja o tome da li bi trebalo da produbi svoju vezu sa Điđi. Rihab (Džon Ejls) dobije ponudu od uvaženog irskog glumca koji želi da iskoristi Hamiltonov nedavni uspeh i otkupi prava na Rihabove pesme o Velikoj krompirovoj gladi u Irskoj kako bi ih pretvorio u veliku pozorišnu hip-hop produkciju. Kada se Bam Bam (Robert Keli) umeša i postane veoma vezan, on i Rihab se sukobe oko upravljanja kreativnim delom. Sve to se pretvori u krizu kada na videlo izađe tajna iz prošlosti benda i vrati se da im se osveti.

APB (1. sezona)
Četvrtkom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Džastin Kirk kao Gideon Rivs, Natali Martinez kao inspektorka Tereza Marfi, Tejlor Hendli kao policajac Nikolas Brendt, Kejtlin Stejsi kao Ejda Hamilton, Tamberla Peri kao policajka Taša Gos, Nestor Serano kao gradonačelnik Majkl Salgado, Erni Hadson kao kapetan Ned Konrad

Inspirisana člankom iz Njujork tajms magazina „Ko upravlja ulicama Nju Orleansa“ Dejvida Amsdena, serija APB je nova policijska drama sa visokotehnološkim obrtima. Izvršni producent i režiser je Len Vajzmen („Lucifer“, „Uspavana dolina“), a izvršni producenti i scenaristi su Met Niks („Odstrel“) i Trej Kalavej („Glasnici“). Visok nivo kriminala, pucnjave u koje su umešani policajci, zataškavanja i korupcija: odeljenje čikaške policije sa previše posla i nedovoljnim finansijama gubi kontrolu. U igru ulazi inženjer milijarder Gideon Rivs (Džastin Kirk nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus, „Tiranin“, „Trava“). Nakon što je bio svedok ubistva svog najboljeg prijatelja, on preuzima čikašku 13. stanicu i rebutuje je kao tehnički inovativnu policijsku silu, izazvavši okrug da ponovo razmisli o načinu na koji se bori protiv zločina. Nije lako postati najnaprednija policijska stanica u gradu. Gideon zna da će mu biti potrebna pomoć da bi sve promenio, a nalazi je u inspektorki Terezi Marfi (Natali Martinez, „Kraljevstvo“, „Pod kupolom“), ambicioznoj, iskusnoj policajki koja je spremna da Gideonovim tehnološkim idejama pruži priliku. Uz pomoć Gideonove talentovane tehnološke direktorke Ejde Hamilton (Kejtlin Stejsi, „Vladavina“), on i Marfijeva se upuštaju u misiju da preobrate 13. policijsku stanicu, a s njom i skeptičnog kapetana Neda Konrada (Erni Hadson, „Grejs i Frenki“, „Isterivači duhova“) i odlučne policajce Nikolasa Brendta (Tejlor Hendli, „Vegas“, „Sautlend“) i Tašu Gos (Tamberla Peri, „Šefica“) u posvećenu jedinicu za borbu protiv zločina 21. veka. 

USPAVANA DOLINA (4. sezona)
Ponedeljkom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: TOM MISON kao Ikabod Krejn, DŽANINA GAVANKAR kao Dajana Tomas, LINDI GRINVUD kao Dženi Mils, DŽERI MAKINON kao Džejk Vels, REJČEL MELVIN kao Aleks Norvud, UNA JAFE kao Moli Tomas, DŽEREMI DEJVIS kao Malkolm Drajfus

