Koristimo kolacice i druga tehnoloska resenja kako bismo unapredili kvalitet vaseg boravka na internetu. Koriscenjem ovog Sajta, vi se saglasavate sa koriscenjem opisanim u Pravilima o kolacicima.

Premijere

26 Oktobar 2017

Premijere na 24Kitchen u novembru

PECITE SA HIDEOM DE BRABANDEROM 2
Od 14. novembra, utorkom u 13.00, PREMIJERA

Hide se vratio!  Hide, omiljeni talenat svih gledalaca kanala 24Kitchen, vratio se sa drugom sezonom vrhunske škole peciva.

Stižu nova iskušenja, novi trikovi i saveti, ali i novi recepti!  Hide de Brabander je vrhunski majstor.

U ovoj seriji će vas odvesti u čarobni svet peciva i izazvaće vas da stvorite nešto posebno – od osnovnog izvrsnog deserta do epskog remek-dela.

TAJNI SVET MESA
Od 1. novembra, radnim danima u 13.55, PREMIJERA

Ejdrijan Ričardson(Momački vikend) je čuveni vlasnik restorana i autor kulinarskog bestselera sa jednostavnim naslovom „Meso“. On sam suši meso, pravi kobasice i salame, i u suštini zna sve što treba da se zna o mesu: kako da ga odaberete, sečete, pripremate i jedete. Ejdrijan se sakrio od dosadnih vegetarijanaca i njihovih prijatelja vegana da bi se postarao da tajne o nekim od najčuvenijih svetskih mesnih jela budu sačuvane za potomstvo i prenete na sledeću generaciju.   Ova serija nije samo za mesoždere, već za svakoga ko želi da dobije više (i sa boljim ukusom) gvožđa u svojoj ishrani!  Na radost mesoždera, otkrivena su najbolja svetska jela od mesa!

Mesojedi se raduju jer će doznati tajne o nekim od najboljih svjetskih mesnih jela!

VELIKI BRITANSKI JELOVNIK (12. sezona)
Radnim danima u 20.00, NOVE EPIZODE

Svetski priznati kuvari iz cele zemlje ponovo će naoštriti svoje noževe i usavršiti svoje jelovnike dok se pripremaju za bitku u najduže prikazivanoj i najvoljenijoj britanskoj seriji kulinarskih takmičenja ‒ „Velikom britanskom jelovniku“. Tokom protekle decenije, „Veliki britanski jelovnik“ je postao reper za najbolju hranu koju Britanija može da ponudi. Stotine najboljih britanskih kuvara je inspirisano da u duhu takmičenja pomeri granice gastronomije i iskoristili su priliku da predstave svoje regije i osvoje mesto na jelovniku koji se nudi specijalnim gostima na prestižnom banketu.  „U dvanaestoj sezoni serije ’Veliki britanski jelovnik’, kuvari imaju izazov da osmisle jela koja će obeležiti 140 godina Teniskog turnira u Vimbldonu i proslaviti ukus leta. To je prilika za uživanje u neverovatnim ukusima, mirisima i bojama godišnjeg doba koje je svima omiljeno i za odavanje počasti događaju koji je sinonim za letnju sezonu. Kuvari usput istražuju tradicije takmičenja i odaju počast igračima koji su učinili da taj sportski događaj postane čuven. Sudijama će se pridružiti gosti, među kojima su Tim Henman, Greg Rusedski i Džudi, majka Endija Mareja, koji će se postarati da banket bude prikladan za proslavu najčuvenijeg grend slema.“ 

DŽEJMI I DŽIMI U GASTRONOMSKOM IZAZOVU (5. sezona)
Ponedeljkom u 13.00, NOVE EPIZODE

Džejmi Oliver i Džimi Doerti su se vratili u svoj kafić na kraju pristaništa u Sautendu u Eseksu, u Velikoj Britaniji. Dok Džejmi sprema svoje vrhunske vikend obroke, Džimi odlazi u prirodu i priprema veličanstvene improvizovane gozbe od sastojaka iz divljine. Momcima se pridružuju slavni prijatelji poput Lindzi Lohan i Selme Hajek, koji navrate da spremaju jela koja su oduvek voleli. Momci takođe odlaze na putovanja da bi proneli vest o uzbudljivim novim kulinarskim kampanjama u kojima ima izvrsnih dagnji, sjajnog mleka i najukusnije ribe iz lokalnog mora. 

ČUPAVI BAJKERI: PILETINA I JAJA
Četvrtkom u 13.00, NOVE EPIZODE

Vozeći se kroz Evropu, Bliski istok i Ameriku, Saj i Dejv slave raznovrsnost i univerzalnost piletine i jaja. Prepuna iznenađujućih novih činjenica o piletini, bogata podacima i puna zabave, serija otkriva istoriju i nauku vezanu za  pticu koja je brojčano nadmoćna u odnosu na čoveka u odnosu tri prema jedan. Čupavi bajkeri istražuju najukusnije, najsočnije, najzačinjenije, tradicionalne i inovativne načine pripreme hrane koja prevazilazi sve rasne, verske, vremenske i klasne granice, a u narednih pet godina će postati najzastupljenije meso za ishranu ljudi na planeti! Oni na svojim putovanjima uživaju u lekcijama koje dobijaju od vrhunskih kuvara – od taverne u Burg an Bresu koja važi za Rols Rojs kada se radi o pečenoj piletini, do najstarije prodavnice pržene piletine u Virdžiniji. Susreću se sa nagrađivanim producentima, isprobavaju neobične porodične recepte koji se prenose generacijama i otkrivaju zašto je piletina najpopularnije meso na planeti.

LAKI OBROCI: TURNEJA
Vikendom u 16.00, NOVE EPIZODE

U želji da promovišu ideju da postoje mnogi laki obroci koje možete da pripremite kod kuće, kuvari kanala „24Kitchen“ odlaze na putovanje i pomažu gledaocima svih godina i profila da pripreme obroke u sopstvenoj kuhinji. U svakoj epizodi, gledalac će izneti problem – možda nema dovoljno vremena ili mu je ponestalo ideja za člana porodice koji je vegetarijanac. Kuvar će popričati o njegovom problemu, predložiće izmene i zatim izneti savete, tako da gledalac može da dobije gotovo rešenje. Osim toga, svaki kuvar će dati savet o pripremi jednostavnih, hranljivih i brzih obroka koristeći kuhinjski pribor i osnovne sastojke koje većina ljudi ima u svojoj kuhinji.


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija