Koristimo kolacice i druga tehnoloska resenja kako bismo unapredili kvalitet vaseg boravka na internetu. Koriscenjem ovog Sajta, vi se saglasavate sa koriscenjem opisanim u Pravilima o kolacicima.

O nama

Kompanija Fox Networks Group deo je internacionalne multimedijalne grupe 21st Century Fox. Kao vodeće ime na međunarodnom televizijskom tržištu, Fox Networks Group se bavi razvojem, produkcijom i distribucijom više od 300 zabavnih, filmskih, sportskih i dokumentarnih kanala širom sveta, na 48 jezika širom Južne Amerike, Evrope, Azije i Afrike. Naši glavni brendovi su FOX, FOX Sports, FOX Life i National Geographic, a tu su i filmski kanali FOX Movies, FOX Movies Premium, Star Chinese Movies i Moviecity. Ovi kanali i njihove mobilne, nelinearne i HD varijante stižu do ukupno 1,6 milijardi domaćinstava širom sveta. Pored toga, Fox Networks Group poseduje dva produkciona studija i proizvodi hiljade sati programa za svoje kanale i treće strane. Kompanija svoje delovanje fokusira raznovrstan i visokokvalitetan sadržaj, namenjen publici različitih starosti i interesovanja.

Fox Networks Group je deo kompanije koji se bavi razvojem, produkcijom i distribucijom jedanaest zabavnih, filmskih i dokumentarnih kanala koji se gledaju u Albaniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. Ključni Fox Networks Group brendovi su: FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies, 24 Kitchen i National Geographic, kao i dodatni kanali Sky News i Baby TV.

 

Zabavni kanali

Dokumentarni kanali

Predstavljeni kanali