USPAVANA DOLINA se vraća sa revolucionarnom četvrtom sezonom punom natprirodnih stvorenja, zagonetnih događaja i potragom za istinom o životima Svedoka. Nakon sna koji je trajao 250 godina, Ikabod Krejn (Tom Mison) posvetio je svoj život i poznavanje natprirodnog borbi protiv demonskih sila koje u današnje vreme haraju Uspavanom dolinom. Ali nakon događaja koji su kulminirali u prošloj sezoni, Krejnov svet je preokrenut naopako posle smrti njegove partnerke i koleginice iz redova Svedoka Ebi Mils. Tada ga je iz grada odvela zagonetna grupa koja je obećala da će ga dovesti na čelo organizacije koja se bori protiv zla koju je pre nekoliko stotina godina osnovao niko drugi do Džordž Vašington. Krejn se sada našao u potpuno novom gradu sa potpuno novim saveznicima i upušta se u najvažniju misiju dosad: spasavanje glavnog grada od pretnji sa drugog sveta koje su obećale da će naškoditi ne samo zemlji i ljudima, već i samoj suštini demokratije. Četvrta sezona donosi obrte, uzbuđenja, humor i „uvrnutu istoriju“ po kojoj je USPAVANA DOLINA poznata, kao i nove i iznenađujuće avanture Krejna, Dženi Mils (Lindi Grinvud) i ostalih omiljenih likova.

MEKGAJVER (1. sezona)
Od ponedeljka do četvrtka u 22.55, NOVE EPIZODE

Uloge: Lukas Til  (Angus Mekgajver), Džordž Ids  (Džek Dalton), Sandrin Holt  (Patriša Tornton), Džastin Hajers  (Vilt Bozer), Tristin Mejs  (Rajli Dejvis)

Rimejk klasične serije MEKGAJVER je akciono-avanturistička drama o dvadesetogodišnjem Angusu Mekgajveru, koji osniva tajnu organizaciju u okviru vlade Sjedinjenih Država u kojoj za spasavanje života koristi svoj neobičan talenat za rešavanje problema i obimno naučno znanje. Njegovom timu se u rizičnim misijama širom sveta pridružuju neobični bivši agent CIA Džek Dalton, Patriša Tornton, bivša agentkinja na terenu koja je postala direktorka operacija, i Rajli Dejvis, nepredvidiva i svadljiva kompjuterska hakerka.  Mekgajvera kod kuće zabavlja ambiciozni cimer Vilt Bozer. Pod okriljem Odeljenja za spoljašnje usluge, Mekgajver preuzima na sebe odgovornost da spase svet svojom snalažljivošću i napravama koje su mnogo više od žvakaće gume i spajalice.

FLEŠ (3. sezona)
Od ponedeljka do četvrtka u 21.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Grant Gastin - Beri Alen / Fleš, Kendis Peton - Ajris Vest, Danijel Panabejker - dr Kejtlin Snou, Karlos Valdes - Sisko Ramon, Kejnan Lonsdejl – Voli Vest, Tom Kavano - dr Harison Vels, Džesi L. Martin - inspektor Džo Vest, Tom Felton - Džulijan Albert

Nakon što je uspešno zatvorio Singuranost i sprečio uništenje Sentral Sitija, Beri misli da je najgore prošlo, ali sa dolaskom Džeja Gerika (Tedi Sirs) otkriva se da je Singularnost zapravo otvorila portale ka alternativnoj Zemlji poznatoj kao Zemlja-2, koju teroriše zastrašujuće brzi Zum. Dok Zum šalje vojsku metaljudi sa Zemlje-2 na Zemlju-1 da bi porazio Berija, neočekivano dobija pomoć od dopelgengera svog bivšeg mentora sa Zemlje-2, Harisona Velsa. U međuvremenu, Sisko otkriva da je i na njega uticala tamna materija akceleratora čestica i mora da se pomiri sa svojim novootkrivenim moćima. Dok se Beri trudi da uskladi svoj život junaka, shvata koliko je teško naći sreću kad su na kocki životi svih koje voli.  Nalazi utehu u društvu svog oca Henrija Alena, koji je oslobođen nepravedne kazne. Ali kad Zum ubije Henrija pred Berijevim očima, Berijeva novostečena stabilnost je uništena. Zaslepljen gnevom, Beri nesvesno igra Zumovu igru i otkriva njegov pravi cilj: da uništi sve Zemlje u multisvemiru. U trci svog života, Beri na kraju stekne nadmoć nad Zumom i porazi svog neprijatelja. Ali pošto ne može da slavi pobedu, Beri donese odluku koja će uzdrmati svet: da se vrati nazad kroz vreme u noć kad je njegova majka stradala i spreči njeno ubistvo, čime će nepovratno izmeniti svoju prošlost i iznova kreirati svoju budućnost.


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija