KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Vesti

30 Oktobar 2017

Peta godišnjica FOX kanala u Srbiji!

U poslednjih nekoliko godina kompanija Fox Networks Group imala je zadovoljstvo da proslavi nekoliko lepih jubileja, ali ovog puta razlog za slavlje je bio poseban. U četvrtak, 16. oktobra, najmlađi član porodice, kanal FOX,  obeležio je 5 godina prisustva u Srbiji. FOX je za svega 5 godina postigao veliki uspeh - brend koji na svetskom nivou predstavlja sinonim za kvalitetnu zabavu, pozicionirao se na našem tržištu kao najgledaniji Pay TV kanal za odraslu populaciju. Program je baziran na miksu žanrova i različitim sadržajima kojima su zajednički imenioci kvalitet i originalnost, a FOX se izdvojio u odnosu na konkurenciju i time što omogućava gledaocima da dobiju visoko kvalitetan sadržaj u okviru kanala koji se nalazi u osnovnom pretplatnom paketu. FOX je takođe prepoznatljiv po strategiji da velike naslove lansira istovremeno u celom svetu, tako da gledaoci u Srbiji mogu da prate najaktuelnije sadržaje svega nekoliko sati kasnije od gledalaca u SAD.  

 

Direktorka prodaje za Srbiju, Nataša Mitić, pozdravila je prisutne i rekla: „FOX je kanal koji je stvarao istoriju televizije naslovima kao što su Simpsonovi, Dosije X, 24, Okružen mrtvima, Bekstvo iz zatvora… Ovo su serije koje su definisale televiziju kakvu poznajemo danas i ostavile trajan uticaj na popularnu kulturu. Nastavićemo u istom tempu i u godinama koje dolaze i planiramo još mnogo uzbudljivih i originalnih stvari.“

 

FOX je nedavno predstavio novu seriju „Nadareni“, nastalu u saradnji s kompanijom Marvel Entertainment, a tokom narednih nekoliko meseci očekuju se premijere novih sezona dobro poznatih serija (Okružen mrtvima, Dosije X, Bekstvo iz zatvora, Legion), ali i nekoliko novih naslova.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija