KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

Premijere

01 Septembar 2018

Premijere na FOX u septembru

Vera Y1
Od 5. septembra, svake srede u 22 h

Premijera na kanalu FOX

Inspirisana stvarnim događajima, “Vera” zalazi duboko u teškoće i pobede jedne od najbogatijih i najtragičnijih američkih porodica, Getijevih. Priča predstavlja mešavinu istorijata porodice, dinastijske sage i analiza razorne moći novca. Vera istražuje odnose u porodici koja je ista, kako u bogatim tako u siromašnim porodicama.

Priča se proteže kroz nekoliko sezona, tokom kojih prolazi dobar deo 20. veka. Sve počinje 1973. kada je Džona Pola Getija Trećeg kidnapovala italijanska mafija u Rimu. Njegovi otmičari izdejstvovali su višemilionski otkup. Koja bogata porodica ne bi platila za spas voljenog člana? Polov deda, Džon Pol Geti Stariji (kojeg glumi Donald Saderland), zatvoren je u vili porodice Tjudor u Engleskoj, okružen haremom ljubavnica i svojim ljubimcem, lavom. Polov otac, Džon Pol Geti Mlađi, odbija da se javi na telefon jer je prezauzet frkom u Londonu. Jedino je Polova majka Gejl Geti (koju tumači Hilari Svonk) spremna da pregovara sa otmičarima. Nažalost, ona nema novca za otkup. Serija “Vera” prati rasplet događaja i muke unuka od otmičara, kojima nije jasno zašto niko ne želi da spase njihovog taoca.

 

Uloge:

Donald Saderland (Džon Pol Geti Stariji)
Hilari Svonk (Gejl Geti)
Haris Dikinson (Džon Pol Geti Treći)
Majkl Esper (Džon Pol Geti Mlađi)
Brendan Frejzer (Džejms Flečer Čejs)
Ana Čanselor (Penelopi Kitson)
Luka Marineli (Primo)
Šarlot Rajli (Robina Lund)
Laura Belini (Martina Zaher)
Sara Belini (Juta Vinkelman)
Sajlas Karson (Bulimor)
Norbert Leo Buts (Gordon Geti)

 

Stotina Y2
Od 5. septembra, ponedeljak-petak u 23.00 h

Premijera na kanalu FOX

U prvoj sezoni “Stotine” ljudi su se vratili na planetu Zemlju nakon 97 godina izgnanstva. Međutim, iako se planeta promenila, i dalje izgleda kao da ljudska rasa nikad nije zapravo napustila Zemlju. Klark mora da vodi družinu maloletnih delinkvenata dok se bore sa opasnošću od smrti koja dolazi sa svih strana. Od sveta uništenog radijacijom do svirepih Zemljana koji su uspeli da prežive na toksičnoj planeti. Ali najveća opasnost po ljudsku rasu jesu oni sami i njihovi međuljudski odnosi.

Uloge:

Elajza Tejlor (Klark Grifin)
Pejdž Turko (Dr. Abi Grifin)
Tomas Makdonel (Fin Kolins)
Bob Morli (Belami Blejk)
Mari Avgeropolis (Oktavija Blejk)
Devon Bostik (Džasper Džordan)
Lindsi Morgan (Rejven Rejez)
Riki Vitl (Linkon)
Kristofer Larkin (Monti Grin)
Ajzaja Vošington (Kancelar Džaha)
Henri Ijan Kjusik (Markus Kejn)

 

Stotina Y3
Od 27.septembra, ponedeljak-petak u 23.00 h
Premijera na kanalu FOX

U prvoj i drugoj sezoni, izbeglice Stotine koje su poslate na Zemlju, u konstantnom su ratu, najpre međusobno, zatim sa Zemljanima, i na kraju i sa planinom Veder. Mnogi su poginuli u toku borbi. Niko više nije pošteđen. Naučili su na teži način da u borbi za opstanak ne postoje dobri i loši. Postoje jedino živi i mrtvi. Sada, kada je rat završen i planina Veder je osvojena, zatočenici su se vratili kući. Svet deluje mirno, ali da li borci mogu da nađu mir u sebi? Nakon svega što su preživeli, muči ih pitanje: Da li je život samo puko preživljavanje? Nažalost, njihov normalan život biće kratkog daha. Pretnje, kako stare tako i nove, guraju ih preko granica izdržljivosti i ispituju njihovu odanost jedno drugom. Prvo su morali da se bore da prežive, zatim su se borili za svoje prijatelje, a sada će se boriti za celu ljudsku vrstu.

Uloge:

Elajza Tejlor (Klark Grifin)
Pejdž Turko (Doktor Abi Grifin)
Bob Morli (Belami Blejk)
Mari Avgeropolis (Oktavija Blejk)
Devon Bostik (Džasper Džordan)
Kristofer Larkin (Monti Grin)
Lindsi Morgan (Rejven Rejez)
Riki Vitl (Linkon)
Ričard Harmon (Džon Marfi)
Ajzaja Vošington (Kancelar Džaha)
Henri Ijan Kjusik (Markus Kejn)

 

 


FOX Srbija FoxLife Srbija FoxCrime Srbija 24Kitchen Srbija National Geographic Srbija