KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

29 Novembar 2017

Premijere na FOX u decembru

SIMPSONOVI (24. sezona)
Od 4. decembra, radnim danima u 18.05 po 2 epizode, PREMIJERA ZA KANAL

Uloge: Den Kastelaneta (Homer Simpson, Krasti, Barni), Džuli Kavner (Mardž Simpson, Peti, Selma), Nensi Kartrajt (Bart Simpson, Nelson), Jardli Smit (Lisa Simpson), Henk Azarija (Mo, Apu, šerif Vigam), Hari Širer (G. Berns, Smiters, Ned Flanders)

Simpsonovi žive u gradu Springfildu. HOMER (Den Kastelaneta) radi kao inspektor za bezbednost u lokalnoj  nuklearnoj elektrani. MARDŽ (Džuli Kavner) pokušava da održi mir u svojoj porodici. BART (Nensi Kartrajt) nestašni je desetogodišnjak. Osmogodišnja LISA (Jardli Smit) vrlo je inteligentna, svira saksofon i vegetarijanka je. Beba MEGI iskazuje svoje emocije sisanjem. cucle.

Na početku 24. sezone, omiljena američka porodica sa srednjeg zapada putuje u Njujork da bi našla Bartovu davno izgubljenu ljubav (gošća serije Zoi Dešanel). Među ostalim avanturama ove sezone je bekstvo deke (Kastelaneta) iz staračkog doma, Homerevo otkriće da je njegov ortak iz kuglane (gost serije Stiv Karel) knjigovođa mafije, i Bartovo saznanje da sin njihovog novog suseda (gost serije Peton Osvalt) nije baš super kao što izgleda.

Među ostalim gostima koji daju glasove u seriji su Fred Armisen, Keri Braunstin, Anika Noni Rouz, Dženifer Tili, vozač trkačkih automobila Džef Gordon i kompozitor Marvin Hemliš, koji je preminuo u avgustu 2012. godine. Džo Mantena i Džon Lovic se takođe vraćaju u Springfild kao glasovi Debelog Tonija i Artija Zifa.

ORVIL (1. sezona)
Sredom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: SET MAKFARLAN kao kapetan Ed Merser, EDRIJAN PALIKI kao komandant Keli Grejson, PENI DŽONSON DŽERALD kao dr Kler Fin, SKOT GRAJMS kao poručnik Gordon Maloj, PITER MEJKON kao potporučnik Bortus, HELSTON SEJDŽ kao glavni oficir za bezbednost Alara Kitan, DŽEJ LI kao poručnik Džon Lamar, MARK DŽEKSON kao Ajzak, ČED L. KOLMAN kao Klajden

U produkciji Emijem nagrađenog izvršnog producenta i tvorca Seta Makfarlana (Porodični čovek, Ted, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja), serija ORVIL je akciona jednočasovna avantura smeštena u budućnost udaljenoj 400 godina i prati Orvil, istraživački svemirski brod srednjeg nivoa. Njegova posada, ljudska i vanzemaljska, suočava se sa čudima i opasnostima svemira, dok istovremeno rešava probleme svakodnevnog života. U ovoj ansamblskoj seriji, Makfarlan glumi kapetana broda Eda Mersera, a Edrijan Paliki (Agenti SHIELD-a, Svetla petkom uveče) njegovu bivšu ženu koja je njegov prvi oficir. 

AMERIKANCI  (5. sezona)
Utorkom u 22.00, NOVE EPIZODE 

Uloge: KERI RASEL kao Elizabet Dženings, METJU RIS kao Filip Dženings, BRENDON DŽEJ DIRDEN kao Denis Aderholt, KOSTA RONIN kao Oleg Igorevič Burov, KIDRIK SELATI kao Henri Dženings, HOLI TEJLOR kao Pejdž Dženings, INOA EMERIH kao Sten Biman, MARGO MARTINDEJL (gošća serije) kao Klaudija, FRENK LANDŽELA (gost serije) kao Gabrijel

Serija AMERIKANCI je istorijska drama o kompleksnom braku dvoje špijuna KGB-a koji se predstavljaju kao Amerikanci u predgrađu Vašingtona u periodu Reganove administracije. Ugovoreni brak između Filipa (Metju Ris) i Elizabet Dženings (Keri Rasel) iz dana u dan postaje sve iskreniji i strastveniji, ali pritisak i zahtevi posla postaju sve teži, a lični danak postaje gotovo nepodnošljiv. Nakon što su otkrili svoj pravi identitet svojoj ćerki tinejdžerki Pejdž (Holi Tejlor), Filipova i Elizabetina sposobnost da ostanu prikriveni i zaštite porodicu postaje sve slabija. Čak i kad Pejdž navede roditelje da joj ukažu još veće poverenje, Filip i Elizabet se s mukom trude da održe osećaj normalnosti u svojoj porodici, naročito u prisustvu sina Henrija (Kidrik Selati). Pejdžina romansa sa Metjuom, sinom suseda Stena Bimana (Noa Emerih), koji je agent  FBI-ja, dodatno komplikuje situaciju jer Sten – Filipov najbolji prijatelj – predstavlja najveću pretnju po bezbednost porodice Dženings. On i njegov partner, agent Denis Aderholt (Brendon Džej Dirden), imaju zadatak da razotkriju sovjetske ilegalce koji žive među njima. Nakon što je Stenova ljubavnica i saradnica Nina iz KGB-a poslata nazad u Mosku i pogubljena zbog izdaje, on se zbližio sa oficirom KGB-a Olegom Burovom (Kosta Ronin), koji je, rastrzan između osećaja dužnosti i svoje savesti, otkrio Stenu sovjetsku tajnu i time omogućio da FBI izbegne potencijalno katastrofalne gubitke života. Razočaran u KGB, Oleg se vratio kući u Rusiju, ali je shvatio da je bekstvo od prestupa iz prošlosti teže nego što je mislio. Dok Hladni rat nastavlja da besni, paranoja na obe strane dostiže nove visine, pa je Filipov i Elizabetin rad sve važniji i sve opasniji.

ČENS (2. sezona)
Subotom u 19.00, NOVE EPIZODE

Uloge: HJU LORI kao Eldon Čens, ITAN SAPLi kao Di, LIZA GEJ HAMILTON kao Suzene Sims, GRETA LI kao Lusi, STEFANIJA LAVI OVEN kao Nikol Čens, POL EDELSTIN kao Rejmond Blakstoun, POL ŠNAJDER kao Rajan Vinter.

Zasnovana na romanu Kema Nana, serija ČENS je provokativni psihološki triler koji prati Eldona Čensa (Hju Lori), forenzičkog neuropsihijatra koji je protiv svoje volje uvučen u opasan svet korupcije u policiji, seksualnih opsesija, slomljenih identiteta i nasilja. U drugoj sezoni, Čens, neuropsihijatar čiji se rad uglavnom svodio na administraciju, dobio je priliku da uzvrati lošem sistemu. Primoran da pomogne inspektoru Hajnsu da privede serijskog ubicu, Čens se nađe u gnezdu ubice, u opasnoj igri u kojoj mora da dokaže da je taj čovek kriv. Njegovo nesmotreno ponašanje ga dovede u sukob sa Dijem (Itan Sapli), koji je počeo da preispituje crno-belu prirodu sopstvenih stavova. Kada se zidovi sistema sruše na njega, Čens je primoran da preispita svoj životni rad i da se zapita da li je nasilje zaista rešenje.

I: LOS ANĐELES (6. sezona)
Od ponedeljka do četvrtka u 21.00, NOVE EPIZODE

Uloge:KRIS O’DONEL kao specijalni Agent G. Kalen, EL EL KUL DŽEj kao specijalni agent Sem Hana, LINDA HANT kao Henrijeta Heti Leng, DANIJELA RUA kao specijalni agent Kensi Blaj, ERIK KRISTIJAN OLSEN kao veza Policije Los Anđelesa Marti Diks, BERET FOA kao tehnički analitičar Erik Bil, RENE FELIS SMIT kao tehnički analitičar Nel Džons, MIGEL FERER kao pomoćnik direktora Oven Grendžer

MORNARIČKI ISTRAŽITELJI: LOS ANĐELES je drama o svetu sa visokim ulozima jedinice mornaričkih istražitelja, ispunjenom hapšenjima opasnih i neuhvatljivih kriminalaca koji predstavljaju opasnost po državnu bezbednost. Preuzimajući lažne identitete i koristeći najnapredniju tehnologiju, ovaj tim visokoobučenih agenata radi na tajnim zadacima rizikujući svoje živote da bi onesposobili svoje mete. Naoružani najnovijom tehnološkom opremom i svakodnevno izloženi opasnim situacijama, članovi ove blisko povezane jedinice oslanjaju se jedni na druge da bi učinili ono što je neophodno za zaštitu nacionalnih interesa.

NADARENI (1. sezona)
Četvrtkom u 22.00, POSLEDNJE EPIZODE

Uloge: STIVEN MOJER kao Rid Straker, EJMI EKER kao Kejtlin Straker, ŠON TIL kao Eklips / Markos Dijaz, DŽEJMI ČANG kao Blink / Klaris Ferguson, KOBI BEL kao Džejs Tarner, EMA DUMONT kao Polaris / Lorna Dejn, BLER REDFORD kao Tanderbird / Džon Praudstar, NATALI ELIN LIND kao Loren Straker, PERSI HAJNS VAJT kao Endi Straker

Serija NADARENI prati priču običnog bračnog para iz predgrađa čiji život uzdrma iznenadno otkriće da njihova deca imaju mutantske moći. Rid (Stiven Mojer, „Pucnjava“, „Prava krv“) i Kejtlin Straker (Ejmi Eker, „Stalna meta“) tipični su roditelji iz srednje klase suočeni sa problemima odgajanja dece. Međutim, njihova deca tinejdžeri, Loren (Natali Elin Lind, „Gotam“) i Endi (Persi Hajns Vajt, „Noć u muzeju 3“), nakon incidenta u srednjoj školi otkrivaju da su mutanti, pa Rid i Kejtlin čine sve što je u njihovoj moći da ih zaštite. Primorani da beže, Strakerovi moraju da napuste svoje stare živote kako bi pobegli od nemilosrdne vladine agencije koja traži mutante i njenog agenta Džejsa Tarnersa (Kobi Bel, „Odstrel“). Situaciju dodatno komplikuje činjenica da je Rid advokat kancelarije okružnog tužioca, koji ima zadatak da goni mutante. Očajna i sa sve manje opcija, porodica je prinuđena da stupi u kontakt sa podzemnom mrežom koja pomaže mutantima u nevolji. Mutanti u mreži – Eklips / Markos Dijaz (Šon Til, „Vladavina“), Blink / Klaris Fong (Džejmi Čang, „Gotam“), Polaris / Lorna Dejn (Ema Dumont, „Vodolija“) i Tanderbird / Džon Praudstar (Bler Redford, „Zadovoljstvo“) – imaju sopstvene probleme. Pošto je jedan njihov član u zatvoru i ekipa je možda kompromitovana - suočeni su sa nesigurnom budućnošću u svetu koji je sve opasniji za mutante.

OKRUŽEN MRTVIMA (8. sezona)
Ponedeljkom u 22.00, NOVE EPIZODE

Uloge: Endru Linkoln kao Rik Grajms, Džefri Din Morgan kao Nigan, Čendler Rigs kao Karl Grajms, Norman Ridus kao Deril Dikson, Melisa Makbrajd kao Kerol Peletijer, Loren Koen kao Megi Grin, Danaj Gurira kao Mišon

U prethodnoj sezoni Rik Grajms i njegova grupa suočili su se sa svojim najsmrtonosnijim izazovom. U udobnosti Aleksandrije dozvolili su sebi da spuste gard, ali uskoro su se podsetili koliko brutalan može da bude svet u kojem sada žive. Osećajući se bespomoćno pred Neganovim pravilima i zahtevima, Rik je savetovao članovima grupe da se povinuju. Međutim, uvidevši da se s Neganom ne može postići dogovor, Rik je počeo da okuplja druge zajednice koje su pod kontrolom Spasitelja. Uz podršku Hiltopa i Kraljevstva, konačno imaju dovoljno ljudi da im se suprotstave. Ove sezone, Rik kreće u bespoštednu borbu protiv Negana i njegove grupe. Spasitelji su brojniji, bolje opremljeni i nemilosrdni, ali Rik i udružene zajednice se bore za viziju svetlije budućnosti. Do sada je preživljavanje bilo u fokusu Rika i naše grupe, ali to nije dovoljno. Moraju da se bore i povrate svoju slobodu kako bi mogli da prežive. Kao i u svakom ratu, neizbežne su žrtve. Ipak, kada se udruže snage Aleksandrije, Hiltopa i Kraljevstva – vladavini Negana i Spasitelja mogao bi konačno da dođe kraj.


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija