KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

29 Novembar 2017

Premijere na 24Kitchen u decembru

SVAKI DAN JE BOŽIĆ
Od 4. decembra 2017, svakog dana u 14.00

24Kitchen će proslaviti Božić zajedno sa svojim najvećim zvezdama. Pozivamo vas da se pred svojim TV ekranima svakoga dana u 14.00 pridružite božićnoj trpezi sa Džejmijem Oliverom, Gordonom Emzijem, Najdželom Loson, Ejdrijanom Ričardsonom i mnogim drugima. Nove emisije i novi recepti za neverovatno božićno iskustvo.

NAJDŽELA: ZA MOJIM STOLOM
Od 20. Decembra, sredom u 13.00, PREMIJERA

Prelepa i inspirativna kao i uvek, Najdželina najnovija serija je priča o uživanju za stolom sa dobrim prijateljima i dobrom hranom, ali više od toga predstavlja slavljenje domaće kuhinje. Od hrane koje se sećamo iz detinjstva, do jela koja su nas oblikovala dok smo odrastali, Najdžela će nam pokazati kako da na jednostavan način unesemo zadovoljstvo i ukus u svakodnevnicu na samo njoj svojstven način.

U decembru će takođe biti emitovan jednočasovni božićni specijal.

ČUPAVI BAJKERI: HRANA ZA UŽIVANJE
Od 7. decembra, četvrtkom u 13.00, PREMIJERA

Čupavi bajkeri Dejv Majers i Sajmon King su se vratili sa novom serijom u kojoj pripremaju neka od svojih omiljenih jela za uživanje. Od gozbi za prijatelje i porodicu do obroka inspirisanih klopom iz paba, čupavi bajkeri pripremaju vrhunska jela za dobro raspoloženje.

Oni nisu jedini koji sa nama dele svoje recepte. Vrhunski kuvari nam odaju svoje tajne o tome šta jedu kod kuće. Proizvođači hrane nam pričaju o sjajnim sastojcima. Neki od najprijatnijih malih restorana u zemlji otvaraju svoja vrata, a porodice otkrivaju priče koje stoje iza omiljenih porodičnih jela i obroka koje najviše vole!

NOVA BALKANSKA KUHINJA SA BOŽANOM
Petkom u 13.00, NOVE EPIZODE

 Kroz svoju viziju balkanskih specijaliteta vodiće nas šarmantna i energična Božana Kacarova iz Bugarske, pobednica treće sezone lokalnog televizijskog Masterchef takmičenja. Božana ima 28 godina , a poslednjih 9 godina živela je u Holandiji. Tamo je imala priliku da dođe u dodir sa različitim ukusima iz celog sveta. Ona je putnik i avanturista, a njena hrana je umetnost i način izražavanja. Želi da promoviše višu kulinarsku kulturu kroz posebne događaje, kao i izvrsne kuvare, nagrađene Michelin zvezdama. Ona obožava skandinavsku kuhinju, francuske deserte i evropska fjužn jela.

 

 

PECITE SA HIDEOM DE BRABANDEROM 2
Utorkom u 13.00, NOVE EPIZODE

Hide se vratio!  Hide, omiljeni talenat svih gledalaca kanala 24Kitchen, vratio se sa drugom sezonom vrhunske škole peciva. Stižu nova iskušenja, novi trikovi i saveti, ali i novi recepti!  Hide de Brabander je vrhunski majstor. U ovoj seriji će vas odvesti u čarobni svet peciva i izazvaće vas da stvorite nešto posebno – od osnovnog izvrsnog deserta do epskog remek-dela.


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija