KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Vesti

01 Oktobar 2015

NAT GEO OBNAVLJA NAJUSPEŠNIJE SERIJE

Serija "Istraživač" nastavlja da se emituje 4. oktobra od 21.55 s naslovom "Ratnici za slonovaču". Serija će imati dvanaest epizoda koje će biti emitovane svake prve subote u mesecu.

U ovom velikom, ponovo pokrenutom projektu, "Istraživač" se vraća s neustrašivim saradnicima koji putuju svetom u potrazi za kulturnim i političkim pričama koje će sutra biti glavne vesti širom sveta. S direktnim pristupom samom toku događaja, bez ulepšavanja, gledaoci mogu da vide samu srž priče, što je bila odlika National Geographic brenda od njegovog osnivanja.

Originalna serija "Istraživač", najduža dokumentarna serija u istoriji kablovskih televizija, osvojila je skoro 60 nagrada "Emi", kao i stotine drugih, tokom emitovanja od 1985. do 2010. godine. S više od dve hiljade filmova, "Istraživač" je odveo gledaoce u više od 120 država, otkrivajući skrivene delove sveta, otvarajući drevne i moderne misterije i istražujući priče iz sfere nauke, prirode i kulture.

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija